دانلود و خرید کتاب مسیر عشق به خود روبی داهل ترجمه ساسان جعفرنیا

نویسنده:روبی داهل
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب مسیر عشق به خود

معرفی کتاب مسیر عشق به خود

کتاب الکترونیکی «مسیر عشق به خود (قلب خود را درمان کنید. مرزهای سالم تعیین کنید و قدرت درونی خود را فعال کنید)» نوشتهٔ روبی داهل و ترجمهٔ ساسان جعفرنیا، توسط نشر زمان تغییر منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ روان‌شناسی و خودیاری قرار می‌گیرد و به موضوعاتی مانند خودپذیری، مراقبت از سلامت شخصی و تعیین مرزهای روانی می‌پردازد. نویسنده با رویکردی تجربی و کاربردی، راه‌هایی برای بهبود رابطه با خود و عبور از آسیب‌های عاطفی ارائه می‌دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مسیر عشق به خود

«مسیر عشق به خود» اثری است که در سال‌های اخیر و با توجه به دغدغه‌های سلامت روان و خودمراقبتی نوشته شده است. نویسنده، «روبی داهل»، با الهام از تجربیات شخصی خود، به بررسی مفهوم عشق به خود و اهمیت آن در روند بهبودی از آسیب‌های عاطفی و روانی می‌پردازد. کتاب با زبانی صریح و بی‌پرده، مرز میان عشق به خود آسان و سخت را ترسیم می‌کند و نشان می‌دهد که مراقبت از خود تنها به فعالیت‌های سطحی محدود نمی‌شود. در این مسیر، نویسنده به موضوعاتی مانند دلشکستگی، فقدان عزیزان، سوءاستفاده عاطفی، روابط و چالش‌های روزمره می‌پردازد و تلاش می‌کند تصویری واقع‌گرایانه از فراز و نشیب‌های سفر شفابخش ارائه دهد. کتاب با تمرین‌ها و راهنمایی‌های عملی، مخاطب را به تأمل و خودکاوی دعوت می‌کند و بر اهمیت تعیین مرزهای سالم و فعال‌کردن قدرت درونی تأکید دارد. این اثر برای کسانی نوشته شده که به دنبال درک عمیق‌تری از خود و بهبود کیفیت زندگی‌شان هستند.

خلاصه کتاب مسیر عشق به خود

پیام اصلی کتاب بر اهمیت عشق به خود به عنوان ابزاری برای عبور از آسیب‌های عاطفی و ساختن زندگی رضایت‌بخش‌تر تمرکز دارد. نویسنده با روایت تجربه‌های شخصی، از دست دادن مادر در کودکی و سفرهای متعدد شفابخش، نشان می‌دهد که شفا یک مسیر خطی و ساده نیست، بلکه پر از فراز و نشیب، روزهای خوب و بد و بازگشت‌های مکرر است. «مسیر عشق به خود» تأکید می‌کند که عشق به خود فقط به معنای انجام کارهای لذت‌بخش یا مراقبت‌های سطحی نیست، بلکه شامل مواجهه با دردها، تعیین مرزهای سالم، پذیرش ضعف‌ها و تلاش برای تغییر باورهای منفی دربارهٔ خود است. نویسنده تفاوت میان عشق به خود آسان (مانند تفریح، استراحت و معاشرت) و عشق به خود سخت (مانند مواجهه با ترومای گذشته، گفت‌وگوهای دشوار و تعیین مرزها) را شرح می‌دهد و بر این نکته پافشاری می‌کند که هر دو برای رشد و بهبود ضروری‌اند. کتاب همچنین به نقش روابط، اهمیت پذیرش روزهای سخت و قدرت ذهنیت مثبت در روند شفا می‌پردازد و با تمرین‌هایی مخاطب را به خودکاوی و تغییر تدریجی نگرش‌ها دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب مسیر عشق به خود را خواند؟

این کتاب با تمرکز بر تجربه‌های واقعی و ملموس، به خواننده کمک می‌کند تا معنای عمیق‌تری از عشق به خود و مراقبت از سلامت روانی پیدا کند. «مسیر عشق به خود» نه تنها به جنبه‌های نظری، بلکه به تمرین‌های عملی و کاربردی می‌پردازد و راه‌هایی برای عبور از دلشکستگی، فقدان، سوءاستفاده عاطفی و چالش‌های روزمره ارائه می‌دهد. خواندن این کتاب می‌تواند به افراد کمک کند تا با خود مهربان‌تر باشند، مرزهای سالم‌تری در روابط‌شان ایجاد کنند و قدرت درونی خود را فعال کنند. این اثر فرصتی برای بازنگری در باورها و رفتارهای خود و حرکت به سوی زندگی متعادل‌تر فراهم می‌کند.

