معرفی و دانلود کتاب تأمّلاتی در آیات مبارکه‌ قرآن کریم + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب تأمّلاتی در آیات مبارکه‌ قرآن کریمsubscriptionAvailable

کتاب تأمّلاتی در آیات مبارکه‌ قرآن کریم

۴.۶(از ۵ رأی)
نوع کتاب
پدیدآورندگان:
ابراهیم یزدی
publisherانتشارات:
انتشارات قلم

قیمت:

۶۵,۳۹۲

تومان

٪۳۰ تخفیف اولین خرید با کد OFF30ic-copy

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تأمّلاتی در آیات مبارکه‌ قرآن کریم

«تأمّلاتی در آیات مبارکه‌ قرآن کریم» به قلم و پژوهش دکتر ابراهیم یزدی (۱۳۹۶- ۱۳۱۰) به سوره‌های نمل، عبس، طارق، بلد، تین و هُمَزه اختصاص دارد. در ذیر سوره قصص می‌خوانید: در قرآن دو نوع قصّه یا داستان آمده‌است. یک نوع داستان شخصیت‌های واقعی تاریخی و دیگری داستان برخی از جانداران، نظیر زنبور عسل و یا مورچه. در ادبیات فارسی و یا عربی، داستان‌هایی که شخصیت‌های داستان انسان یا سایر موجودات باشند، همه داستان هستند. امّا در ادبیات غرب، به داستان‌هایی که در آن‌ها شخصیت داستانی، حیوانات هستند، فابل (fable) می‌گویند؛ نظیر کلیله و دمنه. قصّه ممکن است بیان و شرح یا روایت یک داستان واقعی باشد که در زمان معینی رخ داده‌است یا صرفآ فرآورده‌ی تخیل اختراعی و ساخته و پرداخته‌ی ذهن نویسنده یا گوینده باشد؛ اگرچه در داستان‌های تخیلی، عناصر اصلی آن از واقعیت‌های زندگی روزانه‌ی انسان‌ها اقتباس شده‌باشد. داستان‌های قرآن همگی بیان یا گزارش روی‌دادهای واقعی تاریخی هستند و در گذشته به‌طور قطع و یقین اتّفاق افتاده‌اند و قهرمانان و شخصیت‌های این داستان‌ها هم حقیقی هستند. قرآن درباره‌ی واقعی‌بودن و درست‌بودن داستان‌هایش می‌گوید: (إنَّ هذا لَهُوَ القَصَصُ الحَقُّ.) (به راستی حکایت واقعی (مسیح) همین است.) و نیز: (فَلَنَقُصَّنَّ عَلَیهِم بِعِلْمٍ و ما کنّا غائِبینَ.) (بی‌شک داستانشان را از روی علم برای آن‌ها نقل خواهیم کرد و ما از احوال آن‌ها غائب (بی‌خبر) نبوده‌ایم.)

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تأمّلاتی در آیات مبارکه‌ قرآن کریم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتابتأمّلاتی در آیات مبارکه‌ قرآن کریم
موضوعقرآن و علوم قرآنی، تفسیر
نویسندهابراهیم یزدی
انتشاراتانتشارات قلم
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۷/۰۳
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۵.۹۲ مگابایت
شابک۹۷۸۹۶۴۳۱۶۲۱۳۹
تعداد صفحه‌ها۵۳۶ صفحه
قیمت کتاب۶۵۳۹۲ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

سیّد جواد
۱۳۹۷/۰۵/۲۶

کتاب هشتاد و هشتم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی. کتاب خوب و مفیدی بود و واقعا لذت بردم و کلی مطلب یاد گرفتم ، دوستانی که عضو کتابخانه هستند و علاقه مند به پژوهش های قرآنی ، حتما یه نگاهی به...بیشتر

