دانلود و خرید کتاب کارآفرینی به روش دارن هاردی دارن هاردی ترجمه محسن صدوق

کتاب کارآفرینی به روش دارن هاردی

نویسنده:دارن هاردی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب کارآفرینی به روش دارن هاردی

کتاب کارآفرینی به روش دارن هاردی با عنوان اصلی The entrepreneur roller coaster نوشتهٔ دارن هاردی و ترجمهٔ محسن صدوق و نسرین جعفری توسط انتشارات کتیبه پارسی منتشر شده است. این اثر راهنمایی واقع‌بینانه برای مواجهه با چالش‌ها و هیجانات دنیای کسب‌وکار است. نویسنده در این اثر با ارائهٔ بینش‌ها و نکات عملی از تجربیات افراد موفق، به خوانندگان کمک می‌کند تا بر ترس‌ها غلبه کرده و در این مسیر پرفرازونشیب به موفقیت برسند. این کتاب به توسعه ذهنیت کارآفرینانه و آمادگی برای رویارویی با موانع تأکید دارد. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

درباره کتاب کارآفرینی به روش دارن هاردی

دنیای کارآفرینی هنوز هم خیلی‌ها را می‌ترساند. حتی دنیای شرکت‌های بزرگ برای افرادی که برای اولین بار وارد این مسیر می‌شوند، ترسناک‌تر به نظر خواهد رسید. دارن هاردی در کتاب کتاب کارآفرینی به روش دارن هاردی آمده است تا دست تازه‌واردان را بگیرد. دارن تمام جنبه‌های احساسی کسب‌وکار، از جمله ترس‌ها، تردیدها و شکست‌ها را بررسی می‌کند. او بینش‌ها و نکاتی را از مصاحبه‌های خود با کوسه‌های موفق در دریای تجارت به اشتراک می‌گذارد و با نشان دادن مثال آن‌ها، ثابت می‌کند که دستیابی به هر هدفی ممکن است. این کتاب به خوانندگان قدرت می‌دهد تا بر موانع غلبه کرده و با اطمینان به دنبال رویاهای کارآفرینی خود بروند.

چرا باید کتاب کارآفرینی به روش دارن هاردی را بخوانیم؟

این کتاب برای درک واقع‌بینانه از چالش‌ها و هیجانات مسیر کارآفرینی، غلبه بر ترس و تردید با راهنمایی‌های عملی و الهام‌بخش، یادگیری از تجربیات کارآفرینان موفق از طریق مصاحبه‌های او، و در نهایت، توسعه ذهنیت کارآفرینانه و آمادگی برای فراز و نشیب‌های غیرمنتظره‌ی این سفر ضروری است، زیرا او با رویکردی صادقانه و کاربردی، خواننده را برای مواجهه با دنیای کارآفرینی توانمند می‌سازد.

خواندن کتاب کارآفرینی به روش دارن هاردی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

افرادی که به تازگی به دنیای کارآفرینی علاقه‌مند شده‌اند یا در ابتدای مسیر راه‌اندازی کسب‌وکار خود هستند و کارآفرینان نوپا و کسانی که کسب‌وکار خود را به تازگی شروع کرده‌اند، می‌توانند از مطالب این کتاب استفاده کنند.

نظر افراد و مجله‌های مشهور درباره کتاب یا نویسنده

«دیوید باخ» که نُه بار برندهٔ پرفروش‌ترین کتاب نیویورک‌تایمز و مؤلف کتاب «دیر شروع کنید» و کتاب «انتهای ثروت و میلیونر خودکار» است، در باب این کتاب گفته است: «دارِن هاردی یک‌بار دیگر موفق شد! کتاب قطار بازی کارآفرینی، کتاب سال است؛ کتابی که خواندنش برای هر کسی که شغل و تجارت خودش را دارد و یا می‌خواهد داشته باشد، لازم است. کاش ۲۰ سال پیش این کتاب به دستم می‌رسید، زمانی که سفر کارآفرینی‌ام را شروع کردم، چون باعث می‌شد هزاران درد و رنج را از خودم دور کنم و منحنی یادگیری‌ام را کوتاه‌ترکنم. اکنون نوبت شماست به سواری ملحق شوید!»

دونالد ترامپ، سرمایه‌گذار، رئیس و نمایندهٔ سازمان ترامپ و یکی از رؤسای جمهور آمریکا دربارهٔ این کتاب گفته است: «برای موفقیت در تجارت باید سرسخت باشید و افکار بزرگ داشته باشید. مهارت‌تان را افزایش دهید. برای بهتر شدن با بهترین‌ها آموزش ببینید. دارن هاردی با موفقیت زندگی کرده و آن را لمس کرده است! اگر شما در مورد موفقیت جدی هستید این کتاب به شما کمک می‌کند به اوج برسید. مطمئناً عاشق دیدگاه‌های او می‌شوید.»

