دانلود و خرید کتاب بزرگان مکتب اتریش رندال جی. هولکام ترجمه محسن رنجبر

کتاب بزرگان مکتب اتریش

امتیاز:
۳.۶از ۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب بزرگان مکتب اتریش

«بزرگان مکتب اتریش» نوشته رَندال جی. هولکام(-۱۹۵۰)، اقتصاددان آمریکایی و استاد دانشگاه فلوریدا است. برای آشنا شدن با دیدگاه‌های مکتب اتریشی این کتاب نقطه آغاز خوبی است. این کتاب از پانزده مقاله تشکیل یافته که نویسندگان آن‌ها همگی خود از برجستگان مکتب اتریشی هستند و در مقالات خود به معرفی پیشگامان و نیز نمایندگان قدیم و جدید مهم این مکتب پرداخته‌اند. این کتاب با بررسی اندیشه‌های اقتصادی مَدرَسیان متاخر اسپانیایی مکتب سالامانکا و به طور مشخص خوان دو ماریانا آغاز می‌شود. در این بخش نشان داده می‌شود که بسیاری از مباحث مهم اقتصاد اتریشی برای بار نخست، در نوشته‌های این مدرسیان آمده و در واقع الهام‌بخش کارل مِنگر در ارائه نظریات خود بوده است. ریشار کانتیون، تورگو، ژان باتیست سه و فردریک باستیا از آن جمله‌اند که در بخش‌های بعدی کتاب به آنها پرداخته شده است. در چهار فصل اختصاص یافته به این نویسندگان فرانسوی، چگونگی شکل‌گیری مفاهیم اساسی اندیشه اقتصادی مدرن، از نظریه ارزش گرفته تا تئوری‌های مربوط به پول، بانکداری، نقش آنترپرنر‌ها در نظام بازار و جایگاه دولت در اقتصاد آمده است. فصل ششم به کارل منگر بنیانگذار بی‌چون و چرای مکتب اتریش اقتصاد اختصاص دارد. این فصل را جوزف سالرنو، یکی از بزرگان حال حاضر اقتصاد اتریشی نوشته است. در این فصل اطلاعات ارزشمند در باره زندگی و آثار منگر و نیز شکل‌گیری مکتب اتریشی آمده است. تا پایان دهه ۱۸۷۰ میلادی فقط کارل منگر بود که با نوشته‌های خود اندیشه‌های حاکم بر دنیای آلمانی زبان را به چالش می‌کشید. اوج این چالش کتاب مهم منگر در باره روش‌شناسی علوم اجتماعی با تاکید خاص بر اقتصاد، در سال ۱۸۸۳ میلادی، بود که واکنش تند اقتصاددانان آلمانی تاریخ گرا را بر انگیخت. اصطلاح مکتب اتریشی را، در واقع، مخالفان آلمانی منگر، با مضمون تحقیر‌آمیز برای جدا کردن او از اندیشه اقتصادی رایج در آلمان باب کردند.
مبانی سرمایه‌داری
دیوید کوتس
اقتصاد به روایت دیگر
موسی غنی‌نژاد
قانون، قانون‌گذاری و آزادی (جلد ۳: نظم سیاسی مردمان آزاد)
اندیشه‌های اقتصادی و سیاسی فردریش هایک
دونالد جی. بودراکس
قانون، قانون‌گذاری و آزادی (جلد ۲: سراب عدالت اجتماعی)
مزایا و مشکلات جامعه تجاری: پاسخ آدام اسمیت به روسو
دنیس سی. راسموسن
قدرت و بازار: دولت و اقتصاد
مورای ان. روتبارد
دموکراسی: مقدمه‌ای بر انتخاب عمومی
جان پاتریک گانینگ
قانون، قانون‌گذاری و آزادی (جلد ۱: قواعد و نظم)
چین چگونه سرمایه‌داری شد؟
اندیشه آزادی: نگاهی از منظر اقتصاد سیاسی به تجربۀ ایران معاصر
محمد طبیبیان
آزادسازی و عملکرد اقتصادی
موسی غنی‌نژاد
پاشنه‌ی آشیل سرمایه‌داری؛ پول کثیف و چگونگی احیای نظام بازار آزاد (جلد اول)
ریموند بیکر
مگناکارتا
دیوید استارکی
مقدمه‌ای بر تفکرات اقتصادی پساکینزی
مارک لاوویی
سرمایه‌دار علیه سرمایه‌داری
جورج سوروس
بازار آری، کاپیتالیسم نه: آنارشیسم فردگرا در برابر مدیران، نابرابری‌ها، قدرت شرکت‌‌ها و فقر ساختاری
گری چارتیه
سید امین
۱۳۹۹/۰۹/۳۰

برای کسانی که علاقمند به تاریخ اقتصاد هستند خوندن این کتاب رو توصیه می کنم. مکتب اتریش معمولاً در کتاب های دیگه کمتر مورد توجه قرار گرفته به همین خاطر خوندن کتاب تقریباً مطالب جدیدی رو بهتون یاد میده. کتاب

- بیشتر
Nymphadora
۱۴۰۰/۰۲/۲۵

سلام بچه‌هایی که خودین ترجمه روان و قابل فهم و سلیس هست؟ برای کسی که رشته‌اشاقتصاد نیست؟

اسمان ابی

قشنگه؟؟؟؟؟