دانلود و خرید کتاب بزرگان مکتب اتریش رندال جی. هولکام ترجمه محسن رنجبر
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب بزرگان مکتب اتریش

کتاب بزرگان مکتب اتریش

دسته‌بندی:
امتیاز:
۳.۶از ۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب بزرگان مکتب اتریش

«بزرگان مکتب اتریش» نوشته رَندال جی. هولکام(-۱۹۵۰)، اقتصاددان آمریکایی و استاد دانشگاه فلوریدا است. برای آشنا شدن با دیدگاه‌های مکتب اتریشی این کتاب نقطه آغاز خوبی است. این کتاب از پانزده مقاله تشکیل یافته که نویسندگان آن‌ها همگی خود از برجستگان مکتب اتریشی هستند و در مقالات خود به معرفی پیشگامان و نیز نمایندگان قدیم و جدید مهم این مکتب پرداخته‌اند. این کتاب با بررسی اندیشه‌های اقتصادی مَدرَسیان متاخر اسپانیایی مکتب سالامانکا و به طور مشخص خوان دو ماریانا آغاز می‌شود. در این بخش نشان داده می‌شود که بسیاری از مباحث مهم اقتصاد اتریشی برای بار نخست، در نوشته‌های این مدرسیان آمده و در واقع الهام‌بخش کارل مِنگر در ارائه نظریات خود بوده است. ریشار کانتیون، تورگو، ژان باتیست سه و فردریک باستیا از آن جمله‌اند که در بخش‌های بعدی کتاب به آنها پرداخته شده است. در چهار فصل اختصاص یافته به این نویسندگان فرانسوی، چگونگی شکل‌گیری مفاهیم اساسی اندیشه اقتصادی مدرن، از نظریه ارزش گرفته تا تئوری‌های مربوط به پول، بانکداری، نقش آنترپرنر‌ها در نظام بازار و جایگاه دولت در اقتصاد آمده است. فصل ششم به کارل منگر بنیانگذار بی‌چون و چرای مکتب اتریش اقتصاد اختصاص دارد. این فصل را جوزف سالرنو، یکی از بزرگان حال حاضر اقتصاد اتریشی نوشته است. در این فصل اطلاعات ارزشمند در باره زندگی و آثار منگر و نیز شکل‌گیری مکتب اتریشی آمده است. تا پایان دهه ۱۸۷۰ میلادی فقط کارل منگر بود که با نوشته‌های خود اندیشه‌های حاکم بر دنیای آلمانی زبان را به چالش می‌کشید. اوج این چالش کتاب مهم منگر در باره روش‌شناسی علوم اجتماعی با تاکید خاص بر اقتصاد، در سال ۱۸۸۳ میلادی، بود که واکنش تند اقتصاددانان آلمانی تاریخ گرا را بر انگیخت. اصطلاح مکتب اتریشی را، در واقع، مخالفان آلمانی منگر، با مضمون تحقیر‌آمیز برای جدا کردن او از اندیشه اقتصادی رایج در آلمان باب کردند.
سید امین
۱۳۹۹/۰۹/۳۰

برای کسانی که علاقمند به تاریخ اقتصاد هستند خوندن این کتاب رو توصیه می کنم. مکتب اتریش معمولاً در کتاب های دیگه کمتر مورد توجه قرار گرفته به همین خاطر خوندن کتاب تقریباً مطالب جدیدی رو بهتون یاد میده. کتاب

- بیشتر
Nymphadora
۱۴۰۰/۰۲/۲۵

سلام بچه‌هایی که خودین ترجمه روان و قابل فهم و سلیس هست؟ برای کسی که رشته‌اشاقتصاد نیست؟

