کتاب زن در قصههای پریان؛ بارویکرد روانشناسی تحلیلی یونگ
دستهبندی:
امتیاز:
از ۸ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب زن در قصههای پریان؛ بارویکرد روانشناسی تحلیلی یونگ
«زن در قصههای پریان» نوشته ماری لوئیز فن فرانس روانشناس سوئیسی با رویکرد روانشناسی مکتب تحلیلی یونگ به بررسی نقش زن در قصههای پریان- که عرصه خودنمایی کهنالگوها و نمادهای ناخودآگاه است- می پردازد.
او در این کاوش، وجوه متعدد روح زنانه را با رویکرد روانشناسی یونگ آشکار مینماید.
قصه زیبای خفته، سفیدبرفی و گل سرخ، زنی که عنکبوت شد، شش قو ، واسیلیسای زیبا و.... در این کتاب بررسی روانشناختی میشوند.
ماری لوئیز فُن فرانس در چهارم ژانویهٔ سال ۱۹۱۵ در مونیخ زاده شد و در ۱۷ فوریهٔ سال ۱۹۹۸ در کسناخت در حومهٔ زوریخ چشم از جهان فرو بست. این روانشناس سوئیسی شاگرد و همکار کارل گوستاو یونگ بود و از بنیانگذاران تاریخی روانشناسی تحلیلی به شمار میآید. تمامی آثار فُن فرانس زمینههایی مانند تفسیر اساطیر، قصههای پریان و رویا، و نیز پیوندهای میان روانشناسی و جسم را در بر میگیرد. «خر زرین، تفسیر قصهٔ آپوله»، «راه خویشتنیابی در پریانهها»، «سایه و شر در پریانهها»، «نمونههای کهنالگویی در پریانهها»، «شاهدخت گربه یا اعتباربخشی دوباره به جنبهٔ زنانه» تعدادی از آثار این روانشناس خبره سوئیسی است.
کتاب «زن در قصههای پریان» به یقین کمکی شایان توجه در فرایند خویشتنیابی و شکوفایی زن و توازنبخشی به حیات بشریت بر کره خاکی است.
تعبیر قصههای پریان و آنیما و آنیموس در قصههای پریان
چهلمسپیده سادات محمدیان ماسوله
ستون های زمین (جلد دوم)کن فالت
ستون های زمین (جلد اول)کن فالت
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتابش بهوزبان فارسی سخت است و کلی اصطلاح و مثال از داستان هایی که وقتی به اخر پاراگراف میرسی رشته کلام از دست میره و دوباره باید برگردی ببینی چی میخواندی در کل موضوع بد نیست ولی در زمینه ی اسطوره
سلام خیلی گنگ بود من اصن متوجه نشدم جی میخاد بگه انگار کلمات رو کنار هم چیده
من کتاب زبان انگلیسیشو خونده بودم.. میدونم کار ترجمه مشکل هست اما کتاب اصلا ترجمه خوبی نداشت. وقتی کسی میخواد کتابی رو ترجمه کنه باید با موضوع و سبک نوشتار نویسنده آشنایی داشته باشه که بنظر میاد مترجم اصلا آشنایی
به خانم ها توصیه میکنم جهت شناخت خود
فن فرانتس یکی از جذابترین تحلیلگرای یونگیه که باهاش آشنا شدم،واقعا جذاب تحلیل میکنه فک میکنم اولی مشکلی که خواننده با خواندن کتاب بهش بر میخوره عدم آشنایی با داستان ها و نقب هایی که گاها وسط تحلیل داستان اصلی بهشون