دانلود و خرید کتاب بدون مرز هاشم نصیری
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب بدون مرز

کتاب بدون مرز

نویسنده:هاشم نصیری
دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۱از ۲۰ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب بدون مرز

بدون مرز اثر نویسنده جوان ایرانی، هاشم نصیری است که داستانی درباره شهید چمران دارد. ترجمه عربی این داستان همزمان با انتشار نسخه فارسی آن در لبنان منتشر شده است.

درباره کتاب بدون مرز

 داستان این کتاب، روایتی خیالی از شهید دکتر چمران و یاران او است از روزهای بالندگی علمی و عملی‌اش در امریکا تا روزهای  شلوغ و پرکار و نبردهای پارتیزانی در لبنان.

نویسنده در این اثر از زوایای گوناگون بهزندگی این شهید نزدیک شده و قصه می‌گوید.

 خواندن کتاب بدون مرز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 علاقه‌مندان به رمان و داستان به ویزه دوست‌داران شخصیت شهید چمران مخاطبان این کتاب‌اند.

بخشی از کتاب بدون مرز

۱: رویا

در خانه‌ای قدیمی، کوچک و ساده که نشان از صاحبی ساده و باصفا دارد، نشسته‌ام؛ روی یک صندلی چوبی گرد، دوروبرم را برانداز می‌کنم. هیچ‌چیز آشنایی پیدا نمی‌کنم. هرچه در ذهنم مرور می‌کنم، این خانه و اثاثیه‌اش را به یاد نمی‌آورم. مطمئنم اولین باری است که به این خانه آمده‌ام؛ راحت و آسوده و متعجبم که چرا در این خانه احساس غریبگی نمی‌کنم!

دکتر با دو استکان دم‌نوش به‌سویم می‌آید.

- مهندس جان سلام!

با لکنتی که حاصل از استرس است، جوابش را می‌دهم: «س س سلام.»

لبخند آرام دکتر از استرسم می‌کاهد. او هر دو استکان را روی میز چوبی جلویم می‌گذارد و روی صندلی مقابلم می‌نشیند.

- چون می‌دانستم که قند نمی‌خوری، برایت نیاوردم. مهندس، اگر زُهورات دوست نداری بروم برایت چای یا قهوه بیاورم.

- نه دکتر! به زُهورات عادت کرده‌ام!

کنار دکتر احساس راحتی می‌کنم، اما درونم آتشی به پا شده. با خودم می‌گویم که امیدوارم این آرامش حکایت از طوفان نداشته باشد!

صدای بازشدن ناگهانی در خانه توجه دکتر و من را جلب می‌کند. خانمی که می‌دانم نامش پروانه است، با حالتی محزون و بی‌قرار، با عجله وارد اتاق می‌شود. کودکی که در آغوش مادرانه پروانه آرام به خواب رفته، جمال است! پروانه با عصبانیت به دکتر نگاه می‌کند و اضطراب را لابه‌لای لرزش‌های بی‌وقفهٔ تنش می‌بینم! او بدون ازدست‌دادن فرصت به‌سمت دکتر می‌آید و رو به او با دلخوری می‌گوید: «خسته شدم مصطفی! من دیگر نمی‌توانم در اینجا بمانم! می‌خواهم بروم و جان بچه‌هایم را حفظ کنم! خواهش می‌کنم که تو هم با ما بیایی. اما این بار دیگر فرق می‌کند. حتی اگر تو نیایی، من و بچه‌ها می‌رویم.»

دکتر با همان لبخندی که به من می‌زند، به پروانه می‌گوید: «سلام پروانه خانم!»

پروانه تازه یادش می‌افتد که سلام نکرده است.

- سلام مصطفی جان. سلام آقای مهندس!

- سلام خانم.

پروانه کمی منتظر ماند تا دکتر با او حرف بزند. اما سکوت دکتر او را به‌سمت چمدانش کشاند! چمدانی که معلوم است از قبل بسته شده. سه فرزند دیگر دکتر به‌ترتیب پشت‌سر مادرشان به خط شده‌اند. پروانه طاقتش تمام شده است و دیگر نمی‌تواند جلوی بغضش را بگیرد. آرام و متین از چشم‌هایش اشک جاری می‌شود و با همان چشم‌های گریانش به‌صورت جمال که بر شانه‌اش افتاده است اشاره می‌کند.

- امروز در بازار اگر آن خمپاره فقط چند متر نزدیک‌تر برخورد کرده بود، الان معلوم نبود جمالم چند تکه شده بود. من هیچ! این طفل معصوم چه گناهی دارد؟ مصطفی من نمی‌توانم تلف‌شدن تو و بچه‌هایم را ببینم. تو را به همان خدایی که به‌خاطرش به اینجا آمده‌ایم، بیا به خانه و زندگی‌مان برگردیم. به خدا خسته شده‌ام. در لبنان کسی قدر تو را نمی‌داند. شده‌ای نوکر زن‌های بی‌سرپرست و بچه‌های یتیم! تو درس نخوانده‌ای و دانشمند نشده‌ای که به اینجا بیایی و به این مردم دل‌داری بدهی!

