دانلود و خرید کتاب صوتی آنا بر گردن
معرفی کتاب صوتی آنا بر گردن
کتاب صوتی آنا بر گردن نوشتهٔ آنتوان چخوف و ترجمهٔ نازنین عظیمی است. گویندگی این داستان صوتی را شهین نجف زاده انجام داده و نوین کتاب گویا آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب صوتی آنا بر گردن
کتاب صوتی آنا بر گردن داستان مراسم عقدی است که در آن خبری از پذیرایی با شربت و شیرینی از مهمانها نبوده است. در این مراسم، عروس و داماد هر کدام گیلاسی مشروب نوشیدند و بهسمت ایستگاه راهآهن به راه افتادند تا به صومعه رفته و فرائض دینیشان را به جا آورند. داماد که «مودست آلکسیویچ» نام دارد، از اعضای عالیرتبهٔ دولت است. بهنظر بسیاری از مردم، یک جشن عروسیِ پر سروصدا و چشمگیر شایستهٔ او نبود؛ بهویژه هنگامی که یک کارمند ۵۲ساله با دختری که تازه ۱۸ساله شده عروسی کند. چرا این دختر تصمیم به ازدواج با این مرد گرفته بود؟ این دختر در زندگی گذشتهٔ خود چه ماجراهایی را از سر گذرانده و این ماجراها تا چه اندازه در شکلگیری شخصیت کنونی او مؤثر بوده است؟ نتیجه و سرانجام زندگی آنها چه میشود و چه سرنوشتی در انتظارشان است؟ داستان صوتی «آنا بر گردن» به قلم آنتوان چخوف را بشنوید. گفته شده است که موضوع اصلی داستان صوتی «آنا بر گردن» نابرابری اجتماعی و تأثیر آن بر شخصیت و سرنوشت افراد است. آنتوان چخوف در این داستان ریشههای مشکل را بررسی میکند، جوهر دنیای قربانیان و شکارچیان را آشکار میکند و دنیای روابطی انسانی را که بر اساس قدرت پول ساخته شده است، افشا میکند.
شنیدن کتاب صوتی آنا بر گردن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب صوتی را به دوستداران ادبیات داستانی قرن ۱۹ روسیه و قالب داستان پیشنهاد میکنیم.
درباره آنتوان چخوف
آنتون پاولُویچ چخوف در ۲۹ ژانویهٔ ۱۸۶۰ در تاگانروگ به دنیا آمد. او پزشک، داستاننویس، طنزنویس و نمایشنامهنویس برجستهٔ روسیه است. آنتوان چخوف را مهمترین داستانکوتاهنویس میدانند؛ نویسندهای که زندگی کوتاهی داشت اما بیش از ۷۰۰ اثر ادبی آفرید. چخوف پس از پایان تحصیلاتش در رشتهٔ پزشکی، بهطور حرفهای به داستاننویسی و نمایشنامهنویسی روی آورد. نخستین مجموعه داستان او، دو سال پس از دریافت درجهٔ دکترای پزشکیاش به چاپ رسید. در داستانهای او معمولاً رویدادها از خلال وجدان یکی از آدمهای داستان که کمابیش با زندگی خانوادگی «معمول» بیگانه است، روایت میشود. چخوف با پرهیز از شرح و بسط داستان، مفهوم طرح (پیرنگ) را نیز در داستاننویسی تغییر داد. او در داستانهایش بهجای ارائهٔ تغییرْ سعی میکند به نمایش زندگی بپردازد؛ درعینحال در بعضی از داستانهایش رویدادهای تراژیک، بخشی از زندگی روزانهٔ آدمهای داستان را تشکیل میدهند. تسلط چخوف بر نمایشنامهنویسی، باعث افزایش توانایی او در خلق دیالوگهای زیبا و جذاب در داستانهایش شده بود.
نخستین نمایشنامهٔ آنتوان چخوف «بیپدری» نام دارد. او پس از این، نمایشنامۀ «ایوانف» را نوشت. با اجرای نمایش «مرغ دریایی» در سال ۱۸۹۷ و در سالن تئاتر هنری مسکو، طعم نخستین موفقیت بزرگش را در زمینهٔ نمایشنامهنویسی چشید. با وجود اختلافاتی که دربرههای میان چخوف و کنستانتین استانیسلاوسکی (کارگردان) پیش آمد، آثار دیگری از چخوف همچون «دایی وانیا» (۱۸۹۹)، «سه خواهر» (۱۹۰۱) و... بر همان صحنه به اجرا درآمد. چخوف در آثارش به فرصتهای از دسترفتۀ زندگی اشاره میکند؛ همچنین آدمهایی که حرف همدیگر را نمیفهمند و یا دچار تضاد طبقاتی هستند را به ما نشان میدهد؛ به ارزشهای اشتباه اما رایج در اجتماع اشاره میکند و ماهیت خوارکنندۀ فحشا را به تصویر میکشد. ویژگیهای کلی آثار داستانی آنتوان چخوف را میتوان در این محورها خلاصه کرد:
خلق داستانهای کوتاه و بدون پیرنگ/ ایجاز و خلاصهگویی/ خلق پایانهای شگفتانگیز با الهام از آثار «گی دومو پاسان»/ خلق پایان «هیچ» برای داستان با الهام از آثار «ویکتور شکلوفسکی»/ بهرهگیری از جنبههای شاعرانه و نمادین/ نگاه رئالیستی به جهان و قهرمانهای داستان/ استفاده از مقدمهای کوتاه برای ورود به دنیای داستان/ استفاده از تصویرپردازیهای ملهم از طبیعت و شرح آن برای پسزمینهٔ تصویری داستان.
چند نمایشنامۀ مشهور آنتوان چخوف:
ایوانف/ خرس/ عروسی/ مرغ دریایی/ سه خواهر/ باغ آلبالو/ دایی وانیا/ در جاده بزرگ/ خواستگاری/ تاتیانا رپینا/ آواز قو.
چند داستان کوتاه از آنتوان چخوف:
۱۸۸۳ - از دفترچه خاطرات یک دوشیزه/ / ۱۸۸۴ - بوقلمون صفت/ ۱۸۸۷ - کاشتانکا/ ۱۸۸۷ - نشان شیر و خورشید/ ۱۸۸۹ - بانو با سگ ملوس/ ۱۸۸۹ - شرطبندی/ ۱۸۹۲ - همسر/ ۱۸۹۲ - اتاق شماره شش/ ۱۸۹۹ - زندگی من.
چند داستان بلند از آنتوان چخوف:
دکتر بیمریض/ داستان ملالانگیز/ دوئل.
آنتوان چخوف ۱۵ ژوئیهٔ ۱۹۰۴ درگذشت. او در گورستان نووودویچی در مسکو آرام گرفته است.
زمان
۴۱ دقیقه
حجم
۳۷٫۹ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۴۱ دقیقه
حجم
۳۷٫۹ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
دست مریزاد 💚💚