کتاب سخنرانی های تد
معرفی کتاب سخنرانی های تد
کتاب سخنرانی های تد نوشتهٔ کریس اندرسون و ترجمهٔ مهدی قراچه داغی است. انتشارات نسل نواندیش این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر حاوی راهنمای رسمی تد در زمینهٔ سخنرانی و صحبت برای جمع است.
درباره کتاب سخنرانی های تد
کتاب سخنرانی های تد با هدف توضیحدادن این مطلب نوشته شده است که چگونه جادوی قدرتمند سخنرانی برای جمع تحقق پیدا میکند و به ما امکان میدهد در این کار در شرایطی عالی قرار بگیریم. برای ایراد یک سخنرانی عالی فقط یک راه وجود ندارد. دنیای علم و دانش بهمراتب وسیعتر و گسترده و شرایط سخنران و شنوندگان هم بسیار متنوع و مختلف است. هر اقدام و کوششی برای بهکاربردن یک فرمول واحد برای ایراد یک سخنرانی خوب، با شکست روبهرو میشود. شنوندگان فوری متوجه میشوند و احساس میکنند تحتسلطه هستند. یک سخنرانی خوب میتواند نظرات مردم را متحول کند و ازاینرو است که آشنایی با این فن و هنر برای افرادی که باید با آن سروکار داشته باشند، لازم است.
این کتاب ۵ بخش و چندین فصل دارد.
خواندن کتاب سخنرانی های تد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران هنر و فن سخنرانی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب سخنرانی های تد
«شما عصبی هستید. غیر از این است؟
روی صحنه قدم میگذارید صدها جفت چشم به شما دوخته شدند. شما از اینکه در درون شرکت خود پروژهتان را به مدیران ارائه دهید نگرانید. آیا لکنت زبان پیدا میکنید؟ راستی اگر بهکلی فراموش کنید که چه میخواهید بگویید چه اتفاقی میافتد؟ شاید تحقیر شوید. شاید شغلتان را از دست بدهید. شاید ایدهای که در سر دارید برای همیشه مدفون شود.
اینها افکاری هستند که اجازه نمیدهند شبها بخوابید.
خب، تقریباً همه ترس از سخنرانی برای جمع را تجربه کردهاند. در بررسیهایی که از افراد میخواهند ترسهای خود را فهرست کنند اغلب به ترس از سخنرانی بهعنوان شدیدترین ترس خود اشاره میکنند. ترس از سخنرانی برای جمع بهمراتب بیشتر از ترس از مار و ارتفاعات است ـ حتی از ترس از مردن هم بیشتر است.
چگونه چنین چیزی امکانپذیر است؟ رتیلی پشت میکروفن پنهان نشده است. بعید است پشت میکروفن به انتهای زندگی برسید. حاضران جلسه هم با بیل و چنگک به شما حمله نمیکنند، پس این اضطراب برای چیست؟
راستش را بخواهید مطالب فراوانی در کار است. فقط تجربه در لحظه حال نیست، پای اشتهار بلندمدت ما و اینکه دیگران درباره ما چه فکری میکنند و چه میگویند مطرح است. ما موجوداتی اجتماعی هستیم. ما خواهان محبت دیگران هستیم. ما میخواهیم دیگران به ما احترام بگذارند و از ما حمایت کنند. خوشبختی آتی ما بستگی به این واقعیتها دارد. ما احساس میکنیم آنچه روی صحنه و در برابر جمع اتفاق میافتد، بر این جریانات اجتماعی تأثیر میگذارد.
اما با داشتن ذهنیت درست میتوانید از ترستان بهعنوان یکی از بهترین داراییهایتان استفاده کنید. میتواند حکم انگیزهای را داشته باشد که شما را متقاعد میکند خود را برای یک صحبت خوب آماده کنید.
این اتفاقی بود که وقتی مونیکا لوینسکی به تد آمد افتاد. برای او موضوع از این خطیرتر نمیتوانست باشد. هفده سال قبل او بهشدت تحقیر شده بود. حادثهای چنان شدید که او را درهم فرو برد. حالا او تصمیم گرفته بود به یک زندگی اجتماعیتر بازگردد. او میخواست آنچه را از دست داده بود دوباره به دست آورد.
اما او یک سخنران باتجربه نبود، او این را هم میدانست که اگر اینبار خراب کند چیزی برایش باقی نمیماند. او به من گفت:
عصبی و بیقرار بودن کلماتی نیستند که بتوانند احساس من را توصیف کنند. اگر میتوانستم امروز صبح اضطرابم را کنترل کنم مسئلهام حل میشد. فقط در حضور جمعیت بسیار برجسته نبود که روی صحنه سخنرانی میرفتم، بلکه از سخنرانی من فیلم و ویدئو تهیه میشد. در آن شرایط که احساس ایمنی نداشتم، به صحنه تد نیازی نبود. این تجربه درونی بود که با آن مبارزه میکردم.»