کتاب قراردادهای مقدس
معرفی کتاب قراردادهای مقدس
کتاب قراردادهای مقدس نوشته کارولین میس است که با ترجمه سیمین موحد منتشر شده است. کتاب قراردادهای مقدس به شما یاد میدهد چطور توان بالقوه الهیتان را بیدار کنید.
درباره کتاب قراردادهای مقدس
همهٔ ما در زندگی میخواهیم بدانیم چرا اینجا هستیم. به راستی رسالت ما در زندگی چیست؟ کسانی که این را میدانند، بهآسانی شناخته میشوند: زندگی آنها با نور صفا میدرخشد. برداشت آنها از مقصود زندگیشان قدرتی به آنها میبخشد که با آن میتوانند ایام دشوار را پشت سر بگذرانند و از ایام آسان لذت ببرند. اما خیلیها دربارهٔ دلیل زندگی سردرگماند یا بهکلی از آن بیخبرند.
نویسنده کتاب قراردادهای مقدس یک طبیب شهودی است، یعنی کسی که میتواند بهطور شهودی مشکل فیزیولوژیکی افراد را بفهمد و بهجای معاینهٔ جسمی و تشخیص پزشکی، با شهودش مشکل را «تشخیص» دهد.
در تمام سالهای طبابتش، بارها از او پرسیدهاند: «علت بیماری من چیست و چطور میتوانم خوب شوم؟» از آن هم بیشتر، مرتب از او میپرسند: «چرا من اینجا هستم؟ مقصود زندگی من روی زمین چیست؟ من با زندگیام قرار است چکار کنم؟» این عدم درک و جهتگیری در زندگی بهخودیخود مشکل سلامتی است؛ زیرا میتواند به انواع فشارهای عاطفی مثل افسردگی، اضطراب و خستگی بینجامد و وقتی این فشارها یا عواطف منفی روی هم انباشته شوند، میتوانند به بیماری بینجامند. فقط ذهن شما نیست که میخواهد رسالت شما در زندگی را بداند؛ این دانش برای جسم و روح شما هم مهم است.
کتاب قراردادهای مقدس به شما کمک میکند به این سوالهای مهم پاسخ دهید و مشکلاتتان را حل کنید.
خواندن کتاب قراردادهای مقدس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که به دنبال یک زندگی آرام هستند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب قراردادهای مقدس
من در دههٔ ۱۹۹۰ میلادی تدریس در سمینارهای مربوط به این انرژیهای کهنالگویی را آغاز کردم. وقتی شاگردانم یاد میگرفتند که الگوهای کهنالگوییشان را تشخیص دهند و پس از آن خصایص هر کهنالگو را به رفتارها و روابط مهمشان ربط بدهند، اغلب اوقات بهطور آنی سرنخ مربوط به رسالت زندگیشان را پیدا میکردند. انرژی کهنالگو و مظهر آن در روان و زندگی ما چنان نافذ و نزدیک است که هیچ بخش زندگی ما جدا از دستکم یک الگوی کهنالگویی نیست. معمولاً دوازده کهنالگو یار دائمی ما هستند و هرکدامشان داستانی برای نقلکردن دارند. هر یک از این کهنالگوها قدرت جهان اسطورهها و افسانههایی را که به مرور زمان با آن شناخته شده است، با خود میآورد و انرژی الگوی باورها و رفتارهایی را که کهنالگو از میان آنها خلق شده است، بههمراه دارد.
کهنالگوها معماران زندگی ما هستند. آنها همراهانی هستند که ما از راه انرژی آنها میتوانیم یاد بگیریم که خودمان را بشناسیم؛ همان کاری که لورا کرد. این الگوهای روانشناسانه و عاطفی میتوانند ما را به درک عمیق مقصود زندگیمان رهنمون شوند. انرژی آنها میتواند ما را به قرارداد مقدس برترمان و رسالت بزرگترمان بر سیارهٔ زمین وصل کند. همانطور که من در مورد لورا دیدم، هیچ رابطهای بیاهمیت نیست. هر تجربهای که ما داریم، حاوی مقصود و معناست. هر رویداد و هر شخصی در زندگی ما تجسم بخش انرژتیکی از روح و روان خود ماست. وظیفهٔ معنوی فردی ما این است که همهٔ آنها را تشخیص دهیم و در آگاهیمان جذب کنیم تا الگوی بزرگتر رسالت زندگیمان بتواند بهروشنی و در ابعاد کامل خود نمایان شود و بدرخشد.
این درک در نهایت منشأ پیدایش این کتاب شد. روندی در کتاب قرارداد مقدس هست که به شما کمک میکند تا تکههای روانتان را کشف و به هم وصل کنید. این کتاب راهنمایی است برای خودکاوی دقیق به منظور کشف یاران کهنالگویی خودتان و کار با آنها برای تحقق رسالت زندگیتان و قرارداد مقدس خودتان.