کتاب عمل عاشقانه
معرفی کتاب عمل عاشقانه
کتاب الکترونیکی عمل عاشقانه نوشتۀ راس هریس با ترجمۀ شیرعلی خرامین و میترا رفیعی در انتشارات سایه سخن چاپ شده است. این کتاب به بررسی چگونگی توقف مجادلات، توافق با تفاوتها، و تقویت روابط با استفاده از رویکرد درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد (ACT) میپردازد.
درباره کتاب عمل عاشقانه
کتاب عمل عاشقانه اثری است که بر پایهی رویکرد درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد (ACT) نگاشته شده است. این روش درمانی، که از تلفیق اصول روانشناسی رفتاری و ذهنآگاهی بهره میگیرد، بر پذیرش احساسات ناخوشایند و تمرکز بر ارزشهای مشترک در روابط تأکید دارد. راس هریس در این کتاب به زوجها نشان میدهد که چگونه میتوانند از چالشها و اختلافات در روابط خود عبور کنند و بهجای مجادله، راههایی برای توافق و درک متقابل بیابند. این کتاب ابزارهایی عملی ارائه میدهد که به مخاطبان کمک میکند تا با پذیرش تفاوتهای فردی، بر تقویت جنبههای مثبت رابطه تمرکز کنند و به ارزشهای اصلی خود پایبند بمانند. هریس با بهرهگیری از مثالهای واقعی و تمرینهای کاربردی، رویکرد ACT را برای مخاطبان به زبانی ساده و قابلفهم توضیح داده و آن را به راهنمایی عملی برای ایجاد روابطی سالمتر و معنادارتر تبدیل کرده است. راس هریس نویسنده و روانشناس استرالیایی است که بهعنوان یکی از پیشگامان روش درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد شناخته میشود. او آثار متعددی در زمینه روانشناسی عملی و کاربردی نوشته که از محبوبیت زیادی در میان متخصصان و عموم خوانندگان برخوردارند.
کتاب عمل عاشقانه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب مناسب زوجهایی است که در روابط خود با چالشهایی روبهرو هستند، مشاوران خانواده، و کسانی که به دنبال تقویت ارتباطات عاطفی خود با استفاده از روشهای روانشناختی مبتنی بر پذیرش و تعهد هستند.
بخشی از کتاب عمل عاشقانه
«اگر خانهای داشته باشید، بیشک هزینهٔ نگهداری، قبضهای آب و برق و... هم خواهید داشت. اگر نوزاد داشته باشید، بیتردید لباسهای کثیف و بیخوابی خواهید داشت. اگر رابطهٔ صمیمی داشته باشید، حتماً درصدی استرس و رنج هم خواهید داشت. این یکی از حقایق زندگیِ است. شریکشدن زندگی با دیگری شگفتانگیز، تعالیبخش و همراه با آرزوهای عجیب و غریب است؛ اما همزمان ممکن است وحشتناک و بد هم باشد. ستارگان پاپ، شاعران، داستانسرایان و شرکتهای تجاریِ تولیدکنندهٔ کارتهای تبریک میکوشند این واقعیت را انکار کنند. آنها از شما میخواهند این افسانهٔ قدیمی را باور کنید که همسری استثنایی انتظارتان را میکشد و بدون او شما ناقصید، آرزوهایتان بیهوده است و نیمی از عمرتان فنا خواهد شد. بهمحض دیدن این فرد، عاشق او خواهید شد و بدون هیچ دردسری با خوبی و خوشی همهٔ عمر زندگی خواهید کرد.
البته شاید اغراق کرده باشم، اما همگی ما با دنیایی از انتظارات غیرواقعی از عشق، روابط و صمیمیت زندگی میکنیم؛ عقایدی که فیلمها، داستانها، بازیها، آوازها، تلویزیون، شعر، مجلات، روزنامهها، شایعات محل کار، دوستان صمیمی و حتی کتابهای خودیاری آنها را مدام تقویت میکند. متأسفانه اگر اجازه دهیم این باورهای نادرست به زندگی ما جهت دهند و سعی کنیم روابطمان را براساس آنها بسازیم، خود را در حلقهای شیطانی خواهیم یافت که در آن بهسختی میکوشیم که عشق پایداری بسازیم، اما درواقع ویرانش میکنیم.»