کتاب حماسه فردوسی؛: نقد و تفسیر نامه نامور
معرفی کتاب حماسه فردوسی؛: نقد و تفسیر نامه نامور
کتاب حماسه فردوسی؛- نقد و تفسیر نامه نامور نوشته عطاالله مهاجرانی است. این کتاب به فردوسی میپردازد همانگونه که بوده و حقیقت وجودی او را بررسی میکند. کتاب حماسه فردوسی؛: نقد و تفسیر نامه نامور را انتشارات امید ایرانیان منتشر کرده است.
درباره کتاب حماسه فردوسی؛: نقد و تفسیر نامه نامور
ما نیازمندیم که فرهنگ خود را خوب بشناسیم و درست به مردم خود، به ویژه جوانان بشناسیم، تا بدانند که بودیم؟ از کجا آمدهایم؟ و به کجا میرویم؟ چنانکه فردوسی وقتی دید بیهویتی و ستم در روزگار او رواج یافته، و حکام عرب - که حسابشان از اسلام کاملا جدا بود - و امیران ترک براین سرزمین تاختهاند، مینشیند و به چه حوصلهای، چه عظمتی را از غارت و فراموشی حفظ میکند. برای رویارویی در برابر اندیشهها و فرهنگهایی که اندیشهی دینی، فرهنگ اسلامی و ملی ما را تهدید میکنند، شناخت شاهنامه خود یکی از راههاست.
در مقدمه کتاب حماسه فردوسی؛: نقد و تفسیر نامه نامور، به قلم دکتر شرفالدین خراسانی آمده است: درباره فردوسی هرچه گفته شود کم است. نوشته آقای مهاجرانی را مزایاییست که میکوشد تا مرز شعر پیش برود و میکوشد که فردوسی را نه آنگونه که کسان آرزو میکنند تا چنان بوده باشد، بلکه آن چنان که در خود بوده است، بشناسند.
خواندن کتاب حماسه فردوسی؛: نقد و تفسیر نامه نامور را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات پیشنهاد میکنیم.
درباره سید عطاالله مهاجرانی
سید عطاالله مهاجرانی در ۲ مرداد ۱۳۳۳ در اراک متولد شد. او نویسنده و سیاستمدار ایرانی است. مهاجرانی در دوره اول مجلس شورای اسلامی نماینده شیراز بود. او همچنین، معاون پارلمانی نخستوزیر در دوران نخستوزیری میرحسین موسوی، معاون پارلمانی رئیسجمهور در دوران ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی، عضو شورای سیاستگذاری صدا و سیما و همچنین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره اول ریاستجمهوری محمد خاتمی بود.
سید عطاالله مهاجرانی مدرک دکترای رشته تاریخ دارد و مدتی عضو هیئت علمی گروه تاریخ دانشگاه تربیت مدرس بود. از او آثار و تالیفات بسیاری به جا مانده است که از میان آنها میتوان به میناگران، سهرابکشان، بهشت خاکستری، حکایت همچنان باقیست و افسانه نیما اشاره کرد. او هماکنون در بریتانیا سکونت دارد.