خواندن کتاب مسیر عشق به خود را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای افرادی مناسب است که با مسائل عزت نفس، دلشکستگی، فقدان عزیزان، سوءاستفاده عاطفی یا چالش‌های روابط دست‌وپنجه نرم می‌کنند. همچنین برای کسانی که به دنبال رشد فردی، خودکاوی و بهبود کیفیت زندگی هستند، می‌تواند مفید باشد. «مسیر عشق به خود» به ویژه برای کسانی که به دنبال راه‌هایی برای تعیین مرزهای سالم و تقویت قدرت درونی خود هستند، توصیه می‌شود.

فهرست کتاب مسیر عشق به خود

- مقدمه: معرفی مفهوم عشق به خود و اهمیت آن در روند شفا و رشد فردی.- فصل ۱: درک سفر شفابخش — بررسی لحظات تأثیرگذار زندگی، آغاز سفر شفا، تفاوت شفاهای درونی و بیرونی و تصورات غلط دربارهٔ روند بهبودی.- فصل ۲: شفای دل شکستگی — پرداختن به تجربه دلشکستگی، تأثیر آن بر عزت نفس، نقش باورهای دوران کودکی و تمرین‌های عشق به خود برای عبور از این مرحله.- فصل ۳: شفای سوءاستفاده عاطفی — بررسی اثرات سوءاستفاده عاطفی و راهکارهای مواجهه و بهبود.- فصل ۴: شفای از دست دادن یکی از عزیزان — مواجهه با فقدان و سوگواری و نقش عشق به خود در عبور از این تجربه.- فصل ۵: روابط و عشق به خود — اهمیت روابط سالم، تعیین مرزها و نقش آن‌ها در رشد فردی.- فصل ۸: چالش‌های روزمره و رسانه‌های اجتماعی — بررسی تأثیر رسانه‌ها و چالش‌های روزمره بر سلامت روان و عشق به خود.- فصل ۱۰: من خودم را دوست دارم و در حال شفا هستم — جمع‌بندی و تأکید بر استمرار مسیر عشق به خود و جشن گرفتن پیشرفت‌ها.

بخشی از کتاب مسیر عشق به خود

«وقتی روزهای سخت می‌گذرند، به من قول بده که فراموش نخواهی کرد هنگامی که همه چیز سخت شد چقدر شجاع بودی، چقدر با دردهایت صادق بودی. چگونه دست‌هایت قلبت را با لطافت گرفته بود که قابل توصیف نیست. به من قول بده که غروب آفتاب رو فراموش نمی‌کنی که تو را در شب‌هایی که احساس سنگینی روی شونه‌هات داشتی، پر از انرژی و قدرت می‌کرد. بهم قول بده که نوری که در درونت پیدا کردی رو فراموش نمی‌کنی وقتی که نتونستی اون رو در جایی دیگه پیدا کنی. وقتی روزهای سخت می‌گذرند، به من قول بده که فراموش نخواهی کرد می‌توانستی راحت تسلیم شوی، اما هرگز این کار را نکردی. به من قول بده که فراموش نخواهی کرد که زندگی جدیدی به خودت دادی. دوستان جدیدی پیدا کردی و ماجراجویی کردی. اجازه دادی خنده به درونت وارد شود و دوباره گرمت کند. به عشق فرصتی دیگر دادی. تو اجازه ندادی گذشته‌ات تو رو تعریف کند. تو خواستی که خودت را بسازی. به من قول بده که فراموش نخواهی کرد که روزهای سخت چگونه از تو عبور کردند و چگونه دوباره به حرکت درآمدی.»