دوست دارم که وارد بحث آن‌ها بشوم و حرفی بزنم؛ اما حرفی برای گفتن ندارم؛ ساکت می‌مانم و فقط گوش می‌کنم.

پروانه دارد می‌رود. دکتر دیگر لبخند نمی‌زند! او بلند می‌شود و به‌سمت بچه‌هایش می‌رود. آن‌ها را می‌بوسد و در آغوش می‌کشد. پروانه با دورشدن از شمع دارد می‌سوزد! با خودم می‌گویم شاید تقدیر پروانه این باشد که همیشه بسوزد؛ چه در نزدیکی شمع باشد و چه در دوری از او.

از طرز وداع دکتر با بچه‌ها واضح است که او دیگر امیدی به دیدن آن‌ها ندارد! پروانه با لحنی مملو از التماس به دکتر می‌گوید: «نمی‌آیی مصطفی؟»

لحن غریبانه دکتر، جان من و پروانه را آتش می‌زند.

- نمی‌توانم این همه جمال و پروانه را به حال خودشان رها کنم!

- باشد. پس ما خودمان می‌رویم. هروقت دوست داشتی، به خانه برگرد. مصطفی جانِ من! ما همیشه منتظرت می‌مانیم.

می‌دانم که پروانه دارد راست می‌گوید. دکتر، جانِ پروانه است. می‌دانم که دکتر نیز حاضر است که جانش را فدای پروانه کند. این شمع و پروانه عاشق یکدیگرند!

دکتر می‌گوید: «مهندس، من می‌روم پروانه و بچه‌ها را برسانم. شما همین‌جا منتظرم بمان.»

پروانه هم رو به من می‌گوید: «مواظب آقا مصطفای من باشید! شماها که ارزش او را می‌دانید، مواظبش باشید!»

پروانه از اتاق بیرون می‌رود. دکتر در حال خروج از اتاق به‌سمتم برمی‌گردد و بعد از کمی مکث دوباره به‌سمت در می‌رود و دوباره برمی‌گردد و در آغوش من شکیبایی را تمرین می‌کند. او سرش را روی شانه‌ام می‌گذارد و بدون صدا گریه می‌کند. اشک‌های پنهان او لباسم را خیس می‌کنند...

در آغوش گرم دکتر یخ می‌کنم و از شدت سرما از خواب می‌پرم و می‌لرزم!

Amin
۱۴۰۱/۰۱/۰۴

بدون مرز روایت داستانی و رمان گونه گوشه هایی از زندگی شهید چمران هستش، از فعالیت در آمریکا تا... که از زبان یک دانشجوی ایرانی(مهندس) که در آمریکا مشغول تحصیله و با دکتر آشنا و همراه میشه پرداخته و روایت شده. دیالوگ

- بیشتر
علی اکبر
۱۴۰۰/۰۶/۰۷

کتاب واقعا زیبایی است ، به زیبایی و کاملی مرد رویاها نیست اما گوشه های زیبایی از زندگی و زمانه شهید چمران رو نشون میده داستان هم از دید یک شخص سومی که به مهندس نامگذاری شده نوشته شده در

- بیشتر
کاربر ۳۷۷۱۲۰۴
۱۴۰۱/۰۵/۱۱

یکی از بهترین کتاب هایی که تا بحال خوانده ام یکی از بهترین سبک ها هرچه تعریف کنم کم است کتابی بی نقص از هاشم نصیری

م.ظ.دهدزی
۱۴۰۰/۱۲/۰۲

کتاب خوبیه، برای آشنایی تقریبی با شهید چمران میتونید بخونیدش

کاربر ۱۸۹۷۱۷۶
۱۴۰۱/۱۰/۰۸

باور نکردنیه این کتاب از دیروز دستم گرفتم نتونستم زمین بزارم خیییییلی عالی ، توصیه میکنم مرد رویاها هم حتما مطالعه شود.

ali alboghbesh
۱۴۰۱/۰۱/۰۶

کتابی بسیار جذاب و عالی داستان زندگی شهید چمران را از زبان یک رفیق همیشه همراه تعریف می‌کند

raha
۱۴۰۳/۰۸/۲۵

کتابی فوق العااااااده جوری که تا تموم نشه زمینش نمیزارین👌🏻 با خوندنش به ایرانی بودنتون افتخار می کنید و حتما بغضی میشین و افسوس میخورین که ای کاش این مرد بزرگ رو ما هم درک می کردیم الگوی خیلی خیلی خوبی برای