درباره دارن هاردی

دارن هاردی در ۱۸سالگی سفر کارآفرینی خود را آغاز کرد. از آن زمان به بعد، او ۲۵ سال را در صنعت رسانه گذراند. یکی از دستاوردهای برجسته او، نقش او به‌عنوان ناشر مجله‌ٔ «SUCCESS» بود. او در سال ۲۰۰۷ به این مجله پیوست. او تا زمان جدایی‌اش در دسامبر ۲۰۱۵ این سمت را بر عهده داشت. سپس برای پیگیری فرصت‌های دیگر از آنجا رفت. هاردی پیش از کار در «SUCCESS»، در شبکه‌های تلویزیونی برجسته در زمینهٔ توسعهٔ فردی، سمت‌های اجرایی داشت. او به عنوان تهیه‌کننده اجرایی فعالیت می‌کرد. این جایگاه باعث شد تا او با افراد مهمی مانند ریچارد برانسون، استیو جابز، ایلان ماسک، جف بزوس، مارک زاکربرگ، هاوارد شولتز، استیو وین، جک ولش و بسیاری دیگر مصاحبه کند. او همچنین توزیع‌کننده اصلی در شبکه‌ٔ مردمی (TPN) بود. هاردی ریاست شبکه‌ٔ آموزش موفقیت (TSTN) را نیز بر عهده داشت. هاردی بیشتر به خاطر کتابش با عنوان «اثر مرکب» شناخته می‌شود. منتقدان آن را یکی از تأثیرگذارترین آثار او می‌دانند. دارن راهبردها و فنون افراد بسیار موفق جهان را مورد بررسی و رد کرده است. او درس‌ها و نکاتی را از سفر کارآفرینی خود جمع‌آوری کرده و آن‌ها را با داستان‌ها پیوند داده و اکنون این یافته‌های ارزشمند را به اشتراک می‌گذارد. مهارت‌های سخنرانی عمومی او، لقب معتبر «استاد نفوذ» را از انجمن ملی سخنرانان (NSA) برای او به ارمغان آورد. این نشان‌دهنده‌ٔ حرفه‌ای بودن و تخصص او در این زمینه است.

بخشی از کتاب کارآفرینی به روش دارن هاردی

«عوامل حیاتی‌ای که وجود دارد، مرگ و زندگی تجارت و موفقیت شما را رقم می‌زند. به‌راحتی ممکن است تحت‌تاثیر دررفتگی‌های استخوان قرار بگیرید، به‌جای اینکه به دیگر علائم حیاتی توجه کنید و درنهایت با یک تجارت مرده روبه‌رو شوید، بدون اینکه حتی علت آن را بدانید.

دلیل آن این است که علائم را از دست داده‌اید. چیزهایی که علائم زیادی دارد اما لزوماً اورژانسی‌ترین، پُر سر و صداترین یا آشکارترین نیستند. اما آنها مهم‌ترین هستند.

من متوجه شده‌ام که بیشتر کسانی که مجلهٔ موفقیت یا کتابی مانند آن را می‌خوانند نیازی به انگیزه ندارند. آنها فاقد هدف، آرزو یا اخلاق کاری نیستند. آنها وقت زیادی را صرف می‌کنند. شب‌ها و تعطیلات آخر هفته را قربانی می‌کنند و دائماً خودشان را به زحمت می‌اندازند، درست مثل من. آنها نیروی بی‌رحمانه‌شان را به کار می‌گیرند و هرچه دارند قربانی می‌کنند... در عین‌حال فاقد شفافیت‌ها و تمرکز هستند. آنها مطمئن نیستند که روی چه‌چیزی باید تمرکز کنند، بنابراین تلاش می‌کنند که دائماً روی همه‌چیز تمرکز کنند.

درنهایت آنها با کار زیاد، جدول کاریِ پر و خستگی مفرط روبه‌رو می‌شوند درحالی‌که بعضی از آنها موفقیت لازم را به‌دست نمی‌آورند... و یا حتی شکست می‌خورند.

علتش این نیست که آنها کار نمی‌کنند، بلکه آن چیزی که آنها روی آن کار می‌کنند، عامل شکست‌شان است. من می‌دانم که شما هدف بزرگی دارید و همچنین ماموریت مهمی که باید انجام دهید. برای اینکه موفق شوید باید وقت و انرژی‌تان را روی چیزهایی که از همه مهم‌تر است بگذارید. عوامل حیاتی‌تان را متمرکز کنید، بدون اینکه چیزهای بی‌اهمیت، حواس‌تان را پرت کند.»