دانلود و خرید کتاب در آمدی بر علوم اجتماعی محاسباتی متیو جی سالگانیک ترجمه عبدالحسین کلانتری
تصویر جلد کتاب در آمدی بر علوم اجتماعی محاسباتی

کتاب در آمدی بر علوم اجتماعی محاسباتی

معرفی کتاب در آمدی بر علوم اجتماعی محاسباتی

کتاب در آمدی بر علوم اجتماعی محاسباتی نوشته متیو جی سالگانیک اثری در حوزه علوم اجتماعی محاسباتی است که با زبانی ساده پیوند میان علوم اجتماعی و علوم داده را تشریح کرده است. اگرچه مدت زیادی از نگارش این کتاب نگذشته، اما محبوبیت زیادی در مجامع دانشگاهی پیدا کرده است. این اثر از مراجع اصلی دروسی است که در دوره‌های تحصیلات تکمیلی این حوزه تدریس می‌شوند.

 درباره کتاب در آمدی بر علوم اجتماعی محاسباتی

 Bit by Bit: Social Research in the Digital Age نام اصلی این کتاب است . هدف نویسنده در این کتاب همراهی پله پله با خواننده است تا او را به درکی از کلیت حوزه نو علوم اجتماعی محاسباتی برساند. دغدغه اصلی او پیوند دادن میان دو دو حوزه علوم اجتماعی و محاسباتی است.

در این کتاب با یک متن آموزشی و پیچیده روبه‌رو نیستید بلکه در فرایندی مفصل به درک صحیحی از از چگونگی انجام یک پژوهش اصیل در حوزه علوم اجتماعی محاسباتی خواهید رسید. شما برای خواندن و درک کتاب به دانش تخصصی حوزه علوم اجتماعی یا علوم داده نیاز ندارید و در هر بخش از این اثر با مثال‌های مفصل و زیادی روبه‌رو می‌شوید که سرفصل مربوط را به خوبی شرح می دهند. در این کتاب از مفاهیم پیچیده علوم اجتماعی و کدنویسی‌های ریاضی خبری نیست و با این حال همه مقدمات مورد نیاز برای به کار گرفتن این روش به جزئيات کامل معرفی شده‌اند. در آخر هر فصل هم منابعی برای مطالعه بیشتر معرفی شده‌اند.

 خواندن کتاب در آمدی بر علوم اجتماعی محاسباتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم

 همه علاقه‌مندان به علوم اجتماعی مخاطبان این کتاب‌اند.

 درباره متیو جی سالگانیک

سالگانیک  از سال ۲۰۰۷ در دانشگاه پرینستون تدریس می‌کند و تا امروز پژوهش‌های زیادی در این حوزه داشته است. برخی از این پژوهش‌ها از طرف مؤسسات و سازمان‌هایی مثل سازمان ملل، بنیاد ملی علم در آمریکا، بنیاد ملی سلامت در آمریکا، فیسبوک، گوگل و مایکروسافت حمایت شده و جوایزی ازجمله جایزه مقال برتر انجمن جامعه‌شناسی آمریکا و انجمن آمار آمریکا را برای او به ارمغان آورده است.. سالگانیک از سال ۲۰۱۷ و بر پای همین کتاب، مدرس تابستانی علوم اجتماعی محاسباتی را به مرکزیت دانشگاه پرینستون تاسیس کرد.  این دور دوهفته‌ای، تا به امروز در ۳۱ دانشگاه  سراسر دنیا برگزار شده است. 

بخشی از کتاب در آمدی بر علوم اجتماعی محاسباتی

ایـن کتـاب از زیرزمینـی در دانشـگاه کلمبیـا شـروع شـد. مـن در آن زمـان دانشـجوی کارشناسـی ارشـد بودم و آزمایش آنلاینی  را اجرا می کردم که درنهایت تبدیل به پایان نامه‌ام شـد. دربـارۀ بخش‌هـای علمـی آزمایـش در فصـل ۴ خواهـم گفـت. الان می خواهـم دربـارۀ چیـزی صحبـت کنـم که نـه در پایان نامه‌ام و نـه در هیچ یک از مقالاتم نیسـت؛ این همان نکته‌ای است که نگاه من به پژوهش را متحول کرد. یک روز صبح که به دفتر زیرزمینی‌ام رفتـم، متوجـه شـدم که طی شـب گذشـته، حدود صـد نفر از برزیـل در آزمایش من شـرکت کرده‌انـد. ایـن تجربـۀ سـاده، تأثیـر عمیقی بـر من داشـت. همان موقع، دوسـتانی داشـتم که در حال اجرای آزمایش های سـنتی آزمایشگاهی بودند. من می‌دانستم که برای جمع کردن افـراد، نظـارت و پرداخـت پول برای شـرکت در آزمایش باید چه زحمتی می‌کشـیدند. برای آن‌هـا ده نفـر شـرکت کننده در یک روز، پیشـرفت خوبی شـمرده می‌شـد. بااین حـال، زمانی کـه خـواب بـودم، صـد نفـر در آزمایـش من شـرکت کـرده بودنـد. پژوهـش در خـواب، این قدر خـوب اسـت که واقعی به نظر نمی رسـد، امـا این طور نیسـت. تغییرات فنـاوری - خصوصا گـذار از عصـر آنالوگ به عصر دیجیتال - به معنی ظهور روش‌های جدید برای جمع آوری و تحلیـل داده های اجتماعی اسـت. موضوع این کتاب، پژوهـش اجتماعی از طریق همین روش‌های جدید است.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
منش فرد و ساختار اجتماعی
هانس گرث
ساخت واقعیت اجتماعی
جان ر. سرل
چهارچوبی برای سیاست گذاری علم
محمدرضا قائمی نیک
بیست و سه گفتار درباره‌ی سرمایه‌داری
ها جون- چانگ
تعارض شناختی ـ احساسی اراده‌ی دشمن و تاب‌آوری اجتماعی
لینتون ولز
سلطه و هنر مقاومت
جیمز سی اسکات
آشنایی با ارتباطات سلامت
شیرین احمدنیا
در جست و جوی روش
جان لو
تلویزیون، مخاطب و مطالعات فرهنگی
دیوید مورلی
انقلاب ۵۷ و انکشاف فلسفه تاریخ ایران
سیدجواد طاهایی
روش تحقیق (جلد اول)
مارک ساندرز
۴۴ نکته کاربردی برای تحقیق و تالیف مقالات پژوهشی
اصغر افتخاری
بنیان دانشی آینده پژوهی (جلد اول)
ریچارد ای. اسلاتر
درآمدی بر رابطه اخلاق و سیاست: نقدی بر ماکیاولیسم
عماد افروغ
مقامات اولیاء (جلد سوم)
سیدمجتبی حسینی
جامعه شناسی از چه معضلی رنج می برد؟
استیون کول
شاهنامه فردوسی (جلد هفتم)
ابوالقاسم فردوسی
الهیات و نظریه اجتماعی؛ فراسوی عقل سکولار
جان میلبنک
گفتارهایی در نظریه اعتباریات و نظریه اجتماعی
ابراهیم فیاض
ذهن مکانیکی
تیم کرین

حجم

۵٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۴۷۲ صفحه

حجم

۵٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۴۷۲ صفحه

قیمت:
۴۵,۰۰۰
تومان