دانلود و خرید کتاب سرمایه‌دار علیه سرمایه‌داری جورج سوروس ترجمه امیر کامگار
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب سرمایه‌دار علیه سرمایه‌داری

کتاب سرمایه‌دار علیه سرمایه‌داری

معرفی کتاب سرمایه‌دار علیه سرمایه‌داری

«سرمایه‌دار علیه سرمایه‌داری» نوشته جورج سوروس(-۱۹۳۰)، اندیشمند برجسته اقتصاد سیاسی آمریکایی است و در این کتاب به تحلیل نقادانه جورج سوروس درباره بحران مالی ۲۰۰۸ می‌پردازد و الگوی جدید برای بازارهای مالی ارائه می‌دهد. این کتاب به طرح چارچوبی مفهومی ‌می‌پردازد که به‌طور کلی به درک امور بشری و به‌طور خاص به درک بهتر بازارهای مالی کمک می‌کند. سوروس به‌عنوان «کارگزار اقتصادی و سیاسی ایالات‌متحده»، در جای جای کتاب، نقدهایی رادیکال بر وضع نهادهای اقتصادی آمریکا، وارد کرده است. به گفته وی «‌نظام مالی جهانی بر مبنای فرض‌های اشتباه شکل گرفته ‌است. این گزاره، اظهارنظری تکان‌دهنده است و تکان‌دهنده‌تر از آن اینکه تصورات غلط نه تنها از ویژگی‌های بازارهای مالی است بلکه از خصوصیات تمامی ساختارهای بشری به شمار می‌رود.» این نقد از درون که مبتنی بر پی رنگ‌های تئوریک نیرومند و مستظهر به انگاره‌هایی فیلسوفانه است از نمونه‌های کمیاب در زمینه تحلیل وضع اقتصادی آمریکا و جهان صنعتی به شمار می‌رود و حاوی اطلاعات ذی‌قیمتی است که به فهم ما از سامان اقتصادی جهان و کاستی‌های آن کمک می‌کند. از این حیث، این کتاب هم در زمره کتاب‌های اقتصاد سیاسی و اندیشه اقتصادی قرار می‌گیرد و هم در شمار کتاب‌های مرتبط با بازار سرمایه و امور مالی است. در بریده‌ای از کتاب می‌خوانیم: «الگوی جدیدی که به طرح آن می‌پردازم از دو جنبه مهم با الگوی قبلی متفاوت است. اول اینکه به عقیده من، بازارهای مالی هیچ‌گاه واقعیت نهفته را به‌طور دقیق نشان نمی‌دهند؛ آنها همواره این واقعیت را به نحوی تحریف می‌کنند و این تحریف‌ها خود را در قیمت‌های بازار نشان می‌دهند. دوم اینکه این تحریف‌ها گه‌گاه بر اصول اساسی که انتظار می‌رود قیمت‌های بازار نشانگر آنها باشند، تأثیر‌گذار می‌شوند.»

درباره جورج سوروس

جورج سوروس، سرمایه‌دار و فعال سیاسی مجارستانی-آمریکایی، بنیان‌گذار شرکت مدیریت سرمایه‌ی سوروس و یکی از ثروتمندترین افراد جهان است. او در ۱۲ اوت ۱۹۳۰ در بوداپست متولد شد و در دوران جنگ جهانی دوم با مشکلات زیادی مواجه شد. پس از مهاجرت به انگلستان، در مدرسه‌ی اقتصاد لندن تحصیل کرد و تحت تاثیر افکار فیلسوفی مانند کارل پوپر قرار گرفت. سوروس در آغاز حرفه‌اش در لندن، به تحلیل بازارها و استراتژی‌های سرمایه‌گذاری پرداخت و در سال ۱۹۷۰ صندوق تامینی سوروس را تاسیس کرد. موفقیت او در سرمایه‌گذاری‌های نوآورانه، از جمله سود هنگفت در بحران مالی ۱۹۹۲ بریتانیا (چهارشنبه سیاه) که موجب کاهش ارزش پوند و سود ۱.۱ میلیارد دلاری او شد، شهرت جهانی او را تثبیت کرد.

