دانلود و خرید کتاب زندگی خود را طراحی کنید بیل برنت ترجمه سیمین موحد
تصویر جلد کتاب زندگی خود را طراحی کنید

کتاب زندگی خود را طراحی کنید

معرفی کتاب زندگی خود را طراحی کنید

کتاب زندگی خود را طراحی کنید نوشته‌ی بیل برنت و دیو اوانز و ترجمه‌ی سیمین موحد است. انتشارات کتیبه پارسی این کتاب را روانه بازار کرده است. این اثر درمورد طراحی گام‌به‌گام زندگی دلخواه و برای خلق یک زندگی شاد و بامعنا است. نسخه الکترونیکی کتاب را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب زندگی خود را طراحی کنید

زندگی خود را طراحی کنید، کتاب و چارچوب طراحی تفکر است که بیل برانت و دیو ایونس آن را نوشته‌اند. این کتاب به هر کسی کمک می‌کند که خودش زندگیش را طراحی کند. بیل و دیو از مدت‌ها پیش در دانشگاه استنفورد به عنوان پژوهشگر و طراح فعالیت می‌کردند و در این کتاب شیوه طراحی تفکر را در زمینه توسعه فردی استفاده کردند و قواعد و چهارچوب‌هایش را برای زندگی بازتعریف کردند.

احتمالا برای شما هم پیش آمده که در موقعیتی در زندگی قرار بگیرید که از ته دل بخواهید از آن خارج شوید، اما ندانید چگونه. مثلا در رابطه ای هستیم که احساس می‌کنیم طرف مقابلمان ما را با رفتارهایش اذیت می کند، اما همچنان به آن رابطه به اصطلاح «می‌چسبیم»! یا مثلا در شغلی فعالیت می‌کنیم که لحظه به لحظه آن برای ما سخت است، اما نمی‌توانیم آن را رها کنیم. در چنین موقعیتی باید قبل از انجام هر کاری باید از خودمان یک سوال مهم بپرسیم: «دوست داریم وقتی رشد کردیم( رشد کردن به این معنی که از لحاظ فردی توانایی‌ها و مهارت‌های بیشتری برای درک موقعیت‌های مختلف زندگیمان به دست آوردیم) به چه کسی تبدیل بشویم؟» پاسخ به این سوال کار چندان راحتی نیست. بسیاری از افراد بالغ نمی‌توانند به این سوال جواب بدهند. به خصوص وقتی که در موقعیتی قرار گرفته‌اند که همه چیز ساکن و تغییرناپذیر است.

چرا طراحی زندگی رویکردی کارآمد است؟

۳ دلیل برای اینکه رویکرد معرفی‌شده در کتاب زندگی خود را طراحی کنید، رویکردی کارآمد برای زندگی ماست، عبارتند از:

دلیل اول: این روش را صدها نفر پیش از این آزمایشش کرده‌اند. روش «طراحی زندگی خود» یکی از محبوب‌ترین کلاس‌ها در دانشگاه استنفورد است و صدها دانشجو در این کلاس‌ها این روش را یاد گرفته‌اند و آن را در زندگی خودشان به کار بسته‌اند. علاوه بر این کلاس‌ها در ورکشاپ‌های مختلفی هم این روش تدریس شده است و هزاران نفر هم از این راه با آن اشنا شده‌اند.

دلیل دوم: این روش بر اساس تحقیق‌های دانشگاهی و آکادمیک است و بر روی نمونه‌های زیادی ازمایش شده است. این رویکرد اولین بار بر وری دانشجویان دوره دکتری دانشگاه استنفورد آزمایش شد. این آزمایش ها همگی بر اساس روش‌های علمی و آکادمیک انجام شد، مثلا از روش‌ گروه کنترل شده در یکی از مرحله‌های آزمایش ایده استفاده شده است و این باعث بیشتر شدن اعتبار این ایده به عنوان یک پژوهش آکادمیک شده. بارها و بارها نتایج نشان داده‌اند که وقتی افراد از چارچوب طراحی زندگی استفاده می‌کنند تا زندگی مورد علاقه خود را بسازند، موفقیت‌های بیشتری به دست آورده‌اند و چیزهای کمتری را از دست داده‌اند و در زیستن زندگی مورد علاقه خود توانمندتر شده‌اند.

دلیل سوم: تفکر طراحی به ذات روش قدرتمندی است و باعث شده صنایع مختلفی پیشرفت کنند. وقتی تفکر طراحی در زمینه ای دیگر استفاده می‌شود صرفا نتیجه‌ها مناسب‌سازی می‌شوند، در حالی که قواعد و چارچوب همان است. پس احتمال تاثیرگذاری آن و کسب نتیجه مطلوب بیشتر و بیشتر می‌شود.

