دانلود کتاب صوتی چگونه بر جهان حکومت کنیم؟ با صدای کامبیز خلیلی + نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب صوتی چگونه بر جهان حکومت کنیم؟

دانلود و خرید کتاب صوتی چگونه بر جهان حکومت کنیم؟

معرفی کتاب صوتی چگونه بر جهان حکومت کنیم؟

کتاب صوتی چگونه بر جهان حکومت کنیم؟ نوشتهٔ آندره د گیلوم و ترجمهٔ حسین یعقوبی است. گویندگی این کتاب صوتی طنزآمیز را کامبیز خلیلی انجام داده و انتشارات کتابسرای نیک آن را منتشر کرده است. این اثر برابر است با راهنمای دیکتاتور بلندپرواز.

درباره کتاب صوتی چگونه بر جهان حکومت کنیم؟

کتاب صوتی چگونه بر جهان حکومت کنیم؟ که از کتاب‌های پرفروش آمریکا است و با زبانی طنزآمیز نوشته شده، راهنمایی است برای تمام دیکتاتورهای بلندپرواز. این کتاب صوتی اثری است که با نگاهی طنز، به رویکردهای سیاسی جاری در جهان نگریسته و تلنگری به آن‌ها زده تا خودشان را پیدا کنند و روششان را، آن هم درصورتی‌که نقصی در کارشان وجود دارد، اصلاح کنند! چگونه بر جهان حکومت کنیم؟ این سؤالی است که شاید همهٔ ما حداقل یک‌بار از خودمان پرسیده‌ایم. نویسنده معتقد است که جواب در این است که ما باید یاد بگیریم چطور می‌توانیم نفر قبلی را حسابی داغون کنیم و بشکنیم، یک پرچم شخصی برای خودمان بسازیم، دولت دست‌نشاندهٔ خودمان را ایجاد کنیم، آزادی بیان را سرکوب کنیم و از پس دشمنان برآییم! به این ترتیب می‌توانیم مطمئن باشیم که دیکتاتور خوبی در درونمان پرورش داده‌ایم که به‌زودی می‌تواند رشد کند و دنیا را در چنگ خودش بگیرد. این کتاب صوتی که نخستین‌بار در سال ۲۰۰۲ میلادی به چاپ رسید، گفته است که همه می‌خواهند بر جهان حکومت کنند، اما فقط تعدد اندکی آن‌قدر مهارت دارند که نقشه‌ای مطمئن و عملی برای این هدف خلق کنند. این کتاب صوتی راهنمایی ساده و سرراست است که به‌شکلی لذت‌بخش و بدون چارچوب و قواعد، داستان‌هایی دربارهٔ تلاش برای رسیدن به قدرت در همهٔ اعصار را در خود جای داده و تلاش می‌کند به افرادی که دوست دارند به یک دیکتاتور تمام‌عیار تبدیل شوند، راه‌ورسم رسیدن به هدف را نشان دهد!

شنیدن کتاب صوتی چگونه بر جهان حکومت کنیم؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب صوتی را به افرادی که مایلند به دیکتاتوری تمام‌عیار تبدیل شوند، پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب صوتی چگونه بر جهان حکومت کنیم؟

«یک دوران کودکی سودمند و سازنده

مشخصه‌ها و کیفیت‌های رهبری از همان آغاز هویدا هستند. بچگی هرکول را در نظر بگیرید. در همان دوران کودکی و نوزادی که محتاج تعویض پوشک و «آب‌به» بود، افعی خطرناکی را که نامادری سنگدلش داخل گهواره گذاشته بود جر و واجر کرد. از والدین خودتان در مورد کارهای بزرگ و عجیبی که در کودکی انجام داده‌اید بپرسید. وقایع کوچک را بزرگ‌نمایی کنید و اگر هیچ اتفاق خاصی هم در دوران کودکی‌تان رخ نداده از خودتان بسازید و داستان‌سرایی کنید. در خلق این داستان‌ها باید نهایت هوش و ظرافت و خلاقیت را به خرج دهید. شما محتاج داستان‌هایی هستید که هم‌زمان هوش و خرد پیش‌رس شما را عیان کنند، شجاعت بی‌حدومرزتان، استقامت و پشتکار منحصربه‌فردتان و در صورت لزوم قساوت و خشونت و سنگدلی شما را مثلاً در برابر کسی که به حریم خانه و خانوادهٔ شما تجاوز کرده. داستان‌هایی دربارهٔ قطاربازی و دکتربازی و لیس‌پس‌لیس با بچه‌های محل، توجه هیچ‌کس را جلب نمی‌کند و داستان‌هایی در مورد تقلب و فرار از مدرسه و یا بدتر از آن «روزی که دور از چشم مادرتان لباس شبش را پوشیده‌اید و خودتان را مثل او آرایش کرده‌اید»، کارکرد معکوس و منفی دارد و بهترین سلاح برای رقبا و دشمنان‌تان برای سم‌پاشی‌های تبلیغاتی علیه شماست.

