٪۵۰
کتاب نزدیک ته خیار
ناصر فیضانتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب نزدیک ته خیار
تلخ است، شیرین است،تلخ و شیرین است؛نمیدانم. شاید چیزی باشد شبیه به "نزدیک ته خیار"!
بنا به برخی از تعاریف هدف غایی طنز اصلاح کژی ها و ناهنجاری های فردی و اجتماعی است که با تاختن و به سخره گرفتن و نیز درشت نمایی آن ها، امکان پذیر است.
در این مجموعه سعی کرده ام به موضوعاتی که دست مایه ی آفرینش طنز در آثار اغلب طنزپردازان معاصر بوده است نپردازم جز در مواقعی که...
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب نزدیک ته خیار و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | نزدیک ته خیار |
یک بغل کاکتوسامید مهدینژاد

ناصر فیض از طنزپردازانِ بسیار عالی کشور هستن
بسیاد هم کتاب خوبیست البته. ٥ ستاره کمشم هست تازه
پسندیدمش
سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت آقای فیض🌺 کتاب بسیار محشری بود واقعا در زندگی روزمره میشود از ان استفاده های زیادی داشت... امروز در تلوزیون هم ایشون را دیدم و واقعا هیجان زده به دیدار ایشون هستم... ان...بیشتر
من که اصلا خوشم نیومد البته شعرهاش خوب بود ولی من از مطالب مفید و آموزنده بیشتر خوشم میاد احساس میکنم فقط وقت و هزینه ام تلف شد
کتاب خاطرات خون اشام عاشق
بدکی نبود.
هم شعرها به دل نشست و هم نثر ها کاش نثر های بیشتری داشت اما اشکالی ندارد. کتاب های دیگر این نویسنده را میخوانیم. قدرت عجیبی در بیان بدیهیات و واضحات دارد.
عشق ، رنج است ولی گنج فراوان دارد
من چنتا شعر اولش رو خوندم خوشم نیمد بی مزه بود 😑