معرفی و دانلود کتاب بازی های آموزشی برای کلاس فارسی (املا) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب بازی های آموزشی برای کلاس فارسی (املا)subscriptionAvailable

کتاب بازی های آموزشی برای کلاس فارسی (املا)

ویژه ۷ تا ۱۲ سال

۴.۵ امتیاز(از ۴ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب بازی های آموزشی برای کلاس فارسی (املا)

بازی های آموزشی برای کلاس فارسی (املا) اثر رضاعالی نوروزی و منیره عابدی است که در انتشارات یار مانا به چاپ رسیده است.

درباره کتاب بازی های آموزشی برای کلاس فارسی (املا)

برای آنکه بچه‌ها به یادگیری بهتر و عمیق‌تری دست یابند، لازم است با علاقه و اشتیاق در فعالیت‌های یادگیری درگیر شوند. از این‌رو استفاده از روش‌های سنتی که اغلب خشک و غیربرانگیزاننده هستند، چندان مؤثر نیست.

به نظر می‌رسد برای حل این مسائل و قرار دادن آموزش در مسیر توجه به قابلیت‌ها و ویژگی‌های فردی و ایجاد محیط یادگیری شاد و برانگیزاننده، می‌توان در تدریس و یادگیری از بازی‌ها بهره جست. بازی‌ها واسطه‌هایی هستند که به شاگردان کمک می‌کنند در مورد اطلاعات به روشی جالب و کنش و واکنشی بررسی و تحقیق کنند. آنها سرگرمی‌های لذت‌بخش و هیجان‌انگیزی هستند که باعث درگیری کامل تمرکز و علایق بچه‌ها می‌شوند و از این طریق یادگیری را تسهیل می‌کنند. فراگیران به‌طور طبیعی به طرف این نوع یادگیری پویا برانگیخته می‌شوند و به آن پاسخ می‌دهند.

بازی‌ها نه‌تنها دانش‌آموزان را در یک روش سرگرم‌کننده و جالب که محیط‌های یادگیری رقابتی و تعاملی به‌وجود می‌آورند برمی‌انگیزانند، بلکه دلالت‌های خاصی نیز برای حیطه‌ی ارزشیابی دارند. بازی موقعیتی ایجاد می‌کند که دانش‌آموزان بتوانند پیشرفت خود را در یک روش غیرتهاجمی ملاحظه کنند. به علاوه، بازی‌ها به جای ایجاد بازخورد بعد از امتحان، برای شاگردان و معلم بازخورد فوری فراهم می‌کنند. لذا باعث می‌شوند معلمان شکاف‌های یادگیری را تشخیص دهند و در جلسات بعدی جبران کنند. شاگردان نیز قبل از شرکت درآزمون به نقاط ضعف خود پی می‌برند و درصدد رفع آن برمی‌آیند. از این لحاظ، بازی نتایج منفی شکست را که می‌تواند کاملاً جدی و پایدار باشد، از بین می‌برد.

کتاب حاضر بازی های آموزشی دارد که در کلاس فارسی (املا) قابل انجام است.

کتاب بازی های آموزشی برای کلاس فارسی (املا) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

معلمان و مربیان تربیتی و آموزشی مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بازی های آموزشی برای کلاس فارسی (املا) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببازی های آموزشی برای کلاس فارسی (املا)
عنوان دیگرویژه ۷ تا ۱۲ سال
موضوعنظریه‌های آموزش و پرورش، روان‌شناسی کودک و نوجوان
نویسندهرضاعلی نوروزی، منیره عابدی
انتشاراتانتشارات یار مانا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۸/۰۸
فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸-۶۰۰-۷۷۶۸-۱۸-۱

۱۴۰۲/۰۳/۲۰

کتاب کاربردی و خوبی برای معلم ها است. اما من یک انتقاد از طاقچه داشتم. من صفحه ۳۰ کتاب بودم خودش دوباره به صفحه اول برمی گشت و اینجوری در خواندن کتاب خیلی اذیت شدم. از این نظر خیلی مشکل...بیشتر

رها
۱۴۰۵/۰۲/۱۲

بچه ها عاشق بازی هستند و متنفر از املا. ترکیب بازی با املا باعث میشه که بیشتر از درس خوندن لذت ببرند. بازی ها معمولا به صورت انفرادی هستند و البته قابلیت بازی به صورت گروهی رو هم دارند که...بیشتر

بازی های آموزشی برای کلاس فارسی (بیان شفاهی، خواندن و درک مطلب)
اجرای ارزشیابی توصیفی به زبان ساده
ایرج خوش‌خلق
بازی های آموزشی برای کلاس فارسی (انشا و نوشتن خلاق)
طراحی آموزشی، رویکرد شناختی به آموزش تلفیقی
محمود تلخابی
بازی و یادگیری
آذر رشیدی
بازی های آموزشی برای کلاس ریاضی (۲)
طاهره رجبی
راهنمای عملی نگارش طرح درس
محرم آقازاده
بازی های آموزشی برای کلاس ریاضی (۱)
راهنمای سنجش و ارزش‌یابی آغازین
اصول، راهبردها و کاربردهای سنجش برای یادگیری