کتاب یکی برای خانوادهی مورفی
خواندن نظراتمعرفی کتاب یکی برای خانوادهی مورفی
«یکی برای خانوادهی مورفی» نوشته لیندا مالِیلی هانت، نویسنده آمریکایی است.
کارلی کانرز دوازده ساله، بسیار صبور است، چراکه مجبور است با با مادر خوشگذران و پدر ناتنی خلافکارش زندگی کند و در طول زندگی یاد گرفته است که مشکلات را تحمل کند، اما داستان از جایی شروع میشود که کارلی بعد از یک اختلاف کوچک با پدر ناتنیاش از مادرش کتک میخورد و پدر ناتنی او هم مادرش را کتک میزند. کارلی و مادرش به بیمارستان میروند و چون حال مادر کارلی خیلی مساعد نیست او را برای مراقبت پیش خانواده مورفی میفرستند. خانم و آقای مورفی خیلی مهربان هستند. آنها یک خانواده گرم و صمیمی اند که با سه فرزندشان زندگی خوبی دارند.
تجربه زندگی با این خانواده کارلی را با واقعیتهای جدیدی روبهرو میکند. خانم مورفی باعث میشود کارلی برای اولینبار احساس کند که دیده و شنیده میشود؛ و درست زمانی که کمکم باور میکند میتواند یکی از اعضای خانوادهی مورفی باشد، خبری از مادرش میرسد که دنیایش را تکان میدهد، اما این بار رویارویی کارلی و مادرش چه سرانجامی خواهد داشت؟
این کتاب جوایزی همچون جایزهی تسی والدن و نردی بوک۲۰۱۲ را برده است و منتخب کتابخوانی گلوبال۲۰۱۴ و بهترین کتاب بنک استریت بوکز و برگزیده صداهای جدید آبآ۲۰۱۲ شده است.
بامنشینان
رهبر گرگ هاالکساندر دوما
راز گل ارکیدهنانسی کمپل الن
هیولاهایی که لایقشان هستیممارکوس سجویک
از قاهره، با عشقنانسی کمبل آلن
**از کارهایی که نمیکنی پشیمون میشی نه از کارهایی که میکنی**👌👌 عالی بود .داستانی با ریتمی آرام... پر از حس خوب ___________________ داستان درباره ی دختری به نام کارلی ست ،که به دلیل مشکلات خانوادگی برای مدت کوتاهی به خانواده مورفی سپرده شده
تو لایق تمام خوبی هایی هستی که دنیا بهت میده! این تمام مفهوم داستان در یک جمله از خود کتاب بود. آدمهایی که از شدت ظلمی که دنیا براشون رقم زده هرگز خودشون رو مستحق یک زندگی شاد نمیبینند، و
سلام😊 *** + : تو قوی هستی . اونقدر قوی که میتونی این غمی که توی دلت هست ، مخفی کنی ... ولی فکر میکنم دیگه وقتشه که اونو رها کنی ! - : گریه کردن ضعفِ آدم رو نشون میده ، گریه
✴توصیه هایی برای مطالعه این کتاب: یک یادداشت برای خودتون بگذارید که "این فقط یک کتاب است"، برای اینکه خیلی ناراحت نشین باید بهتون هشدار بدم که پایان این کتاب 《تلخ》هستش شاید ناراحتتون کنه ولی در نهایت هیچوقت پشیمون نمیشین که خوندینش❤ .................... زندگی بعد
یکی برای خانواده مورفی، از اون کتابایی هست که دوست دارم یه کتاب دیگه شبیهش بخونم. این کتاب حس خوب و مثبت زیادی بهم داد دوستش داشتم.
کارلی، در اتاق جدید و موقتی اش با تابلو ای بالای تخت مواجه می شود که رویش نوشته : " قهرمانِ یکی باش".. او خوابیدن زیرِ این تابلو را طنزِ ظالمانه ای می داند و روز های اقامت ش در خانه ی
از بهترین کتاب های نوجوانانیه که خوندم. به همه نوجوون های علاقه مند به رمان پیشنهاد میشه 8) *هشدار کتاب حاوی محتوای تلخ است، با شکلات کاکائویی میل کنید. 8)
چه کتاب خوبی !! بیشتر از یک کتاب " روانشناسی مادر و فرزند " حرف برای گفتن داشت و چقدر خوب و صمیمی نوشته شده بود . به خاطر خوندنش خوشحالم .
از کتاب های خیلی جذاب حوزه نوجوان، داستان دختری نوجوان به نام کارلی که خانواده مورفی، اورا به فرزند خواندگی قبول میکنند.... دختری که به دلیل مشکلات زندگی اش، در روابط و معاشرتش با دیگران نکته های عجیبی رو داره....
عالی و دوست داشتنی پر از فضای مثبت واقعا تأثیر گذار