کتاب بازی های آموزشی برای پرورش حواس پنجگانه (۴ تا ۶ سال)
معرفی کتاب بازی های آموزشی برای پرورش حواس پنجگانه (۴ تا ۶ سال)
کتاب بازی های آموزشی برای پرورش حواس پنجگانه (۴ تا ۶ سال) نوشته منیره عابدی و مهناز اخوان است. این کتاب را انتشارات یار مانا برای کمک به مربیان و والدین منتشر کرده است.
درباره کتاب بازی های آموزشی برای پرورش حواس پنجگانه (۴ تا ۶ سال)
حواس پنجگانه انسان با نامهای شنوایی، لامسه، بویایی، بینایی و چشایی شناخته شده و نقش بسیار مهمی در زندگی هر فرد ایفا میکنند و اختلال در عملکرد یکی از این حواس میتواند زندگی فرد را دچار تغییرات بسیار نامطلوبی کرده و کیفیت آن را تا حد زیادی کاهش دهد. این حواس به طور کل سیگنالهای اطلاعاتی را از محیط اطراف دریافت میکنند و از طریق اندامهای حسی و همچنین تکیه بر قدرت مغز انسان تجزیه تحلیل و تفسیر میکنند. تربیت این حواس در کودکان یکی از دغدغههای والدین است. آنها میخواهند فرزندشان بهطور کامل با جهان ارتباط برقرا کند و محیطش را بهتر درک کند. اما اینکه چطور این حواس را قویت کنند همواره درگیر مشکلاتی هستند.
برای آنکه بچهها به یادگیری بهتر و عمیقتری دست یابند، لازم است با علاقه و اشتیاق در فعالیتهای یادگیری درگیر شوند. بنابراین استفاده از روشهای سنتی که اغلب خشک و غیربرانگیزاننده هستند، نمیتواند چندان مؤثر باشد. برای حل این مسائل و قرار دادن آموزش در مسیر توجه به قابلیتها و ویژگیهای فردی و ایجاد محیط یادگیری شاد و برانگیزاننده، میتوان از بازیها در تدریس و یادگیری بهره جست.
در دنیای امروز، پیشرفت علمی و موفقیت در عرصههای مختلف زندگی از اهمیت زیادی برخوردار است. والدین مایلاند کودکانشان چیزهای زیادی بدانند و در عرصههای مختلف فردی و اجتماعی موفق باشند. اما آنها اغلب نمیدانند چگونه میتوانند به کودکانشان کمک کنند. لذا به دنبال مدارس و کلاسهایی میگردند که روزانه ذهن کودکان را از اطلاعات مختلف انباشته سازند، اما این کافی نیست.
کودکان فقط نیاز ندارند بیشتر و بیشتر بدانند، بلکه در کنار آن و شاید بیشتر از آن، باید به ویژگیها و توانمندیهای اساسی مجهز شوند که در زندگی روزمره و برای دستیابی به موفقیت در همه عرصهها بدان محتاجاند.
بازیها، یکی از مهمترین روشهای یادگیری کودکان و از جمله مؤثرترین راههای ارتباطی با آنان است. والدین از طریق بازی میتوانند در محیطی دوستانه و ترغیب کننده وارد تعامل با کودکانشان شوند. در واقع بازیها بهترین و خالصترین فرصتها برای بودن در کنار کودکان و خلق تجربههای مؤثر و ماندگار عاطفی و یادگیری برای آنها است.
کودکان در بازیها خود واقعیشان را نشان میدهند، هیجاناتشان را برونریزی میکنند و از حضور والدین در کنار خود لذت میبرند.
بازی دانشآموزان کمک میکند که اطلاعات را به روشی جالب و کنش و واکنشی، بررسی و کسب کنند. بازیها سرگرمیهای لذتبخش و هیجانانگیزی هستند که باعث درگیری کامل تمرکز و علایق بچهها میشوند و از این طریق یادگیری را تسهیل میکنند.
فراگیران بهطور طبیعی با این نوع یادگیری پویا برانگیخته میشوند و به آن پاسخ میدهند. بازیها نه فقط شاگردان را در روشی سرگرمکننده و جالب که محیطهای یادگیری رقابتی و تعاملی به وجود میآورند، برمیانگیزانند، بلکه برای حیطه ارزشیابی نیز دلایل خاصی دارند. بازی موقعیتی ایجاد میکند که دانشآموزان بتوانند پیشرفت خود را در یک روش غیرتهاجمی مشاهده کنند. به علاوه بازیها برای شاگردان و معلم بهجای ایجاد بازخورد بعد از امتحان، بازخورد فوری فراهم میکنند و بنابراین باعث میشوند معلمان شکافهای یادگیری را تشخیص دهند و در جلسات بعدی جبران کنند. شاگردان نیز قبل از شرکت در آزمون به ضعفهای خود پی میبرند و درصدد رفع آن برمیآیند. از این لحاظ، بازی نتایج منفی شکست را که ممکن است کاملاً جدی و پایدار باشد، از بین میبرد.
کتاب بازی های آموزشی برای پرورش حواس پنجگانه (۴ تا ۶ سال)، ۳۰ بازی برای تقویت حواس پنجگانه بچهها طراحی شده است. کودکان ۴ تا ۶ سال در بهترین زمان تمرین برای تقویت حواس خود هستند و این کتاب راهنمایی کامل برای آنان است.
خواندن کتاب بازی های آموزشی برای پرورش حواس پنجگانه (۴ تا ۶ سال) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام والدین و مربیانی که با کودکات ۴ تا ۶ سال در ارتباطند پیشنهاد میکنیم.
حجم
۳٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۲۰ صفحه
حجم
۳٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۲۰ صفحه