- بیشتر
محمدحسین
۱۴۰۳/۰۳/۱۸

کتاب حس‌ خوبی داره مخصوصا قسمت آمریکا مصر و لبنان یه مقدار سریع و کم جاذبه تر شده ولس در کل خوبه

کاربر 8622464
۱۴۰۳/۰۲/۲۲

به عنوان نویسنده اولین کتاب به نظرم خوبه...طراحی روی جلد عالی...شخصیت سازی میتونست قوی تر باشه...ولی در کل خوبه

~شهید هادی~
۱۴۰۳/۰۱/۲۳

چقدر کتاب دلچسبی بود ... بعضی جمله ها ارزش بار ها خوندن رو داشت و من رو پر از انگیزه می‌کرد.

آیا تابه‌حال شده است شما ناامید یا خسته شده باشید یا به جایی برسید که بگویید دیگر فایده‌ای ندارد. دکتر بدون معطلی و به‌طور قاطع گفت: «فایده داشتن یا نداشتن تلاش‌ها، دغدغه من نیست. ما موظفیم به انجام وظایفمان. وظایفی که در برابر اسلام و مردمانمان داریم. اینکه تلاش‌های ما نتیجه داشته باشد یا نداشته باشد، دست خداست! خیر تا حالا خسته یا ناامید نشده‌ام!»
م.ظ.دهدزی
مادرم همیشه می‌گوید، به بعضی از چیزهای گران‌بها نباید نگاه کرد. ممکن است که از ارزششان کم بشود. دُر، هرچه نایاب‌تر باشد، گران‌بهاتر است!
آر-طاقچه
دکتر که دوباره تبسم در چهره‌اش دیده می‌شد، جواب داد: «بنده نگفتم فعالیت نکنید. گفتم درستان را رها نکنید! طوری درس بخوانید که همیشه یکی از نفرات برتر باشید! ما هم به ایمان و هم به تخصص احتیاج داریم. تخصص را با تلاش شبانه‌روزی و توکل بر خدا به دست بیاورید؛ ایمان را هم که خدا را شکر، دارید. از خداوند بخواهید تقویتش کند.»
م.ظ.دهدزی
آدم زمان‌شناس نباید از رویدادهای زمانه‌اش متعجب شود، بلکه باید منتظر رخ‌دادن آن‌ها باشد.
آر-طاقچه
دکتر گفت: «من که چند سال اینجا مشغولم به شما می‌گویم از مقداری که شما الان گفتید نیز ما عقب‌تریم. اگر شما دو نفر مانند بقیه، درس را رها کنید و مشغول تظاهرات بشوید، نه کسی صدایتان را می‌شنود و نه به جایی می‌رسید. در اِمریکا سِلاح شما، علم‌آموزی است! در دنیای امروز، اگر علم نداشته باشید صدایتان از جمع خودتان بالاتر نمی‌رود.»
م.ظ.دهدزی
به هیچ مرتبه و پله‌ای از این دنیا، قانع نشو و تا می‌توانی بالا برو؛ بالا و بالاتر؛ آن‌قدر بالا که دست کسی به تو نرسد!»
کاربر ۱۸۹۷۱۷۶
آیا تابه‌حال شده است شما ناامید یا خسته شده باشید یا به جایی برسید که بگویید دیگر فایده‌ای ندارد. دکتر بدون معطلی و به‌طور قاطع گفت: «فایده داشتن یا نداشتن تلاش‌ها، دغدغه من نیست. ما موظفیم به انجام وظایفمان. وظایفی که در برابر اسلام و مردمانمان داریم. اینکه تلاش‌های ما نتیجه داشته باشد یا نداشته باشد، دست خداست! خیر تا حالا خسته یا ناامید نشده‌ام!»
مقدامة
انسان عاشق، دل و عقلش باهم یکی می‌شوند! وقتی عقل عاشق بشود، دل عاقل می‌شود. هرگاه توانستی نظر دل و عقلت را یکی کنی، بدان آن وقت داری تصمیم درست را می‌گیری!
مبین
او به دوری از خانواده‌اش عادت نکرده بود، اما به تحمل این دوری عادت کرده بود!
fateme alikhah
من که چند سال اینجا مشغولم به شما می‌گویم از مقداری که شما الان گفتید نیز ما عقب‌تریم. اگر شما دو نفر مانند بقیه، درس را رها کنید و مشغول تظاهرات بشوید، نه کسی صدایتان را می‌شنود و نه به جایی می‌رسید. در اِمریکا سِلاح شما، علم‌آموزی است! در دنیای امروز، اگر علم نداشته باشید صدایتان از جمع خودتان بالاتر نمی‌رود
مقدامة

حجم

۱۸۹٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۲۰ صفحه

حجم

۱۸۹٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۲۰ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان