کتاب رقص قدرت؛ قصهای اسرارآمیز از سیر و سفر معنوی برای یافتن خودواقعی
انتشارات:انتشارات نسل نواندیش
دستهبندی:
امتیاز:
از ۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب رقص قدرت؛ قصهای اسرارآمیز از سیر و سفر معنوی برای یافتن خودواقعی
«رقص قدرت؛ قصهای اسرارآمیز از سیر و سفر معنوی برای یافتن خودواقعی» سیر و سفر معنوی دکتر سوزان گرگ را به تصویر میکشد که با قدمگذاشتن در این راه به کشمکشهای درونیاش غلبه کرد و با به دست آوردن اقتدار شخصیاش به چنان آرامشی دست یافت که کمکش کرد به هرآنچه می خواهد دست یابد. سوزان گرگ با این سفر معنوی به دنیایی که با دنیای او و برداشتش از ان تفاوت داشت زندگی خود را دگرگون کرد.
بخشی از کتاب:
احساس میکردم در مکانی دیگر با ماهیتی واقعی و مجزا هستم. چون بهتازگی از منطقه روستایی ورمونت به کالیفرنیا آمده بودم، نقاشیهای بزرگ و زنده مبارزان اُزتک و کارگران مکزیکی روی ستونهای راه ورودی به محله مکزیکیها باعث شده بود احساس کنم به دنیایی قدم گذاشتهام که کاملاً برایم ناآشناست. هرچند مضطرب و هیجانزده بودم، چون به زنی به نام مری که منتظرش بودم اعتماد داشتم، ترس آنقدرها بر وجودم غلبه نکرده بود. چند هفته پیش که به اشتباه به کلیسایی مربوط به روحیون رفته بودم، او را اتفاقی ملاقات کرده بودم.
این اثر کتابی است الهامبخش برای هرکسی که بخواهد به خواستههایش برسد.
فراتر از راز؛ قدرت معنوی و قانون جذب
شهامت موفق شدنعباس غلامی
آیا به عشق تو محتاجمبایرون کیتی
دنیای اسرارآمیز آونگنفیسه معتکف
۲۳,۹۷۰۷۰%
در نوع خودش واقعا کتاب جالب و مفید و خوبیه و برای کسانی که نیم نگاهی به تحول و بنیان جنبش عصر جدید دارند و به عرفان و سیر و سلوک باطنی از نوع مدرن و امروزی هم علاقه نشون