معرفی و دانلود کتاب زخم زیتون + خلاصه رایگان

کتاب زخم زیتون

۴.۵ امتیاز(از ۲ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب زخم زیتون

کتاب «زخم زیتون» مجموعه‌شعری است در حوزه ادبیات پایداری از شاعران استان خراسان شمالی. این کتاب دربردارنده سروده‌های کهن و نو از سرایندگان این خطه از کشورمان است. در سروده‌ای از یوسف‌علی یوسف‌نژاد از شهر اسفراین می‌خوانیم: «یک عمر برای کشورم جنگیدم با تیغ نشسته بر سرم، ‌ جنگیدم دعوا شده بر سر غنایم، ‌ای وای! غفلت‌زده با برادرم جنگیدم» و در سروده‌ای از رقیه هاشمی از شهر بجنورد می‌خوانیم: « تمام موشک‌های کاغذی که با دفتر مشقت ساختی جلوی چشمت می‌سوزد و تو با تمام هفت‌سالگی‌ات به این فکر می‌کنی که چرا موشک‌های بی‌آزار من؟ و چرا موشک‌های غول‌پیکری که همین امروز خانه و مدرسه‌ات را آوار کرده اند...؟ ...»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زخم زیتون و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابزخم زیتون
موضوعشعر نو
نویسندهحسن روشان، آرزو شیرین بیان
انتشاراتانتشارات سوره مهر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۰/۱۰/۰۱
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

A.mIr.1999
حالا من مانده‌ام و یک دستمال سفید نمی‌دانم با آن، زخمِ تو را ببندم یا اعلام صلح کنم