کتاب قاتلان ماه گل
معرفی کتاب قاتلان ماه گل
کتاب الکترونیکی «قاتلان ماه گل» نوشتهٔ دیوید گرن با ترجمهٔ ندا بهرامینژاد در نشر مون چاپ شده است. کتاب قاتلان ماه گل سومین کتاب غیرداستانی روزنامهنگار و نویسندهٔ آمریکایی، دیوید گرن است. دیوید گرن (David Grann) این اثر را در سال۲۰۱۷ منتشر کرده و از آن زمان مورد استقبال فراوان قرار گرفته است. مجلهٔ تایم این اثر را جزء ده کتاب برتر غیرداستانی خود قرار داده و این کتاب توانسته افتخارات متعددی از جمله جایزهٔ آنتونی و پرفروشترین کتاب نیویورکتایمز را از آن خود کند. فیلمی نیز با اقتباس از این کتاب و با عنوان انگلیسی «Killers of the Flower Moon» به کارگردانی مارتین اسکورسیزی و بازی لئوناردو دیکاپریو و رابرت دنیرو در حال ساخت است. اغلب کتابهای گرن در ردهٔ پرفروشترین کتابها قرار دارند. از دیگر آثار دیوید گرن میتوان به شهر گمشدهٔ Z اشاره کرد که به عنوان یکی از بهترین کتابهای سال توسط نیویورکتایمز و واشنگتن پست انتخاب شده است. از آثار او اقتباسهای سینمایی گوناگونی صورت میگیرد. از جمله این اقتباسها میتوان به کتاب مرد پیر و تفنگ اشاره کرد.
افتخارات کتاب قاتلان ماه گل
برندهٔ جایزهٔ آنتونی سال ۲۰۱۸
برندهٔ جایزهٔ ادگار سال ۲۰۱۸
فهرست نهایی جایزهٔ ملی کتاب آمریکا سال ۲۰۱۸
و نامزد دریافت جوایز اندرو، بروکلین و گودریدز
از کتابهای پرفروش نیویورک تایمز
درباره کتاب قاتلان ماه گل
با افزایش تعداد کشتهشدگان، FBI تازهتأسیس پرونده را بر عهده گرفت. ماموری جوان یک تیم مخفی، شامل یک مامور بومی که در منطقه نفوذ کرده بود، گرد هم آورد و آنان به همراه یکدیگر شروع به افشای یکی از وحشتناکترین توطئههای تاریخ آمریکا کردند. یک راز پیچیده و شگفتانگیز از قتلی واقعی... کتاب قاتلان ماه گل (Killers of the Flower Moon) روایتیست در مورد یکی از وحشتناکترین جنایات تاریخ آمریکا. این اثر داستانی واقعی است دربارهٔ کشف نفت در منطقهی اوکلاهما که ثروتی فراوان برای سرخپوستان رقم زد اما طولی نکشید که نحسی آن خود را نشان داد. قاتلان ماه گل روایتی است مستند از حل پروندههای جنایی و شکلگیری اف بی آی.
کتاب قاتلان ماه گل را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به مطالعهٔ آثار تاریخی و داستانهای جنایی علاقه دارید، قاتلان ماه گل را بخوانید.
بخشی از کتاب قاتلان ماه گل
اسم مالی و خواهرانش در سیاههٔ اسامی قبیلهٔ اسیج آمده بود که یعنی آنها عضو رسمی قبیله بودند و علاوهبرآن، مالومنالی داشتند. اوایل دههٔ ۱۸۷۰، قبیلهٔ اسیج را از اراضیشان در کانزاس به قرارگاهی سنگلاخ و بهظاهر لمیزرع در شمالشرقی اکلاهما کوچانده بودند تا در کمال شگفتی، دههها بعد معلوم شود این زمین روی یکی از بزرگترین مخازن نفتی آمریکا قرار دارد. برای استخراج این نفت، جویندگان باید به قبیلهٔ اسیج اجارهبها و حق بهرهبرداری میپرداختند. از اوایل قرن بیستم، هر سه ماه یک بار، به هرکدام از افراد حاضر در فهرست اسامی قبیله، چکی پرداخت میشد. اوایل، مبلغ آن چند دلاری بیش نبود ولی بهمرور، با استخراج نفت بیشتر، سهم هر نفر به صدها و بعد هزاران دلار رسید. درواقع، مثل آبباریکههای میان چمنزار که با پیوستن به هم، رود پرآب و گلآلود سیمارون را تشکیل میدهند، این مبلغ هر سال بیشتر و بیشتر شد تا اینکه اعضای قبیله روی هم میلیونها میلیون دلار به جیب زدند (سال ۱۹۲۳، قبیله بیش از سی میلیون دلار درآمد داشت که به پول حالا، مبلغی بیش از چهارصد میلیون دلار میشد.) قبیلهٔ اسیج از نظر درآمد سرانه، ثروتمندترین مردم دنیا به حساب میآمدند. هفتهنامهٔ آوتلوک نیویورک با آبوتاب فراوان اعلام کرد: «چه نشستهاید! سرخپوستها عوض جان دادن از گرسنگی... چنان درآمدی دارند که بانکدارها را از حسادت منفجر میکند!»
ترجمهی کتاب بد نیست اما میتونست خیلی بهتر باشه. خود داستان رو علی بندری تو پادکست چنلبی تعریف کرده و فیلم جدید مارتین اسکورسیزی هم بر اساس این کتابه. اما نمیتونم به خوندن توصیه کنم مگر اینکه واقعاً در مورد
من نسخه کاغذیش رو خریدم.کتاب بسیار خوندنی ایه، بخاطر محتوا و ترجمه بسیار روان و گیراش نتونستم یک لحظه هم بذارمش زمین. پیشنهاد می کنم تهیه اش کنید، دو نسخه تو بازار هست من قبل از خرید اون نسخه رو
دوستان من دیشب جلسهٔ رونمایی فایل صوتی همین کتاب بودم الان اومدم که از اینجا گوش بدم دیدم فایل کتاب هم هست. کتاب و پارسال خوندم امسال که فیلم و دیدم دلم میخواد دوباره مرور کنم مقایسه کنم این دفعه
این کتاب اونقدر کشش داره که تمام مدت از خوندنش هیجان داشتم. خیلی خیلی داستان تکان دهنده ای بود. ترجمه هم خوب و روان بود.
من کتاب رو نخوندم ولی از این کتاب یک فیلم سینمایی 3 ساعته با بازی دیکاپریو وجود داره اگر خواستید میتونید ببینید
کتابی بسیار خوب و جالب بخصوص که بر اساس داستان واقعی نوشته شده. واقعا چقدر آدم میتونه بی رحم باشه و این پول چه کارها که وجدان و انسانیت نمی کنه
کتاب خوبی هست ، فقط بشدت اشتباه تایپی ؛ بهتره بگم فراموش کردن فاصله گزاری بین کلمات زیاده تو متن