کتاب کارل گوستاو یونگ؛ واژه ها و نگاره ها
دستهبندی:
امتیاز:
از ۸ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب کارل گوستاو یونگ؛ واژه ها و نگاره ها
«کارل گوستاویونگ: واژهها و نگارهها» نوشته آنیلا یافه است. این کتاب به زندگی کارل گوستاو یونگ(۱۹۶۱-۱۸۷۵)، روانشناس برجسته سوئیسی میپردازد.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
کارل گوستاو یونگ آدم درونگرایی بود. زندگیاش پرحادثه نبود، طوری که حوادث خارجی زندگیاش صرفاً نقاط عطفی به نظر میرسند که سلوک روحی او را به چند پهنه تقسیم میکنند. یونگ وجود خود را به یکسان وقف تجربههای درونی و پدیدههای بیرونی کرد ـ و این دو برای او یکی بودند. او در رویدادهای آشکار و پنهان و نیز در رویدادهای بزرگ و کوچک معنایی میجُست.
مشخصۀ اصلیاش شوخطبعی، مهربانی و نیز حساسیت زیاد بود.
یونگ به خلوت و تنهایی نیاز داشت، اما به مراوده و تماس با آدمها نیز محتاج بود، بخصوص با خانوادهاش ـ همسرش که تا زمان مرگ یونگ همکارش بود، و خیل فرزندان، نوهها و نتیجهها. عاشق سفر بود، نه فقط برای دیدن مکانها و آدمها، بلکه به گفتۀ خودش برای دیدن اروپا و سوئیس از بیرون و بنابراین بیطرفانهتر. او به نزد سرخپوستان پوئبلوی نیومکزیکو سفر کرد، و به تونس، کنیا، اوگاندا و سرانجام هند. تجاربش بر تفکرش تأثیر میگذاشت و بصیرتهای تازهای به او میبخشید. برای تدریس و سخنرانی نیز در اروپا و امریکا سفرهایی کرد.
موضع علمی یونگ اساساً موضعی تجربهگرایانه بود. نتایج بررسیهایش از مشاهدۀ دقیق محتویات روان گرفته میشد ـ خودش این محتویات روان را «حقایق» یا «امور واقع» میخواند. روان نیز بخشی از طبیعت است، و یونگ همانگونه با روان روبهرو میشد که با طبیعت: با چشم دقیق پژوهشگر، و در عین حال، همانطور که خودش یک بار نوشته بود، در مقام «عاشقِ روح و جان».
بودیسم و صوفیسم
زندگی و ایده های یک آنارشیستورنون ریچاردز
سرمایه داری و دیگر هیچبرانکو میلانوویچ
ذن سازفیلیپ توشیو سودو
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتاب بسیار عالی هست در مورد زندگی روان شناس عضر مدرن «یونگ» . تصاویر جالبی هم در کتاب هست. به علاقمندان روانشناسی حتما توصیه می کنم بخونند این کتاب رو . البته چون PDF هست توصیه ی من تهیه ی