دانلود کتاب صوتی روزگار مادر پارکر با صدای مرجان عابدینی + نمونه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب صوتی روزگار مادر پارکر

دانلود و خرید کتاب صوتی روزگار مادر پارکر

معرفی کتاب صوتی روزگار مادر پارکر

کتاب صوتی روزگار مادر پارکر نوشتهٔ کاترین منسفیلد و ترجمهٔ الهام فلاح زاده است. مرجان عابدینی گویندگی این کتاب صوتی را انجام داده و نوین کتاب گویا آن را منتشر کرده است؛ کتابی دربردارندهٔ یک داستان کوتاه.

درباره کتاب صوتی روزگار مادر پارکر

کتاب صوتی روزگار مادر پارکر یک داستان کوتاه، معاصر و نیوزیلندی را در بر گرفته است. این اثر صوتی دربارهٔ سوگ و سوگواری‌ پیرزنی است که می‌تواند خودش را در ظرف‌های نشُسته‌ٔ آقای نویسنده نشان دهد. شما در این داستان کوتاه صوتی ماجرای پیرزنی دردکشیده را می‌شنوید که سختی زندگی را تمام‌وکمال چشیده است.

می‌دانیم که داستان کوتاه به داستان‌هایی گفته می‌شود که کوتاه‌تر از داستان‌های بلند باشند. داستان کوتاه دریچه‌ای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیت‌هایی و برای مدت کوتاهی باز می‌شود و به خواننده امکان می‌دهد که از این دریچه‌ها به اتفاقاتی که در حال وقوع هستند، نگاه کند. شخصیت در داستان کوتاه فقط خود را نشان می‌دهد و کمتر گسترش و تحول می‌یابد. گفته می‌شود که داستان کوتاه باید کوتاه باشد، اما این کوتاهی حد مشخص ندارد. نخستین داستان‌های کوتاه اوایل قرن نوزدهم میلادی خلق شدند، اما پیش از آن نیز ردّپایی از این گونهٔ داستانی در برخی نوشته‌ها وجود داشته است. در اوایل قرن نوزدهم «ادگار آلن پو» در آمریکا و «نیکلای گوگول» در روسیه گونه‌ای از روایت و داستان را بنیاد نهادند که اکنون داستان کوتاه نامیده می‌شود. از عناصر داستان کوتاه می‌توان به موضوع، درون‌مایه، زمینه، طرح، شخصیت، زمان، مکان و زاویه‌دید اشاره کرد. تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در جهان «آنتوان چخوف»، «نیکلای گوگول»، «ارنست همینگوی»، «خورخه لوئیس بورخس» و «جروم دیوید سالینجر» و تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در ایران نیز «غلامحسین ساعدی»، «هوشنگ گلشیری»، «صادق چوبک»، «بهرام صادقی»، «صادق هدایت» و «سیمین دانشور» هستند.

شنیدن کتاب صوتی روزگار مادر پارکر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب صوتی را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان کوتاه پیشنهاد می‌کنیم.

درباره کاترین منسفیلد

کاترین منسفیلد (Kathleen Mansfield Murry) نویسندهٔ داستان کوتاه، نوگرا و اهل نیوزیلند بود. او همانند بسیاری دیگر از نویسندگان بزرگ داستان کوتاه (چخوف، موپاسان و پو) در جوانی از دنیا رفت. او پس از یک دوره زندگی فوق‌العاده نامتعارف در سال ۱۹۲۳ از بیماری سل درگذشت. آوازه‌ٔ نویسندگی او در گرو ۴۲ داستان کوتاه، یک مجموعه‌ نقد، یک دسته نامه‌ٔ افشاگر و سفرنامه‌ای زیباست. شماری از بهترین داستان‌های این نویسنده در نیوزیلند رخ می‌دهند. دوستان او کولی‌ها و هنرمندان بودند. او و «ویرجینیا وولف» دوستان خوبی نبودند (وولف پس از خواندن یکی از داستان‌های منسفیلد گفت که کار او تمام است!). بهترین رابطه‌ٔ او در بزرگسالی با «جان میدلتون بری» بود که در سال ۱۹۱۸ با او پیمان زناشویی بست. پس از مرگ او مری نامه‌ها و یادداشت‌هایش را تدوین کرد و در ترویج اسطوره‌ٔ کاترین منسفیلد به‌عنوان هنرمند محکوم به فنایی که همیشه کامل زندگی کرد، بسیار کوشید. داستان «دوشیزه بریل» یکی از آثار این نویسنده است.

بخشی از کتاب صوتی روزگار مادر پارکر

«پیرزن بیچاره، چقدر ناتوان و شکسته شده بود. آقای نویسنده گفت: «امیدوارم خاکسپاری عالی برگزار شده باشد.» مادر پارکر پاسخی نداد و درحالی‌که در کیسه کهنه‌ای وسایل نظافت، پیش‌بند و کفش نمدی‌اش را می‌گذاشت سر پایین انداخت و به طرف آشپزخانه رفت. آقای نویسنده هم ابرو بالا انداخت و سر میز صبحانه برگشت.

لحظه‌ای بعد وقتی داشت مارمالادش را برای خوردن آماده می‌کرد با صدای بلند گفت: «فکر می‌کنم حالتون کمی بهتر شده باشه.» مادر پارکر گیره‌های کلاه منگوله‌دارش را بیرون آورد و بعد د‌کمه‌های ژاکت کهنه‌اش را باز کرد و آنها را پشت در آویزان کرد.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

زمان

۲۳ دقیقه

حجم

۲۲٫۱ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

زمان

۲۳ دقیقه

حجم

۲۲٫۱ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

قیمت:
۳۶,۰۰۰
تومان