تحصیلات رهبر جهان

هیچ‌کس با تحصیلات نمی‌تواند دیکتاتور خوبی بشود،‌ اما تحصیلات عالی لازمهٔ یک زمامدار موفق است. حتی در زمان قدیم که آکسفورد و هارواردی در کار نبود، پادشاهی مثل فیلیپ مقدونی وقتی می‌خواست پسرش اسکندر ـ بعداً کبیر ـ را به مدرسه بفرستد، آدرس نزدیک‌ترین مدرسهٔ دولتی حول‌وحوش کاخ را نمی‌گرفت، بلکه سروقت سرآمد فرزانگان فلاسفه و اندیشمندان عصر، ارسطو می‌رفت. رهبران جهان معمولاً در گران‌قیمت‌ترین و پرهزینه‌ترین مراکز آموزشی تحصیل کرده و می‌کنند. آخرین شاه ایران در مدرسهٔ «لوروزی»، گران‌قیمت‌ترین و بهترین مدرسهٔ خصوصی سوئیس، تحصیل می‌کرد. سر آنتونی ادن و شاهزاده پل یوگسلاو در مدرسهٔ خصوصی ایتن انگلستان هم‌کلاس بودند و مادام چیانگ کای شک رهبر سیاسی و نظامی چینی در کالج وسلین ایالت جورجیا تحصیل می‌کرد.

ملکه الیزابت اول، ملکه باکره

* مادرش (آن بولین) همسر دوم هنری بود که در سال ۱۵۳۶ به دستور پارلمان بازداشت و سر از تنش جدا شد. چند ماه بعد پارلمان الیزابت سه‌ساله را فرزند نامشروع پادشاه اعلام کرد. این نظر بیشتر کاتولیک‌های انگلستان بود، چون طلاق هنری از همسر اولش و به دنبال آن ازدواج دوم او را شرعی و قانونی نمی‌دانستند. با وجود منع پارلمان، الیزابت در دربار بزرگ و از تحصیلات بسیار خوبی برخوردار شد.

* او توانایی صحبت سلیس و روان به شش زبان را داشت و اراده پولادین و سلطه‌جویی را از هر دو والد خود به ارث برده بود.

* هنگامی که الیزابت ۲۵ ساله به تخت سلطنت نشست، مشکلات فراوانی پیش روی ملکهٔ جوان قرار داشت: جنگ با فرانسه، روابط تیره با اسکاتلند و اسپانیا، وضع بد مالی دولت و از تمام این‌ها خطرناک‌تر تفرقهٔ مذهبی. الیزابت قبل از هر چیز به رفع همین مشکل آخر همت گماشت. کمی پس از آن‌که زمام امور را در دست گرفت، مذهب «انگلیکان» به‌عنوان مذهب رسمی کشور تعیین شد.

* هنگام عصبانیت عنان از کف می‌داد و انواع و اقسام فحش‌های ناموسی و غیرناموسی بر زبانش جاری می‌شد. یک بار به لباس یکی از درباریان که مطابق سلیقه و میل او لباس نپوشیده بود، آب‌دهان انداخت.

* الیزابت برای متوقف کردن توطئه‌چینی اشراف‌زادگان صاحب‌نفوذ علیه سلطنت خود، آنان را تشویق به زندگی در دربار خود کرد؛ جایی که او بتواند نظارت همیشگی بر آنان داشته باشد. اگر درباریان او بدون اجازه‌اش ازدواج می‌کردند، با آنان به‌عنوان خائن رفتار می‌شد. الیزابت همیشه به ظاهر خود اهمیت می‌داد و لباس‌های زیبا می‌پوشید. دستور داده بود نقاشی‌های بزرگی از او بکشند و در جای‌جای شهر نصب کنند. ضمن این‌که به سفرهای استانی خارج لندن و اقامت در کاخ‌های اشراف عالی‌رتبه نیز علاقهٔ خاصی داشت. این «سفرهای ملوکانه» محبوبیت او را بیشتر می‌کرد.»

kasra_tav
۱۴۰۳/۰۲/۲۲

کتابی که با زبان طنز و با مثال های تاریخی راه و رسم دیکتاتور شدن رو به شما آموزش میده.

زمان

۳ ساعت و ۴۷ دقیقه

حجم

۲۱۹٫۷ مگابایت

قابلیت انتقال

دارد

زمان

۳ ساعت و ۴۷ دقیقه

حجم

۲۱۹٫۷ مگابایت

قابلیت انتقال

دارد

قیمت:
۵۳,۰۰۰
تومان