سوروس با استفاده از ثروت خود، در پروژه‌های انسان‌دوستانه در بیش از ۵۰ کشور، به‌ویژه در زمینه آموزش و حقوق بشر، بیش از ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده است. او در آثارش، مانند کتاب‌های «کیمیای مالی» و «سرمایه‌دار علیه سرمایه‌داری»، تحلیل‌های عمیق اقتصادی و سیاسی ارائه داده و انتقادات تندی نسبت به نظام مالی جهانی و بحران‌های اقتصادی مطرح کرده است.

او یکی از سه بنیان‌گذار مرکز پیشرفت آمریکا و سازمان‌دهنده انقلاب رز در گرجستان است. با این حال، نظرات متفاوتی درباره‌ی نقش او در بحران‌ها وجود دارد؛ بعضی او را نجات‌بخش و برخی او را مقصر می‌دانند. سوروس همچنان با تکیه بر تجربه و دانش خود به‌عنوان یکی از تاثیرگذارترین سرمایه‌گذاران و متفکران اقتصادی شناخته می‌شود.

بیوگرافی و معرفی کتاب‌های جورج سوروس را در صفحه این نویسنده در طاقچه بخوانید.

Mr.karar
۱۴۰۲/۰۶/۱۵

از سرمایه دار و دارنده‌ سابقه زیاد در کمک به انقلابات شرق اروپا دست داشته با سرمایه‌گذاری

تنها راهی که ممکن است سیاستمدران با آن متقاعد شوند تا ارزش بیشتری برای واقعیت قائل شوند این است که رأی‌دهندگان بر این موضوع پافشاری کنند و کسانی را که صادق و هشیار تشخیص داده می‌شوند ارج نهند و آنهایی را که مشغول فریبکاری آگاهانه می‌شوند مجازات کنند. به عبارت دیگر، لازم است رأی‌دهندگان بیش از پیش متعهد به کشف حقیقت باشند. بدون چنین تعهدی، سیاست‌های دموکراتیک به نتایج مطلوب نمی‌انجامند
mafian
اقتصاد چگونه کار می‌کند
راجر فارمر
چین چگونه سرمایه‌داری شد؟
رونالد کوز
اقتصاد و دولت در ایران
موسی غنی‌نژاد
چرا اقتصاد فرو می‌ریزد؟: به سوی نظریه‌ای عمومی درباره علت افول اقتصادی کشورها
جوزف استیگلیتز
مبانی سرمایه‌داری
دیوید کوتس
قدرت و بازار: دولت و اقتصاد
مورای ان. روتبارد
اقتصاد به روایت دیگر
موسی غنی‌نژاد
بازار آری، کاپیتالیسم نه: آنارشیسم فردگرا در برابر مدیران، نابرابری‌ها، قدرت شرکت‌‌ها و فقر ساختاری
گری چارتیه
بزرگان مکتب اتریش
رندال جی. هولکام
دموکراسی: مقدمه‌ای بر انتخاب عمومی
جان پاتریک گانینگ
دیروز و امروز یک ملت: واکاوی تحولات ترکیه از ۱۹۸۹ تا امروز
کرم اکتم
اقتصاد فقیر: بازاندیشی بنیادین در شیوه مبارزه با فقر جهانی
آبهیجیت بنرجی
اشرافیت، سلطنت، دموکراسی: داستان حماقت و تباهیِ اخلاقی و اقتصادی
هانس هرمان هوپ
چین؛ مرد کوچک با گام‌های بزرگ (پیشگامان نوسازی آسیا ۴)
دیوید اس. جی گودمن
مالزی؛ مردی سرکش در زمانه‌‌ی آشوب
جواد قربانی آتانی
آیا قرن آمریکا به پایان رسیده است؟
جوزف نای
سوسیالیسم و سرمایه‌داری: رساله‌ای روش مند درباره‌ی اقتصاد، سیاست و اخلاقیات
هانس هرمان هوپ
مقدمه‌ای بر تفکرات اقتصادی پساکینزی
مارک لاوویی
اقتصاد در یک درس
هنری هازلیت
جنگ های ارزی
جیمز ریکاردز

حجم

۴۰۶٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۲۷۱ صفحه

حجم

۴۰۶٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۲۷۱ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان