کتاب من افسانهام
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۰ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب من افسانهام
«من افسانهام» نوشته ریچارد ماتیسن(-۱۹۲۶)، نویسنده و فیلمنامهنویس آمریکایی آثار فانتزی و تخیلی است.
این کتاب یکی از اثرگذارترین رمانهای خونآشامی قرن بیستم است و معمولاً در فهرست ده مطالعهی انتقادی برتر ژانر وحشت بوده. کتاب در سال ۱۹۵۴ نوشته شده است؛ اما داستان در ۱۹۷۶ (یعنی ۲۲ سال پس از آن) اتفاق میافتد و بههمیندلیل در طبقهبندی علمیتخیلی قرار گرفته است. من افسانهام در سال ۲۰۱۲ جایزهی برام استوکر را از آنِ خود کرد.
شخصیت اول این کتاب، رابرت نویل، تنها فرد زندهی روی زمین است... اما تنها نیست. طاعون درمانناپذیری تمام افراد جامعهاش را به موجوداتی شبرو و تشنهبهخون تبدیل کرده که تصمیم دارند او را نابود کنند. رابرت نویل روزها به شکارچی تبدیل میشود؛ کسی که ویرانههای متروکهی تمدن را در تعقیب خونآشامها جستجو میکند و شبها در خانهاش پناه میگیرد و برای طلوع خورشید انتظار میکشد...
هیولا و آدم ها
متس استراندبری
هیولا در سیرکمتس استراندبری
هیولای شبمتس استراندبری
خیزش تاریکی؛ بخش اول، بذرهای تاریکیرابرت جردن
پسران آنانسینیل گیمن
یک تراژدی بی مقداراستیگ داگرمن
دنیاهای خیالیلین کارتر
افسانه ها و گفت و گو با حیواناتهرمان درک ون دودویرد (آرماندو)
توفانی در تیر؛ بخش دومرابرت جردن
کشفم کن ۲طاهره مافی
فیلمشو سالها پیش دیدم
کتاب « من یک افسانه ام. » اولین بار در سال ۱۹۵۴ منتشر میشه. ژانر اصلی اون ، پساآخر الزمانی_ترسناک که برای زمان خودش ایده های جالبی داشته. داستان در تلاشه تا یک دلیل علمی برای ایده ومپایر ها داشته باشه تا
کتاب خیلی خوبی بود. از خوندنش لذت بردم. سعی کرده بود از کلیشههای داستانهای زامبی فاصله بگیره. با فیلمش هم فرق زیاد داشت هرچند فیلمش هم واقعا خوب بود.
کتابش رو تو گودریدز امروز دیدم جزو برترین اثار خوناشامی بود با این حال فیلمش که خیلی ضعیف بود ولی مثل اینکه با کتاب خیلی فرق داره
یکی از ضعیف ترین کارهای خون اشامی. توضیحات زیست شناسی زیاد و خسته کننده،ترجمه ی نه چندان خوشایند.من توصیه نمیکنم