کتاب اصول سخنرانی به روش تد
معرفی کتاب اصول سخنرانی به روش تد
کتاب «اصول سخنرانی به روش تد» نوشتۀ کریس اندرسون، ترجمۀ اکرم افشار و ترجمۀ زینب مفتخر است و انتشارات آوای منجی آن را منتشر کرده است. این کتاب روشهای کاربردی تد برای سخنرانی را ارائه میدهد.
درباره کتاب اصول سخنرانی به روش تد
سخنرانی در جمع هنری باستانی است. باستانشناسان مکانهایی را از صدها هزار سال قبل کشف کردهاند که نشان میدهد انسانها دور آتش جمع میشدند و با پیشرفت زبان یاد گرفتند که داستانهایشان را با هم به اشتراک بگذارند. امروزه این آتش به کمک اینترنت، به وسعت تمام جهان است و میلیونها نفر میتوانند به یک سخنرانی گوش دهند. در دنیای امروز مهارت یا سواد سخنرانی بسیار اهمیت دارد آنقدر که بهتر است جزو ارکان اصلی تعلیموتربیت در مدارس قرار داده شود.
هدف کتاب اصول سخنرانی به روش تد این است که مهارت سخنرانی در جمع را به خوانندگان آموزش دهد آنها را برای ارائهای عالی آماده کند؛ اما پیش از آن نکتهای که لازم است تمام افرا بدانند این است که راهی برای سخنرانی عالی وجود ندارد چرا که دنیای دانش بسیار وسیع و سخنرانان، حضار و محیطهای گفتگو بسیار متفاوت و متنوع است؛ بنابراین ارائهٔ یک فرمول خاص برای سخنرانی ممکن است نتیجۀ عکس بدهد و مخاطبان را به شک بیندازد که سخنران در حال فریب آنهاست. از طرف دیگر یک فرمول برای مدت طولانی موفق باقی نمیماند چرا که جذابیتش را از دست میدهد و مخاطبان از تکرار بیزار هستند و دوست ندارند به سخنانی گوش بدهند که احساس کنند کپی از دیگران است.
کتاب اصول سخنرانی به روش تد روشی واحد برای سخنرانی ارائه نمیدهد. این کتاب درواقع مجموعه ابزارهایی در اختیار مخاطبان قرار میدهد، ابزارهایی که برای ایجاد تنوع طراحی شدهاند و افراد باید از ابزارهایی استفاده کنند که مناسب آنها و موضوع سخنرانیشان است.
خواندن کتاب اصول سخنرانی به روش تد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به تمام کسانی که قصد دارند در جمع سخنرانی کنند و قدرت بیان خوبی داشته باشند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب اصول سخنرانی به روش تد
«اینجا قصد دارم داستان زندگی خودم را تعریف کنم. وقتی در اواخر سال ۲۰۰۱ رهبری تد را به عهده گرفتم، بدجور نگران بودم شرکتی که پانزده سال برایش زحمت کشیده بودم، نابود شود. به شدت از شکست در انظار عموم وحشت داشتم. تلاش می کردم تا همۀ افراد مجموعۀ تد را متقاعد کنم تا از چشم اندازی که برای تد داشتم حمایت کنند و از طرفی هم می ترسیدم که باعث نابودی آن شوم. در آن زمان تد همایشی بود که سالی یکبار در کالیفرنیا و به وسیلۀ رچارد ساول وورمن معمار پرنفوذ و مشهور آمریکایی برگزار میشد و حضور فوق العادۀ او تمام جنبههای همایش را تحت تأثیر قرار میداد.»