کتاب کارلوس فوئنتس
معرفی کتاب کارلوس فوئنتس
کتاب کارلوس فوئنتس نوشته لانین آ. گیورکو است و با ترجمه عبدالله کوثری در نشر نو منتشر شده استو این کتاب جلد ۵ مجموعه نسل قلم است.
درباره مجموعه نسل قلم
مجموعه نسل قلم که بیش در دهه هفتاد شمسی منتشر میشد اینک در قطع و طراحی تازهای در نشر نو روانه بازار شده و تاکنون ۵ جلد آن به چاپ رسیده است.
ترجمه این مجموعه صدو ده جلدی در سال ۱۳۷۱ آغازشد، بخشهایی از آن در نشر ماهی و نشر فرهنگ نو در سالهای ۱۳۸۹ و ۱۳۹۷ نیز تجدیدچاپ شد. استقبال از مجموعه آثار نسل قلم بسیار چشمگیر بود و هر کتاب از این مجموعه با شمارگان ۳ هزار نسخه منتشر میشد.
مترجمان شناختهشده و خبره ایرانی چون «عبدالله کوثری»، «محمد مختاری»، «کریم امامی»، «ابراهیم یونسی»، «مهدی سحابی»، «فرخ تمیمی» و «خشایار دیهیمی» در ترجمۀ این مجموعه مشارکت داشتند و کل مجموعه را خشایار دیهیمی مدیریت کرده است.
به گفته خشایار دیهیمی کتابهای این مجموعه زندگی نامه نیستند بلکه شرح و تفسیر و نقد آثار و اندیشههای نویسندگاناند. حجم کتابها اندک است پلی نقطه شروع خوبی برای خوانندگانی محسوب میشوند که قصد دارند با اندیشهها و محتوای آثار اتین نویسندگان آشنا شوند.
تاکید این مجموعه بر آثار نویسندگان است و تلاش میکند به کلیدهای اصلی بنمایههای فکری و درونمایه آثار آنها بپردازد و در کنارش نیمنگاهی هم به زندگی نویسنده بیاندازد.
خواندن کتابهای مجموعه نسل قلم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتابهای مجموعۀ نسل قلم مناسب مخاطبانی است که میخواهند خواندن مجموعه آثار این نویسندگان را آغاز کنند و کسانی که با آثار آنها آشنایی دارند اما برای درک بهتر آثارشان به متون تکمیلی، خلاصه شده و منسجم نیاز دارند.
بخشی از کتاب کارلوس فوئنتس
کارلوس فوئنتس، نویسنده مکزیکی، با آثار خود، از داستان و غیرداستان، سهمی عمده در اعتلای ادبیات جهان و اندیشههای انسانگرایانه داشته است. فوئنتس که در نوشتن رمان، داستان کوتاه، نمایشنامه، و نقد ادبی استعدادی دارد، و درعین حال روزنامهنگاری برجسته و دیپلوماتی ورزیده است و در مقام معلم در بسیاری از دانشگاههای مکزیک و ایالات متحد تدریس کرده، جنبشی نو در ادبیات امریکای اسپانیایی پدید آورده است. بسیاری از رمانهای او، چون مرگ آرتمیو کروس و، شاهکارش زمین ما، جایگاهی والا در داستان امریکای لاتین دارند و ترجمه انگلیسی رمان دیگر او، گرینگوی پیر، در شمار پرفروشترین کتابها در ایالات متحد بوده است. فوئنتس انسانگرایی در معنای کلاسیک این واژه است؛ او تأثیراتی را که از ادبیات جهان، فلسفه، انسانشناسی، تاریخ، و نقاشی پذیرفته است استادانه در هنر روایی و نمایشی خود درهم آمیخته و به نگرشی زیباییشناختی دست یافته که عمیقآ مکزیکی، و درعینحال جهانی، است.
فوئنتس در ۱۱ نوامبر ۱۹۲۸ در پاناماسیتی زاده شد. پدرش رافائل فوئنتس بوئتیگر بود و مادرش برتا ماسیاس ریواس. مدرسه ابتدایی را در واشینگتن دی. سی. و مدرسه متوسطه را در بوئنوس آیرس و سانتیاگوی شیلی به پایان رساند؛ آنگاه در «انستیتوی مطالعات عالی بینالمللی ژنو» به تحصیل پرداخت و از دانشگاه ملی مکزیک در رشته حقوق فارغالتحصیل شد. فوئنتس، که پدرش دیپلومات بود و به سفارت مکزیک در هلند، پاناما، پرتغال، و ایتالیا رسیده بود، راه پدر را دنبال کرد و زمانی منشی هیئت نمایندگی مکزیک در کمیسیون حقوق سازمان ملل متحد در ژنو شد (۱۹۵۰) و نیز در مقام منشی مطبوعاتی مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد خدمت کرد (۱۹۵۰). در ۱۹۵۶ او و امانوئل کاربایو نشریه رویستا مکسیکانا دِ لیتراتورا ۸ را به سردبیری خود تأسیس کردند.
حجم
۷۴٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۸۸ صفحه
حجم
۷۴٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۸۸ صفحه