کتاب هنر فهم هنر
معرفی کتاب هنر فهم هنر
کتاب هنر فهم هنر نوشتهٔ هوگ موس و ترجمهٔ شیوا نوروزی است. چاپ و نشر نظر این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این کتاب شیوهٔ تفکر و نگاه شما به هنر را دگرگون میکند.
درباره کتاب هنر فهم هنر
هوگ موس، نویسندهٔ کتاب حاضر باور دارد که ما هدف انقلاب هنر مدرن غرب را گم کردهایم. گفته شده است که گاه مردم هنر مدرن (در معنای انقلاب بزرگی که از قرن نوزدهم در هنر غرب اتفاق افتاد) را متوجه نمیشوند، گاه به آن احترام نمیگذارند و از آن بیشتر در مواجهه با یک اثر هنری مدرن، لودگی و مسخرهبازی را هم بخشی از وظیفهٔ فردی و اجتماعیشان میدانند! در نقطهٔ مقابل، میتوان در آسیای شرقی و بهویژه چین دید که چگونه هنرمندان و حتی مردم غیرهنرمند، بهدلیل پیشینهٔ رهاییبخش و شخصیبودگی ذاتی هنرشان، هر قسمی از هنر مدرن را به چالش میکشند و پس از آن، خودشان را هم در این مواجهه با چالش روبهرو میکنند. کتاب هنر فهم هنر (از منظری جدید) که با تصویرسازیهای «پیتر سوارت» منتشر شده، با ریزهکاری و نکتهسنجی، نقشمایههای اصالت و جعل را در هنر مدرن پیش رو گذاشته و انواع و اقسام هنرهای فهم هنر را بهشکلی قابلفهم و سرگرمکننده آموزش داده است. گفته شده است که هنر مدرن با کالاییشدن و نقشی که در بازار دارد، در عین انقلاب بزرگی که در فرم دیدن جهان به وجود آورده، شارلاتانبازی هم کم نداشته است. کتاب حاضر بهمدد هنر چین، روشنایی خوبی برای تشخیص سره از ناسره تابانده است. این کتاب، ماجرای بخشی از ماجراجویی تاریخی هنر مدرن و ادراکی را روایت کرده است که میتوان از دل تاریخی به قدمت سدهها و هزارههای هنر چین به آن دست یافت؛ در نسبتی که این هنر با تفکر سیال مدرن دارد. این کتاب شیوهٔ تفکر و نگاه شما به هنر را دگرگون میکند.
خواندن کتاب هنر فهم هنر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد هنر پیشنهاد میکنیم.