نویسندگان کتاب زندگی خود را طراحی کنید چه توصیه‌هایی دارند؟

از کنجکاوی خودتان استفاده کنید و در مورد خودتان یاد بگیرید: جایی که الان هستید، چیزهایی که برای شما مهم است، چیزهایی که به شما انرژی و حس اشتیاق می‌دهد. به چهار جنبه زندگیتان نگاه کنید: کار، تفریح، سلامتی و عشق. از این دانش استففاده کنید تا قطب‌نمای خودتان را بسازید. چیزی که به شما کمک می‌کند به سمت ستارها‌های شمال حرکت کنید و موفق شوید!

قضاوت را به تعویق بیاندازید و ایده‌های متعددی ایجاد کنید: حتی احمقانه‌ترین ایده‌ها! بقیه آدم‌ها را درگیر فرایند کنید و این کار را به صورت مشارکتی انجام دهید. طراحی عالی به وسیله تیم انجام می‌شود، نه یک نفر.

دست به کار شوید: چیزهای کوچک را آزمایش کنید و نسخه نمونه بسازید. سعی کنید بفهمید با ساختن نمونه اولیه و درگیر کردن افراد دیگر چه اتفاقی می‌افتد و چه چیزی موثر است. برای مثال مصاحبه با تعدادی از آدم‌ها که ممکن است همان کاری که شما برای زندگیتان تصمیم گرفتید انجام دهید، آن‌ها انجام داده‌اند.

تیم (یا جمع) حمایتگر خودتان را بسازید: تیمی با چنین ترکیبی: مربی‌ها، دوستان و هر کس دیگری که فکر می‌کنید دوست دارد مثل شما زندگیش را طراحی کند. تلاش‌های دسته‌جمعی به افزایش تاثیر یک زندگی طراحی‌شده خوب کمک می‌کند.

آن زندگی که طراحی کردید، زندگی کنید: نه فقط در انتهای مسیر، بلکه در زمانی که مشغول طراحی زندگی هستید، همه فرصت‌هایی را که پیش رویتان است، امتحان کنید، درگیرشان شوید و ارتقایشان بدهید.

۵ اصل مهم در طراحی زندگی

کتاب «زندگی خود را طراحی کنید» منابع اضافه‌ی زیادی برای مطالعه معرفی کرده، تمرین‌های مختلفی در آن وجود دارد و ایده‌هایی در آن مثال زده شده که به هر کسی کمک می‌کند راحت‌تر در این مسیر راهش را پیدا کند. در نهایت از آدم‌ها می‌پرسد که ۵ اصل طراحی زندگی را همیشه در خاطر داشته باشند:

  • کنجکاو باشید
  • امکان‌های مختلف را آزمایش کنید
  • مشکلات را به شیوه جدید بازتعریف کنید
  • بدانید که این فرایند است
  • کمک بخواهید

دوگانه‌های قدرتمندی که باید بشناسید

  • علاقه خودتان را دنبال کنید تا زندگی مورد علاقه‌تان را بسازید – نسخه پروتوتایپ آن زندگی ایده‌ال خودتان را بسازید و از شهودتان استفاده کنید تا نتایج را بهبود دهید.
  • جواب درست را پیدا کنید – گزینه‌های متعددی بسازید
  • بهترین طرح ممکن برای زندگی – سبک زندگی‌های متعدد و و متفاوت
  • پنبال یک شغل باشید – دنبال پیشنهادهای متعدد باشید
  • انتخاب درست – انتخاب خوب
  • زندگی یعنی دستاوردها (بازی محدود) – زندگی یعنی فرایند (بازی نامحدود)
  • شکست چیزی است که باید از آن پرهیز کنیم – شکست مواد اولیه پیروزی را فراهم می‌کند

خواندن کتاب زندگی خود را طراحی کنید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران روان‌شناسی عمومی و موفقیت در حوزه کسب‌وکار پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از متن کتاب زندگی خود را دوباره طراحی کنید

در طراحی زندگی هم مرتب باور جدید خلق می کنیم و به بازنگری دست می‌زنیم. بزرگ‌ترین حقیقت این است که بدانید زندگی را نمی‌شود به طور کامل و تمام عیار برنامه‌ریزی کرد و مشکلات زندگی هم فقط یک راه حل ندارند. و این چیز خوبی است. واقعیت این است که طرح‌های بسیاری برای زندگی شما هست که همگی آکنده از امید به خلق واقعیت خلاق و خوشایندی است که زندگی را ارزشمند می‌سازد. زندگی شما چیزی بی‌جان نیست، تجربه‌ای زنده است. خوشی شما ناشی از طراحی این تجربه و لذت بردن از تجربه است.

