معرفی و دانلود کتاب فقط راه برو pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب فقط راه برو

کتاب فقط راه برو

۲.۸ امتیاز(از ۱۳ رأی)

معرفی کتاب فقط راه برو

کتاب فقط راه برو نوشتهٔ تیچ نات هان و ترجمهٔ ماندانا دیلمقانیان است. چاپ و نشر نظر این کتاب را که حاوی قطعاتی پندآموز است، روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب فقط راه برو

کتاب فقط راه برو به موضوعاتی مانندپیاده‌روی، امور مذهبی، بودیسم، مدیتیشن و برخی از جنبه‌های روان انسان پرداخته است. این کتاب که با تصویرسازی‌های «گلریز گرگانی» منتشر شده، از پاراگراف‌هایی کوتاه تشکیل شده که می‌کوشد آرامش را در روان ما برقرار کند و آداب زندگی بهتر را به ما یاد دهد؛ به‌عنوان نمونه در بخشی از این اثر به ما یادآوری می‌شود که شاید هیچ خوشی‌ای از این بهتر نیست که با هر گامی که برمی‌داریم، زمین را لمس می‌کنیم؛ زمینی که مادر همهٔ موجودات این سیاره است. این بخش از کتاب درمورد «تمرین راه‌رفتن» سخن گفته است. نویسنده معتقد است که ما باید حواسمان باشد که روی موجود زنده‌ای قدم می‌گذاریم که حامی ما و همهٔ حیات ساکن بر آن است. آسیب‌های بسیاری به زمین رسیده است؛ پس اکنون باید با عشق بر روی آن راه برویم و با پاهایمان بوسه‌ای نثارش کنیم!

خواندن کتاب فقط راه برو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران روان‌شناسی عمومی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فقط راه برو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابفقط راه برو
عنوان در زبان مبدأHow to walk
موضوعموفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهتیچ نات هان
مترجمماندانا دیلمقانیان
انتشاراتچاپ و نشر نظر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۰۱/۲۰
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.