اسمان ابی
۱۳۹۵/۰۷/۲۳

قشنگه؟؟؟؟؟

👑ڪتاب بانو👑
۱۳۹۵/۰۷/۲۳

نظر من نیساتااااا!!!!نظر دوستمه خونده بودش گفتش خیلی خشنه شب خوابش نبرده

👑ڪتاب بانو👑
۱۳۹۵/۰۷/۲۳

والا زیاد خوب نیست خشنه

«دولت موجود ساختگی بزرگی است که همه به دنبال آن هستند که به پشتوانه آن به بهای ضرر همه مردمان دیگر زندگی کنند»
طاها ربانی
هدف از این قوانین آن بود که تجارت بین‌المللی انگلستان تنها به کشتی‌های بازرگانی این کشور اختصاص یابد. سه اعتقاد دارد که این نوع انحصاری‌سازی «کسب‌و‌کار حمل‌و‌نقل» ، ثروت ملی را کاهش می‌دهد، چون غالبا از سود تاجرانی که کالا‌هایشان را به بازار می‌آورند، می‌کاهد. سه درک می‌کند که هوا‌خواهان این دست قوانین شاید این نکته را بپذیرند، اما کماکان بر موجه بودن محدودیت‌ها بر اساس معیار امنیت ملی تاکید می‌کنند. او با تندی پاسخ می‌دهد که این گفته تنها در صورتی درست است که تحکم یک کشور بر دیگران برای او سود‌مند باشد.... عشق به سلطه هیچ‌گاه به چیزی فرا‌تر از شکوهی ساختگی راه نمی‌برد و بی‌تردید تمام همسایگان را با این کشور دشمن می‌کند. این وضعیت است که بدهی ملی، سوء‌استفاده داخلی، استبداد و انقلاب را پدید می‌آورد؛ در حالی که پی‌گیری منافع متقابل به پیدایی مهربانی و محبت در میدان بین‌المللی می‌انجامد، گستره داد‌و‌ستد‌های مفید را بزرگ‌تر می‌کند و به رفاهی دائمی می‌انجامد. ۱۸۲
طاها ربانی
توجیه اخلاقی قوانین هیچ‌گاه نمی‌تواند بر رای اکثریت استوار باشد، چون «از آنجا که هیچ فردی حق بنده کردن دیگری را ندارد، هیچ گروهی از افراد نیز هرگز نمی‌توانند چنین حقی داشته باشد» . ۲۰۵ از این رو باز‌توزیع درآمد از رهگذر دموکراسی اکثریت، «‌چپاول قانونی» و بنا به تعریف، غیر‌اخلاقی است.
طاها ربانی
«هرگاه که با کاری که از سوی دولت انجام شده مخالفت می‌کنیم، سوسیالیست‌ها (به اشتباه) نتیجه‌ می‌گیرند که ما با اصل انجام آن مخالفیم»
طاها ربانی
این کتاب نه از زمان منگر بلکه سه سده پیش از آن آغاز می‌شود، و نشان می‌دهد که نطفه‌های فکری این مکتب، به ویژه نظریه ذهنی ارزش، در مباحثات کلامی متالهین مسیحی، در سده‌های شانزده و هفده میلادی بسته شده است.
کاربر ۲۱۲۱۰۵۵
سوسیالیست‌های قرن نوزده مانند نئومحافظه‌کاران امروزی، لیبرال‌های کلاسیک را «فردگرا» می‌خواندند و به این شیوه به کنایه می‌گفتند که آن‌ها با حس برادری، یگانگی و معاشرت دشمنی دارند.
طاها ربانی
«کشوری که تاجران، تولید‌کنندگان و کشاورزان تیز‌هوش فراوانی دارد، در مقایسه با کشوری که عمدتا به گام گذاشتن در راه هنر و علم دلبسته است، ابزار‌های توانمند‌تری برای دستیابی به رفاه دارد» .
فواد انصاری
شعار «اگر کالا‌ها از مرز‌ها رد نشوند، ارتش‌ها رد خواهند شد» را معمولا به باستیا نسبت می‌دهند، چون او جانانه استدلال می‌کرد که تجارت آزاد همان طور که مطمئن‌ترین راه برای دستیابی به رفاه است، احتمالا مطمئن‌ترین راه برای رسیدن به صلح هم هست
فواد انصاری
بالمز در این مقاله پرسید که «چرا ارزش یک سنگ قیمتی بیشتر از تکه‌ای نان است؟» و خود پاسخ داد: توضیح این نکته کار سختی نیست. ارزش یک شی به مطلوبیت آن است... و وقتی تعداد واحد‌های این شی افزایش می‌یابد، نیاز به هر یک از آن‌ها به طور خاص کمتر می‌شود، چون حال که امکان انتخاب بین تعداد واحد‌های زیادی وجود دارد، هیچ کدام‌شان حیاتی نخواهند بود. به این خاطر ارتباطی ضروری میان افزایش یا کاهش ارزش و کمبود یا وفور شی وجود دارد. ۴۳
Saeed.Rafiee
کار‌آفرین نا‌موفق در فقر زندگی خواهد کرد یا ور‌شکست خواهد شد، در حالی که کار‌آفرین موفق، سود یا مزیتی را به دست خواهد آورد و به ورود دیگران به بازار منجر خواهد شد و «اینچنین است که پذیرندگانِ تمام این نوع خطرات، خود را با ریسک‌های موجود در کشور هماهنگ می‌کنند»
Saeed.Rafiee
سوسیالیسم و سرمایه‌داری: رساله‌ای روش مند درباره‌ی اقتصاد، سیاست و اخلاقیات
هانس هرمان هوپ
اشرافیت، سلطنت، دموکراسی: داستان حماقت و تباهیِ اخلاقی و اقتصادی
هانس هرمان هوپ
چرا اقتصاد فرو می‌ریزد؟: به سوی نظریه‌ای عمومی درباره علت افول اقتصادی کشورها
جوزف استیگلیتز
اقتصاد به روایت دیگر
موسی غنی‌نژاد
قانون، قانون‌گذاری و آزادی (جلد ۳: نظم سیاسی مردمان آزاد)
فریدریش فون هایک
قانون، قانون‌گذاری و آزادی (جلد ۱: قواعد و نظم)
فریدریش فون هایک
قانون، قانون‌گذاری و آزادی (جلد ۲: سراب عدالت اجتماعی)
فریدریش فون هایک
چرخش انگلیسی
اسکات نیوتون
اقتصاد و دولت در ایران
موسی غنی‌نژاد
اقتصاد فقیر: بازاندیشی بنیادین در شیوه مبارزه با فقر جهانی
آبهیجیت بنرجی
راه‌ بندگی به روایت کاریکاتور
فریدریش فون هایک
نظریه های دموکراسی
فرانک کانینگهام
دموکراسی: مقدمه‌ای بر انتخاب عمومی
جان پاتریک گانینگ
قدرت و بازار: دولت و اقتصاد
مورای ان. روتبارد
انسان در مقابل دولت
هربرت اسپنسر
حقایق و مغالطه‌ها در اقتصاد
توماس ساول
مگناکارتا
دیوید استارکی
نبرد با رکود
پل کروگمن

حجم

۳۴۴٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۳۲۲ صفحه

حجم

۳۴۴٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۳۲۲ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان