دانلود و خرید کتاب کتاب تغییر مایکل کروگروس ترجمه مریم تقدیسی
تصویر جلد کتاب کتاب تغییر

کتاب کتاب تغییر

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب کتاب تغییر

کتاب تغییر نوشتهٔ مایکل کروگروس و رومن چیلر با ترجمهٔ مریم تقدیسی در گروه انتشاراتی ققنوس چاپ شده است. این کتاب به بررسی و تحلیل تغییرات در سطوح مختلف زندگی می‌پردازد؛ از تغییرات کوچک و روزمره گرفته تا تحولات بزرگ و تاریخی که مسیر دنیا را عوض کرده‌اند. این کتاب همچنین احساسات و چالش‌هایی را که هنگام مواجهه با تغییر تجربه می‌کنیم، بررسی می‌کند و به ما کمک می‌کند که آن‌ها را بهتر درک کنیم.

درباره کتاب تغییر

چرا همیشه احساس کمبود زمان داریم؟ چرا دنیا پیچیده‌تر از گذشته به نظر می‌رسد؟ آیا دموکراسی بهترین شیوهٔ حکومت است؟ چه کسی قدرت واقعی را در دست دارد؟ چرا بی‌اعتمادی در جوامع مدرن افزایش یافته است؟ چرا سفرهای هوایی تا این حد ارزان شده‌اند؟ نویسندگان کتاب، با مشورت گرفتن از کارشناسان، بررسی نظریات گوناگون و تحلیل داده‌های موجود، تلاش کرده‌اند تا آشفتگی‌های دنیای مدرن را بهتر توصیف کنند. نتیجهٔ این تلاش، راهنمایی تصویری است که ۵۰ الگوی مختلف را برای درک تغییرات ارائه می‌دهد.

این کتاب مجموعه‌ای از الگوهای عملی، نظریه‌های کاربردی و آزمون‌های فکری است که جهان پیرامون ما را توضیح می‌دهند. این ۵۰ الگو، گزیده‌ای از مهم‌ترین مدل‌های تفکر دربارهٔ تغییرات هستند که برخی از آن‌ها به‌طور جدی‌تری به بررسی مسائل می‌پردازند. با این‌حال، هدف کتاب ارائهٔ بررسی‌های عمیق و علمی نیست، بلکه قرار است به‌عنوان نقطهٔ آغاز تفکر و تحلیل بیشتر عمل کند.

کتاب تغییر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

نویسندگان تلاش کرده‌اند ایده‌های پیچیده را به ساده‌ترین شکل ممکن توضیح دهند تا مخاطبان بتوانند آن‌ها را درک و در زندگی خود به کار گیرند. اگر به دنبال راهی برای درک بهتر تغییرات اطرافتان هستید، این کتاب دیدگاه‌های جدید و ارزشمندی را برای شما فراهم خواهد کرد.

بخشی از کتاب تغییر

«چرا الگوها؟

ما معمولاً تصاویر را قبل از کلمات درک می‌کنیم. تصاویر بیش‌تر از کلمات در ذهنمان نقش می‌بندند و الگوهای تصویری را بهتر از جملات درک می‌کنیم. به همین علت است که علم اغلب تلاش کرده است نظریات بسیار پیچیده را با استفاده از فرمول‌های ساده توضیح دهد. ولی هنگامی که نوشتن این کتاب را آغاز کردیم متوجه شدیم همهٔ ایده‌هایی که قصد بررسیشان را داریم الگو ندارند. از این رو با همکاری طراحی نروژی به نام داگ گرودال که کارش مجسم‌سازی فرایندهای تغییر یک بانک بزرگ اسکاندیناویایی است الگوهای تجسمی خود را خلق کردیم. این الگوها نوعی تصویرسازی از دوران زندگی ما هستند و هدفشان توضیح ایده‌هایی تصویری است که در قالب کلمات قابل درک نخواهند بود.

در جستجوی الگوها برای توصیف دنیایمان از لحاظ تغییرات، به‌سرعت متوجه شدیم که باید در مفهومی که از تغییر در ذهن داریم هم اصلاحاتی ایجاد کنیم. برخلاف آنچه مدیریت تغییر در ذهن ما جا انداخته است، تغییر فقط به معنای انتقالی موقتی از حالتی به حالت دیگر نیست. در این زمینه واژهٔ «بودن» باید جایگزین واژهٔ «تبدیل شدن» شود. این واژهٔ آکادمیک معرف تقارن متناقض رکود و تغییر است.»