۱۷
لقمان
۱۳۹۷/۱۰/۱۷

عالی

۰

بریده‌هایی از کتاب

بهترین نوع تربیت آن است که با عشق و محبّت هم‌راه باشد. شما با زبان خوش می‌توانید مار را از سوراخ بیرون بکشید.
سیّد جواد
۳۹
پیامبر خدا (ص) فرمود: «اگر می‌خواهی از شرّ قومی در امان بمانی، زبان آن قوم را یاد بگیر.»
سیّد جواد
۲۴
ویژگی آیات خداوند بازکردن چشم‌هاست.
سیّد جواد
۱۸
دروغ‌گویی، نشانه‌ی دورویی است. دروغ‌گویی و دورویی در همه‌ی فرهنگ‌ها مردود و مذموم است
سیّد جواد
۱۶
هنگامی که نسل اوّل زیردریایی‌ها ساخته شد، هنوز سیستم ارتباطات بی‌سیم به‌وجود نیامده بود. فرماندهان نظامی برای اطّلاع از وضعیت زیردریایی‌ها، از خرگوش استفاده می‌کردند. به این ترتیب که بچّه‌خرگوش را در داخل زیردریایی و مادر خرگوش را در ستاد فرماندهی نگه‌داری می‌کردند. هر نوع حادثه‌ای برای زیردریایی، بچّه‌خرگوش را مضطرب می‌ساخت. احساس ترس و اضطراب در بچّه‌خرگوش، موجب بروز حرکت‌های اضطراب‌آمیز در مادر خرگوش در مرکز فرماندهی می‌شد و فرماندهی متوجّه خطر برای زیردریایی می‌شد.
سیّد جواد
۱۳
امّا چرا قوم لوط حاضر به ترک این رفتارها نشدند؟ گاهی انسان به محیط آلوده آن‌چنان خو می‌کند و آن‌چنان به تنفّس در فضای آلوده وابسته می‌گردد که نبود آن را نمی‌تواند تحمّل کند. گاهی جامعه به آن درجه از انحطاط می‌رسد که پاکی را نمی‌تواند تحمّل کند.
سیّد جواد
۱۳
در قوم لوط، ماهیت انحراف اخلاقی و جنسی بود
سیّد جواد
۱۱
مشاهده و نگاه به تاریخ به این منظور است یا می‌باید باشد که ببینیم عاقبت کار تبه‌کاران چه بوده است؟
سیّد جواد
۱۰
تمام سوره‌های قرآن کریم با بِسْمِ اللهِ الرَّحمانِ الرَّحیم شروع می‌شود، به‌جز سوره‌ی توبه و تنها در یک مورد، در همین آیه‌ی ۳۰ سوره‌ی نمل، بِسْمِ اللهِ الرَّحمانِ الرَّحیم در متن آیه آمده است. در واقع، نامه‌ی سلیمان به ملکه‌ی سبا با بِسْمِ اللهِ الرَّحمانِ الرَّحیم شروع شده است.
سیّد جواد
۱۰
با زور و با اکراه کسی دین‌دار نمی‌شود.
سیّد جواد
۱۰
منتخب حکمت‌های جاویدان علی‌ابن ابیطالب علیه‌السلامتصویر جلد کتاب منتخب حکمت‌های جاویدان علی‌ابن ابیطالب علیه‌السلام
رضا مرندی
حکمت های حسینیتصویر جلد کتاب حکمت های حسینی
جواد محدثی
تحفة الملوکتصویر جلد کتاب تحفة الملوک
علی حفص اصفهانی
معرفت امامتصویر جلد کتاب معرفت امام
اسماعیل شفیعی سروستانی
رجعت یا بازگشت به جهانتصویر جلد کتاب رجعت یا بازگشت به جهان
محمدرضا ضمیری
شکوه عشقتصویر جلد کتاب شکوه عشق
امیراسماعیل آذر
انواری از نور الهی؛ نور در قرآن، نهج‌البلاغه و ادعیه و سخنان بزرگانتصویر جلد کتاب انواری از نور الهی؛ نور در قرآن، نهج‌البلاغه و ادعیه و سخنان بزرگان
محمد مسعود بهمنی
فکر و ذکرتصویر جلد کتاب فکر و ذکر
محمد ولی خواه
حکمت‌های رضوی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام رضا علیه‌السلام (راه زندگی ۱۱)تصویر جلد کتاب حکمت‌های رضوی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام رضا علیه‌السلام (راه زندگی ۱۱)
جواد محدثی
حقایقی از هستیتصویر جلد کتاب حقایقی از هستی
مدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهم‌السلام دانشگاه تهران
تفسیر آیات نماز؛ جلد اولتصویر جلد کتاب تفسیر آیات نماز؛ جلد اول
علی اکبر وحیدی
سراج منیرتصویر جلد کتاب سراج منیر
حبیب کاظمی
با این کتاب قرآن را ظریف بشناستصویر جلد کتاب با این کتاب قرآن را ظریف بشناس
موسی زمان‌زاده‌دربان
تحفة الأبرار فی مناقب الأئمة الأطهارتصویر جلد کتاب تحفة الأبرار فی مناقب الأئمة الأطهار
عمادالدین حسن بن علی مازندرانی طبری
تفسیر آیات نماز؛ جلد دومتصویر جلد کتاب تفسیر آیات نماز؛ جلد دوم
علی اکبر وحیدی
کلمات طاهرتصویر جلد کتاب کلمات طاهر
غلامحسین ابراهيمی دينانی
تفسیر اثری قرآن (۲)تصویر جلد کتاب تفسیر اثری قرآن (۲)
سید محسن میرباقری
سر دلبران؛ جلد دومتصویر جلد کتاب سر دلبران؛ جلد دوم
ناهید عبقری
چگونه با اژدها کنار بیاییم (جلد چهارم، جزیره پرستار اژدها)تصویر جلد کتاب چگونه با اژدها کنار بیاییم (جلد چهارم، جزیره پرستار اژدها)
جاش لیسی