قالب بندی دوباره این پرسش که «وقتی بزرگ شدی، می‌خوای چکاره بشی؟» این است: «دوست داری در آینده به چه کسی تبدیل بشی؟» زندگی یعنی رشد و تغییر. زندگی ایستا نیست. رسیدن به مقصدی معین نیست. پاسخ دادن به پرسشی یک بار برای همیشه نیست. هیچ کس در واقع نمی‌داند که می‌خواهد چه باشد؛ حتی کسانی که در فرمی جلوی پزشک، وکیل یا مهندس بودن علامت زدند. اینها تنها پرسش های مبهمی در مسیر زندگی هستند. در هر قدم از راه، دنیایی پرسش وجود دارد. چیزی که مردم لازم دارند، روندی از طراحی است تا بدانند چه می‌خواهند، به چه کسی می‌خواهند تبدیل شوند و چطور زندگی دلخواه شان را طراحی کنند.

کاربر 5752145
۱۴۰۱/۱۰/۲۳

لطفاً در بی نهایت قرار دهید ممنون

کاربر ۷۴۹۹۵۹۴
۱۴۰۲/۰۸/۱۷

زندگیتو خودت طراحی کن به نظرم کتابه خیلی خیلی خوبیه و اینکه هیچ غیر ممکنی وجودنداره ققط کافیه خودمون رو باور داشته باشیم و زندگی رو شروع کنیم بعد میتونیم اونو طراحی کنیم و شاد باشیم

مسئله بر سر یافتن شغل عالی‌تر نیست، بر سر «عالی» کردن شغلی است که همین حالا دارد
MohammadReza Yusefi
چون در طراحی زندگی، هر چه که عملی نباشد،‌ مشکل نیست.
Ayda
قواعد ایده‌پراکنی ۱. در پی کمّیت باشید، نه کیفیت ۲. از قضاوت دوری جویید و ایده‌ها را سانسور نکنید ۳. با استفاده از ایده‌های دیگران، ایده‌پردازی کنید ۴. ایده‌های عجیب و غریب را تشویق کنید
Chista
در تفکر طراحی، ما همیشه می‌گوییم، «از مشکل شروع نکن، از آدم‌ها شروع کن، از همدلی شروع کن». وقتی ما با کسانی که از محصولات‌مان استفاده می‌کنند احساس همدلی داشته باشیم، دیدگاه مان را تعریف می‌کنیم، ایده‌پردازی می‌کنیم و شروع به پیش‌نمونه‌سازی می‌کنیم تا ببینیم چه چیزهایی را هنوز در مورد مشکل موجود نمی‌دانیم.
Chista
بزرگ‌ترین حقیقت این است که بدانید زندگی را نمی‌شود به‌طور کامل و تمام عیار برنامه‌ریزی کرد و مشکلات زندگی هم فقط یک راه‌حل ندارند.
Chista
قالب‌بندی دوبارهٔ این پرسش که «وقتی بزرگ شدی، می‌خوای چکاره بشی؟» این است: «دوست‌داری در آینده به چه کسی تبدیل بشی؟» زندگی یعنی رشد و تغییر. زندگی ایستا نیست. رسیدن به مقصدی معین نیست. پاسخ‌دادن به پرسشی یک‌بار برای همیشه نیست. هیچ‌کس درواقع نمی‌داند که می‌خواهد چه باشد؛ حتی کسانی که در فرمی جلوی پزشک، وکیل یا مهندس بودن علامت زدند. اینها تنها پرسش‌های مبهمی در مسیر زندگی هستند. در هر قدم از راه، دنیایی پرسش وجود دارد. چیزی که مردم لازم دارند، روندی از طراحی است تا بدانند چه می‌خواهند، به چه کسی می‌خواهند تبدیل شوند و چطور زندگی دلخواه‌شان را طراحی کنند.
Chista
طراحان یاد می‌گیرند که انواع ایده‌های عجیب و غریب داشته باشند، زیرا می‌دانند که دشمن شمارهٔ یک خلاقیت، قضاوت است. مغز ما چنان یاد گرفته انتقادی باشد و مدام دنبال ایراد بگردد و قضاوت کند که اصلاً عجیب است که تا حالا ایده‌ای خلق شده!
Chista
پس، ما باید قضاوت را کنار بگذاریم و منتقد درون‌مان را ساکت کنیم تا بتوانیم همهٔ ایده‌ها را از مغزمان بیرون بکشیم. اگر این کار را نکنیم، شاید چند ایدهٔ خوب داشته باشیم، اما بیشترشان از دست می‌روند و در سکوت، پشت دیوارهای زندان قضاوتِ مغزمان محبوس می‌مانند، دیوارهایی که برای محافظت از ما در برابر اشتباه‌کردن یا احمق به نظررسیدن ساخته شده است.
Chista

حجم

۵۷۲٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۶۰ صفحه

حجم

۵۷۲٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۶۰ صفحه

قیمت:
۳۹,۵۰۰
تومان