کتاب گاه گرازها
خواندن نظراتمعرفی کتاب گاه گرازها
«گاه گرازها» دربردارنده ۹ داستان کوتاه از رضا زنگیآبادی(-۱۳۴۷)، نویسنده معاصر ایرانی است.
در بریدهای از کتاب میخوانیم:
«نامه ناتمام است. دختر نوجوان آن را لای کتاب فیزیکش میگذارد طوری که تمام صورت انیشتین را میپوشاند. نامه را پدر دختر کف آسانسور پیدا کرده بود البته بعد از آنکه جسد مرد را از آسانسور که به علت پاره شدن کابل سقوط کرده بود، خارج کردند. ساکنین بعضی از طبقات پدر دختر را مسئول مرگ این فیلمساز بزرگ میدانستند. یکی از ساکنین علاقمند به سینما مأموریت تحویل پلنگ برنز به موزه سینما را بر عهده گرفت.
دختر نمیتوانست عکسالعمل فیلمساز را به خاطر اینکه با بیرحمی تمام او را در اوج موفقیت به شکل مضحکی کشته بود حدس بزند ولی مطمئن بود یکی از دلایل جذابیت شخصیتش برای فیلمساز این است که میتواند چنین قصهای را در حضورش بخواند. دختر برای تبریک گفتن به فیلمساز باید تا طبقه نهم بالا میرفت. او با دسته گلی داخل آسانسور شد و تا طبقه نهم بالا رفت. اما پیش از بازشدن در حس کرد که آسانسور با سرعتی غریب به پایین میرود به طوریکه زیر پایش خالی شد و کلهاش به سقف خورد. همه جا تاریک شد و او در تاریکی معلق ماند. لحظهای بعد از دل تاریکی پنجرهای که نوری درخشان از آن به بیرون میتابید آشکار شد. انگار نیرویی او را به سرعت به طرف پنجره برد و از پنجره به داخل پرتاب کرد. طولی نکشید که متوجه شد داخل آشپزخانه انیشتین است. انیشتین که در حال درست کردن نیمرو بود گفت: «خوش آمدی.» دختر دسته گل را به او داد و گفت «مشتاق دیدارتون بودم واقعاً دلم براتون تنگ شده بود، عمو سبیلو!»
راز پرواز
مصطفی بادكوبه ای هزاوه ای
توسعه در تاریکیسیدمحمد بهشتی
اخلاق مهار جنگ (دفتر اول)مرتضی رحیمی نژاد
چرا شما را نمی گیرن و آخرش چی میشه؟صادق زیباکلام
داستان بدن انساندانیل لیبرمن
ما هیچ نمی دانیمجورج چم
قواعد حداقل استاندارد سازمان ملل متحد برای رفتار با زندانیان (قواعد نلسون ماندلا)نشریه جنرال اسمبلی
پاییز باب همایونمحمد محمودی
سرمایه داری مردیانیس واروفاکیس
بنیان های خیر عمومی؛ سبک زندگی خداگونهمحمد باقریان
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
بعضی داستانها، مخصوصا سه داستان ابتدایی حسی نهفته را دوباره در من بیدار کرد که انگار با نویسنده ای باهوش طرف هستیم. نویسنده ای که یک ترفند دارد و از آن به خوبی استفاده می کند. ترفندش چیست؟ عشقی غریب