بریدههایی از کتاب استیو جابز
نویسنده:والتر آیزاکسن
مترجم:علیرضا کیوانینژاد
انتشارات:انتشارات دنیای اقتصاد تابان
دستهبندی:
امتیاز:
۳.۱از ۸ رأی
۳٫۱
(۸)
شعار طراحی اپل همانی باقی ماند که در اولین بروشورش ارایه شد: «سادگی، نهایت پیچیدگی است. »
•° زهــــرا °•
پدرش گفته بود مهم است که پشت قفسهها و پرچینها را خوب درست کنی، حتی اگر دیده نشوند و پنهان باشند: «او دوست داشت کارها را درست انجام بدهد. حتی به ظاهرِ قسمتهایی هم که دیده نمیشد، اهمیت میداد. »
AreA
وقتی پرچین خانهمان را میساخت به من یک چکش داد تا با او کار کنم. » پنجاهسال بعد آن پرچین هنوز اطراف حیاط خانه در مانتین ویو وجود داشت. همانطور که جابز آن را به من نشان میداد، به حصار چوبی دستی کشید و درسی را به خاطر آورد که پدرش به او آموخته بود. پدرش گفته بود مهم است که پشت قفسهها و پرچینها را خوب درست کنی، حتی اگر دیده نشوند و پنهان باشند: «او دوست داشت کارها را درست انجام بدهد. حتی به ظاهرِ قسمتهایی هم که دیده نمیشد، اهمیت میداد. »
AreA
چون نمیدانستم این کار نمیتواند انجام شود، توانستم آن را انجام بدهم.
•° زهــــرا °•
و افتخار میکرد که پدرش هرگز رفتار نوکر مآبانه و چرب زبانی نداشت که او را به فروشنده بهتری تبدیل کند: «برای فروش و موفق بودن در بنگاههای معاملات ملکی باید چاپلوس و زبانباز باشی و این در ذاتش نبود و نمیتوانست در این کار ماهر باشد. من به این خاطر تحسینش میکنم. » پل جابز بهکار مکانیکی برگشت.
AreA
«استیو دانش مهندسی زیادی نداشت، اما در تحلیل و ارزیابی جوابهای دیگران خیلی خوب بود. او گفت مهندسان حالت دفاعی دارند یا اینکه به خودشان اطمینان ندارند. »
•° زهــــرا °•
بالاخره جابز نام «کامپیوتر اپل» را پیشنهاد کرد. او درباره این پیشنهاد توضیح میدهد: «من آن موقع یکی از آن رژیمهای میوهجاتم را داشتم. تازه از مزرعه سیب برگشته بودم. این جالب و شجاعانه بود و نه دلهره آور. اپل کلمه کامپیوتر را هم با خود داشت. ضمنا این نام در دفترچه تلفن ما را قبلِ آتاری قرار میداد.
کاربر ۲۱۲۱۰۵۵
حجم
۷۹۴٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۶۱۳ صفحه
حجم
۷۹۴٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۶۱۳ صفحه
قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان