کتاب جوانمرد نام دیگر تو
معرفی کتاب جوانمرد نام دیگر تو
چاپ سیزدهم کتاب جوانمرد نام دیگر تو سرودهٔ عرفان نظرآهاری است. انتشارات صابرین این مجموعه قطعهٔ ادبی ایرانی را منتشر کرده است.
درباره کتاب جوانمرد نام دیگر تو
چاپ سیزدهم کتاب جوانمرد نام دیگر تو یک مجموعه قطعهٔ ادبی را در بر گرفته است. این قطعات که حالوهوایی شاعرانه دارد، پیرامون مفهوم جوانمردی نوشته شده است. جوانمردی و عیاری که آن را «فتوت» نیز میخوانند، از پدیدههای بسیار مهم تاریخ اجتماعی ایران بوده است. جوانمردان به دستههای مختلفی تقسیم میشوند. جوانمردان را در ادبیات پارسی، «عیاران» مینامند؛ گروهی از جوانمردان که اصول اخلاقی و مبارزاتی ویژهای را برگزیده و جوانمردی را پیشهٔ خود ساخته بودند. در ابتدای روایت کتاب حاضر، عرفان نظرآهاری (یا راوی کتاب او) در جستوجوی جوانمرد است. راوی کیست؟ داستان چیست؟ بخوانید تا بدانید.
خواندن کتاب جوانمرد نام دیگر تو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران قطعههای ادبی معاصر ایران پیشنهاد میکنیم.
درباره عرفان نظرآهاری
عرفان نظرآهاری در ۱۷ مرداد ۱۳۵۳ در تهران به دنیا آمد. او مدرس، نویسنده و شاعری ایرانی است که دکترای رشتهٔ زبان و ادبیات فارسی دارد. آثار متعددی از او منتشر شده است که از آن جمله میتوان به «قلبی بزرگتر از جهان»، «وای اگر پرندهای را بیازاری»، «من بیابان همسرم باد»، «دو روز مانده به پایان جهان»، «روی تخته سیاه جهان با گچ نور بنویس»، «در سینهات نهنگی میتپد»، «پیامبری از کنار خانهٔ ما رد شد»، «لیلی نام تمام دختران زمین است»، «جوانمرد نام دیگر تو»، «من هشتمین آن هفت نفرم»، «چای با طعم خدا» و… اشاره کرد. کتابهای او به زبانهای انگلیسی، فرانسوی، ترکی، کردی، عربی، ژاپنی، ایتالیایی، آلمانی، سوئدی، و هلندی ترجمه شده است. او جوایز بسیاری را از آن خود کرده است.
بخشی از کتاب جوانمرد نام دیگر تو
«زمین و زمان را میگردم در جستجوی جوانمرد
کاروانسراهای خشتی و جادههای سنگی و کوچههای خاکی را میگردم در جستجوی جوانمرد
سرمحلهها و زیر گذر بازارچهها و گود زورخانهها و حتی پستوی خانهها را میگردم در جستجوی جوانمرد
حجره پیشهوران و خانقاه صوفیان و خیمه سپاهیان را میگردم در جستجوی جوانمرد»
چقدر قشنگه که آدم بتونه خدا رو فقط و فقط بخاطر خودش دوست داشته باشه،نه رسیدن به بهشت یا ترس از جهنم. اولین کتابی بود که از ایشون میخوندم،هرچند خیلی قشنگ و دلچسب بود ولی نتونستم زود تمومش کنم و احساس میکنم
حاوی ۴۰ روایت از شیخ ابوالحسن خرقانی جمله اول شیخ «چنان در فرمان برید خدا را مستغرقم که در فرمان برید رسول را خجالتها دارم» منو یاد جمله خوارج انداخت «لا حکم الا لله» که: هم فرمان از خداست هم اجرای
کتاب با نثری روان و جذاب به گفتار ابوالحسن خرقانی عارف نامدار ایرانی که اکثرا با یک جمله معروف "هر کس به این خانه درآید نانش دهید و از ایمانش نپرسید زیرا بنده ای که نزد خدا به جان ارزد
"اگر روز را به شب آری و کسی را نیازرده باشی، آن روز را تا شب با پیامبر زندگی کرده ای. ولی اگر هزار نماز کنی و هزار حج بگزاری و کسی را بیازاری، نه خدا تو را دوست خواهد
تمام کتاب های خانم نظراهاری و دوس دارم متن روون و ساده در عین حال عمیق و قابل تامل
خیلی کتاب ناب و شیرینی ست و ابوالحسن خرقانی رو جور دیگر نشونم داد و باعث شد دست به نوشتن رمانی درباره ایشون بزنم. سپاس از هنر و ذهن و جان و روح شما خانم دکتر نظرآهاری
راهی که به بهشت میرود، نزدیک است، من به آن راه دوردست میروم، راهی که تنها به خدا میرسد... خیلی جذاب بود👌
یکی از بهترین کتاب های خانم عرفان نظرآهاری بود که خواندم زیبا، ساده و روان و در عین حال آکنده از مفاهیم متعالی
هزاران معجزه میان زمین و آسمان معطل است. دستی باید تا معجزه ها رو فرود آورد و آن دست جوانمرد است... وای من که عاشق این کتابم
سلام ، به نظر من این کتاب خیلی واضح و روشن به مفاهیم مهم و اصلی زندگی می پردازه و در قالب حکایت های کوتاه ، مفهومی ، شیرین و در عین حال عمیق مصداق عملی هر مفهوم رو برای مخاطب