کتاب کراس، کارآگاه جوان؛ جلد اول (انتشارات پرتقال)
معرفی کتاب کراس، کارآگاه جوان؛ جلد اول (انتشارات پرتقال)
کراس، کارآگاه جوان با زیر عنوان چند دقیقه بعد از خداحافظی، نوشته جیمز پترسون و ترجمه آرزو مقدس است که انتشارات پرتقال آن را برای کودکان و نوجوانان چاپ کرده است.
درباره کتاب کراس، کارآگاه جوان
سه روز از ناپدیدشدن دوستم میگذشت و کمکم داشتم فکر میکردم شاید بدترین اتفاق ممکن برایش افتاده.
کتاب با این جمله شروع میشود و از همین شروع درمییابیم که با داستانی پلیسی و معمایی سر و کار داریم.
در این مجموعه، الکس کراس معروفترین شخصیت کتابهای جیمز پترسون است. این شخصیت روانشناس و مشاور خصوصی دولت است که قبلاً برای اف.بی.آی کار میکرده است.
اَلکس کراس، نام شخصیت اصلی داستانهای پترسون است که در واقع شرلوک هولمز قاره آمریکا محسوب میشود؛ شخصیتی که دریافتن پاسخ سوالهایش تنها به تواناییهای خاصش به عنوان یک کاراگاه تکیه نمیکند و روانشناس ماهری است که با تحلیل آگاهانه خود از انسانها و شرایط اطرافش به گونهای به سوی کشف حقیقت قدم برمیدارد و به قصه شاخ و برگ میدهد که خواننده تا آخرین فصل کتاب نمیتواند پایان قصه را حدس بزند و این عنصری است که نویسندگان معدودی به آن دست یافتهاند. شاید به همین دلیل است که کتابهای پترسون بیشتر از نویسندگان دیگری که در این ژانر مینویسند مورد استقبال طرفداران داستانهای معمایی و جنایی قرار گرفته و سالها در صدر جدول پرفروشترین آثار مانده است و نویسنده را تبدیل به پرفروشترین نویسنده دنیا کرده است.
خواندن کتاب کراس، کارآگاه جوان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب برای دوستداران کتابهای پلیسی و کارآگاهی و کسانی که به حل معماهای دشوار علاقه دارند، جذاب خواهد بود. این کتاب برای گروه سنی کودک و نوجوان مناسب است.
درباره جیمز پترسون
جیمز پترسون نویسندهای آمریکایی است که بیشتر به خاطر سری کتابهای الکس کراس شناخته شده است. او فارغالتحصیل رشته زبان انگلیسی بوده. اولین کتاب او با نام شماره توماس بریمن در سال ۱۹۶۷ به چاپ رسید. اولین کتاب او توسط ۳۱ ناشر رد شد، اما پس از چاپ توانست جایزهی ادگار را از آن این نویسنده بکند. او بیش از ۹۰ رمان نوشته است. -فروش کتابهای جیمز پترسون از فروش کتابهای دن براون، جان گریشام و استیون کینگ روی هم، بیشتر بوده است. از بسیاری از کتابهای جیمز پترسون اقتباس سینمایی و تلویزیونی شده است. پترسون به خاطر فروش بیش از یک میلیون کتاب الکترونیکی تا سال ۲۰۱۷، رکورددار گینس است. مجلهی فوربز در سال ۲۰۱۶ او را به عنوان پردرآمدترین نویسندهی سال معرفی کرد. تا سال ۲۰۱۶، حدوداً یک کتاب از هر ۱۷ کتاب هاردکاوری که در آمریکا فروش میرفته است از جیمز پاترسون بوده است.به او لقب پرکارترین نویسنده دنیا را دادهاند.
جیمز پترسون، نویسنده اهل ایالات متحده آمریکا است، عمدتاً به خاطر نوشتن رمانهای تخیلی اش در مورد الکس کراس شناخته شده است. او در سال 2015 به عنوان جایزه ملی کتاب آمریکا توانست جایزه Literarian Award for Outstanding Service to the American Literary Community را از آن خود کند. همچنین او رکورد دار رتبه اولی پرفروش ترین نویسنده Times است.
در سال ۲۰۱۶ میلادی مجله فوربز Forbes او را پردرآمدترین نویسنده سال معرفی کرد. دارایی او در اول دههٔ اخیر حدود ۷۰۰ میلیون دلار آمریکا تخمین زده شده است و تاکنون حدود 325 میلیون نسخه از کتابهایش در بازار کتاب به فروش رفته است!!!
کتاب قشنگی بود . من عاشق داستان های کارآگاهی ام(همیشه بودم)داستان این کتاب به نظرم قابل حدس بود .و اینکه در آخر یکم برای پایان عجله کرد. فکر کنم خواننده ها نیاز داشتن در مورد احساسات علی بدونن.قبل از دادگاه. (در
واای خدا آرزو مقدس اینهمه داره تند تند همهی کتاب هارو ترجمه میکنه کاشکی مجموعههای قبلیش رو کامل ترجمه میکرد 😭مثل آپولو ، مگنس چیس ، لاک وود و شرکا ، طوفان دونده
ژانر این کتاب معمایی و پلیسی هست اگر از این ژانر کتاب خوشتون میاد پیشنهاد می کنم بخونید ، ولی این کتاب یک خورده از اول معلوم بود داستانش 😄
بخشی از کتاب: سه روز از ناپدید شدن دوستم می گذشت و کم کم داشتم فکر می کردم شاید بدترین اتفاق ممکن برایش افتاده. آخرین بار روز جمعه 21 دسامبر، کمی بعد از ساعت سه و نیم بعد از ظهر در
💙💙💙❤️❤️❤️💛💛💛🌹🌹🌹
خیلی کتاب باحالی بود حتما بخونید:)
این کتاب بسیار جذاب و خفن بود🔥پیشنهاد میکنم که حتما بخونید🔥
عالی بود 👌 هر چیزی ک یک کتاب معمایی و ماجراجویانه باید داشته باشه رو این کتاب داشت بعضی موقع ها میتونست کاری کنه نفست از شدت هیجان بند بیاد! ....😅
عالی.داستان معمایی گیج کننده.اگه اهل کتاب معمایی هستید،حتما حتما حتما این کتاب رو بخوانید.این اولین کتابی بود که من از طاقچه خریدم.
بسیار عالی من تا الان 200 صفحه خوندم اما عالیه