کتاب استیو جابز
معرفی کتاب استیو جابز
کتاب استیو جابز نوشتۀ والتر آیساکسون و ترجمۀ علیرضا کیوانینژاد، ندا لهردی، شادی آذری، نرجس خاتون براهویی و راحله فاضلی است. نشر دنیای اقتصاد این کتاب را روانۀ بازار کرده است. این اثر، دربارۀ زندگی استیو جابز است؛ یک کارآفرین حوزۀ فناوری و البته بنیانگذار شرکت «اپل». این کتاب با کودکی سخت و ناکامی استیو جابز آغاز میشود و همراه او تا تبدیل شدن به یکی از غولهای فناوریهای نوین پیش میآید.
درباره کتاب استیو جابز
کتاب استیو جابز دربارۀ این شخصیت است. او در سال ۱۹۵۵ به دنیا آمد و در سال ۲۰۱۱ درگذشت.
در پیشگفتار این کتاب آمده است:
«آنچه نامی را از نامی دیگر متمایز میکند چیست؟ چهچیزی فرد را در خاطرات تاریخ ماندگار میکند؟ آن کس که احترام برمیانگیزد چه کرده است و آن ذهنی که مطابق آمال مردمان روزگار حرکت میکند، کجا پرورش یافته است؟
زندگی، کار و نوآوریهای استیو جابز پاسخی به این پرسشها است. او نمونه آدمی است که میراثی متفاوت با هم عصرانش برجای گذاشته است. او زندگی را در دشواری آغاز کرد، رنج را چون موهبتی تا پایان زندگی پذیرا شد و حیاتش ترکیبی از سختکوشی، تیزبینی و هوشمندی در انتخاب بود.»
ویراستاری این کتاب را علیرضا کیوانینژاد انجام داده است.
خواندن کتاب استیو جابز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران کتابهای زندگینامهای پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب استیو جابز
«جابز خود را به چارچوبهای متعارف تولید و توسعه محصول مقید نکرد. هنر اصلی او ارایه روشهایی نو در بازاریابی و تبلیغات بود. هم از این رو بود که در نوع ارایه محصول نیز انقلابی ایجاد کرد. شیوه ویژه او در مراسم معرفی محصولاتش خیلی زود معروف شد و حتی در سالهای آخر بهرغم چهره لاغر و نحیفش همچنان در بینندگانش شوروشوق بر میانگیخت. امروزه بسیاری از شرکتها به شیوه جابز مدیرعاملشان را روی صحنه میفرستند. شیوه او در چنین ارایهای عملا اپل را از تبلیغ مستقیم بسیاری از محصولاتش بینیاز کرد چراکه از ماهها قبل و سالها بعد بسیاری از رسانهها روزانه مشغول تبلیغ و صحبت درباره محصولات آن بودند.
اینگونه است که امروزه فروشگاههای اپل در سراسر جهان نه محل فروش که محل رفت و آمد مردماند و یک محصول جدید با صف طولانی متقاضیان مواجه میشود. همینهاست که استیو جابز را از همعصرانش و همعنوانیهاش جدا میکند. در روزگاری که کنشگران صنعت آیتی در سودای تولید محصولات ارزان در دام کالاهای مشابه و نامرغوب گرفتار شده بودند و مصرفکنندگان از نشانهای تجاری (Brands) ، رویگردان شده بودند، جابز محصولاتش را با تمایز کیفیت روانه بازار میکرد و این اتفاقا نجات تجارتی بود که در آن برندها اعتبارشان را با ساخت محصولات کمکیفیت از دست داده بودند.
ما این سالها آنچه از استیو جابز دیدهایم قلهای بود که از آب بیرون زده ولی کتاب زندگینامه او تصویری از آن چیزی است که همه این سالها زیرآب قرار داشته است. با وجود کتابهای متعددی که درباره استیو جابز نوشته شده این تنها کتابی است که طی مصاحبههای متعدد زندگینامهنویس با او شکل گرفته و اساسا به سفارش خود جابز نگاشته شده است. مرگ به جابز امان نداد این کتاب را بخواند اما آنقدر برایش مهم بود که تا آخرین روزهای زندگی و درحالیکه بسیار درد میکشید روال نگارش زندگینامهاش را تعقیب کند.
البته این مرد سیاهپوش و مردمگریز بینقص و ضعف نبود: از نوع برخورد او با برخی زیردستانش گرفته تا بیاعتنایی به برخی رویههای جامعه ثروتمند آمریکایی مانند کمک به بنیادهای خیریه. برخلاف بیلگیتس که بخشی از ثروتش را وقف خیریه کرده بود و مرتب آن را در بوق و کرنا میکرد جابز اعتقادی به خیریه نداشت و میگفت بهترین خیریه محصولات اپل است.
جابز در تناقضی آشکار با شخصیت درونگرا و زندگی بسته و بیسروصداش به کار گروهی بسیار اعتقاد داشت. او با آنکه خیلی زود پولدار شد اما پول را عامل خوشبختی نمیدانست و در همین زندگینامه نیز برخی همکارانش را به دلیل غرق شدن سریع در تجملات نکوهش کرد. جابز تا پایان حضورش در اپل تنها یک دلار در سال حقوق دریافت میکرد و همین در کتاب گینس به عنوان رکوردی ثبت شد البته پاداشهایی به وی تعلق گرفت که یکی از آنها یک جت شخصی به ارزش ۵۰ میلیون دلار بود.»
حجم
۷۹۴٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۶۱۳ صفحه
حجم
۷۹۴٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۶۱۳ صفحه
نظرات کاربران
این با اون رایگانه چه فرقی داره؟؟؟
اگر کسی هست که قصد داره با استیو جابز بیشتر آشنا بشه کتاب استیو جابز شدن رو بخونه!
برای درک عمق فاجعه طراحی جلد ضعیف کتاب ها در انتشارات دنیای اقتصاد نگاهی به اون یکی کتاب رایگان زندگی نامه استیو جابز که در طاقچه هم هست بندازید. خدایی جلد کتاب رو بهتر انتخاب کنید.یکم از نشر نوین و
کتاب عالی بود منتها نویسنده بسیار به حواشی پرداخته بود