معرفی و دانلود کتاب از نوشتن + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب از نوشتن

کتاب از نوشتن

نوع کتاب
۳.۲(از ۶ امتیاز)
پدیدآورندگان: 
فرشته مولوی
انتشارات: 
انتشارات آگاه
٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب از نوشتن

«از نوشتن» کتابی درباره نوشتن است. فرشته مولوی، نویسنده، روزنامه‌نگار و مترجم ایرانی در این اثر از «نوشتن» به مثابه یک روش برای ابراز خود تا نوشتن به عنوان ابزار آفرینش ادبی سخن گفته است. کتاب از بیست و سه نوشته کوتاه تشکیل شده که در قالب سه بخش تقسیم بندی موضوعی شده‌اند: «جستارهای بخش یکم، پایه و مایه ی درس های کارگاهی نگارش ادبی ناداستانی در چند دوره ی ناپیوسته در تورنتو بوده‌اند ... بخش دوم یادداشت‌ها، پست‌های وبلاگی، و نیز نوشته‌هایی در پاسخ به پرسش و پیشنهاد روزنامه‌نگاران ادبی را در برمی‌گیرد ... در بخش سوم نیز چند جستار از جنس نقد و نظر آمده که در هر یک، به دستاویز درنگ بر اثری یا صاحب اثری، پیچ و خمی از نوشتن، پررنگ و برجسته می شود.» «روش یا شیوهٔ روایی یکی از روش‌ها یا رده‌های کلاسیک سخنوری‌ست که هم پیشینه‌ای دراز دارد و هم پرکاربرد است. روایت، چه واقعی و چه خیالی، می‌خواهد تجربه‌ای انسانی را در چارچوب داستان و یا ناداستان بیان کند. شاید چون روایت بر بنیاد تجربهٔ زندگی در گسترده‌ترین معنای آن است، می‌تواند درازای تاریخی و پهنای جغرافیایی و ژرفای انسانی چنین برجسته‌ای بیابد. نیاز آدمی‌زاد به روایت آن‌قدر پرزور و پردامنه است که هم در زندگی روزمره و هم در ادبیات و هنر چشم‌گیر است. این نیاز سرچشمهٔ داستان‌گویی و آفرینندهٔ داستان‌های بی‌پایانِ از ازل تا به ابد است. بی‌سبب نیست که رینولدز پرایس، نویسندهٔ امریکایی، در جستاری دربارهٔ سرچشمهٔ روایت می‌گوید که هومو ساپینس یا انسان اندیشه‌ورز، پس از خوراک، و پیش از سرپناه و عشق، نیازمندِ داستان گفتن و داستان شنیدن است.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب از نوشتن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتاب:از نوشتن
موضوع:پژوهش ادبی
نویسنده:فرشته مولوی
انتشارات:انتشارات آگاه
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۳/۰۲/۰۱
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۶.۶۹ مگابایت
شابک:۹۷۸۹۶۴۴۱۶۳۱۹۷
تعداد صفحه‌ها:۱۸۳ صفحه
قیمت کتاب:۴۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه نگارش و ویرایش

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

negar
۱۳۹۹/۰۱/۲۳

خیلی خوبه👑

۰
کاربر ۵۵۱۹۴۹۵
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۹/۲۰

خوب بود

۰

بریده‌هایی از کتاب

رضا عابدیان
۴
آدمی‌زاد در مقام جانوری خودبیان‌گر نیازمند گفتن و نمایاندن خود چه به زبان کلامی و چه به زبان بی‌زبانی‌ست. تصور این‌که کسی که ترس و خطر را می‌پذیرد و تن به ماجرا می‌دهد، به انگیزهٔ سبک کردن سنگینی بار آن بخواهد با بازگویی آن دیگران را در ماجرای خود سهیم کند، تصوری دور از ذهن نیست. پس پیشینهٔ از سفر گفتن باید به زمان گرد آتش نشستن برای گرم‌شدن و آسودن و بازگویی ماجراهای واقعی و خیالی برای سرگرم‌شدن و سرگرم‌کردن برگردد. چه‌بسا بشود گفت که هستهٔ داستان‌گویی‌های نخستین، در هنگامی که آدمی ناگزیر از پویش در دوروبر خود به انگیزهٔ زیستن و ماندن بوده، چیزی جز سفر و از جایی به جایی رفتن و پیشامدهای برخاسته از آن نبوده است.
soleymani
۰
ادبیات هنر است و هنر گوهری ذهنی و فردی و شخصی دارد که قطعیت و عینیت را بر آن چیره نمی‌کند.
soleymani
۰
شتاب زمانه و زندگی و سپهر وبلاگی نمی‌تواند دستاویزی باشد تا با خیال راحت هر چه واژهٔ انگلیسی به تورمان خورد برداریم بریزیم لابه‌لای نوشته‌مان و از پست‌مان کشکول فارگلیشی بسازیم که خواننده باید با رمل و اسطرلاب رمزگشایی‌اش کند.