کتاب تضادهای درونی ما
معرفی کتاب تضادهای درونی ما
کتاب تضادهای درونی ما نوشتهٔ کارن هورنای و ترجمهٔ محمدجعفر مصفا است. انتشارات بهجت این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. «ابراهیم خواجهنوری» مقدمهای بر این اثر نوشته است.
درباره کتاب تضادهای درونی ما
کتاب تضادهای درونی ما در ۲ قسمت نوشته شده است. قسمت اول به موضوعاتی مانند منشأ و علت بروز ناراحتیها و مشکلات روانی، عزلتگزینی، تعکیس، برتریطلبی و... پرداخته و در قسمت دوم نیز به اثرات و عوارض ناشی از تضاد، یأس و تمایلات سادیستی و... پرداخته است.
خواندن کتاب تضادهای درونی ما را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران روانشناسی عمومی پیشنهاد میکنیم.
درباره کارن هورنای
کارن هورنای ۱۶ سپتامبر ۱۸۸۵ به دنیا آمد. او روانکاو آلمانی پیرو مکتب فروید و تبارش در اصل نروژی و هلندی بود. کارن هورنای بسیاری از نظریات فروید، از جمله نظریهٔ معروف «غریزهٔ جنسی» را رد میکند و برخلاف فروید که علت اساسی بیماریهای روانی را سرکوبکردن تمایلات غریزی و از همه مهمتر غرایز جنسی میداند، معتقد است که بیماریهای روانی حاصل روابط خشن و ناهنجار افراد محیط با کودک است.
هورنای تحصیلات خود را در پزشکی و روانپزشکی انجام داد، در سال ۱۹۳۲ به ایالاتمتحده مهاجرت کرد و بهعنوان استاد دانشگاه در رشتهٔ روانکاوی مشغول به تدریس شد. در ضمن با همکاری عدهای از همکاران و شاگردان خود مؤسسهای به نام «مؤسسهٔ روانکاوی هورنای» در نیویورک دایر کرد که هماکنون پابرجاست.
برخی تألیفات این روانکاو اروپایی عبارتند از:
راههای نو در روانکاوی، شخصیت عصبی زمانهٔ ما، خودکاوی، تضادهای درونی ما، عصبیت و رشد آدمی، روانشناسی زنان.
کارن هورنای ۴ دسامبر ۱۹۵۲ درگذشت.
بخشهایی از کتاب تضادهای درونی ما
«مهمترین این اثرات و عوارض عبارتند از: انواع ترسها و حساسیتها، ضعف کلی شخصیت، تنبلی و سستی، عدم پیشرفت واقعی، ضعف اراده و بیتصمیمی، یأس و بیامیدی شدید و عمیق، عدم رضایت از زندگی، بخل و حسادت، تمایلات سادیستی و میل تحقیر دیگران. (چون هر یک از این ضعفها در فصول مربوط به خودشان با روشی ساده و در عین حال به تفصیل بحث شدهاند توضیح آنها در اینجا لازم به نظر نمیرسد).»