کتاب نگاهی به تاریخ معاصر ایران
معرفی کتاب نگاهی به تاریخ معاصر ایران
کتاب نگاهی به تاریخ معاصر ایران است که مرحوم علی صفایی حايری پیش از اسلام و در سال ۱۳۵۴ نوشته است. این دست نوشته که درباره تاریخ معاصر است، حکایت از دغدغههای صفایی حائری در آن سالها دارد که نه به شکلی اساسی بیانگر تاریخ معاصر ایران است و نه نقد و بررسی کاملی از وضعیت تاریخ معاصر کشورمان، لذا نمیتوان از آن توقع ارائه مطالب تاریخی یا ناگفتههای تاریخ را داشت.
خواندن کتاب نگاهی به تاریخ معاصر ایران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به تاریخ معاصر پیشنهاد میکنیم
دربارهی علی صفائی حائری
علی صفائی حائری معروف به عین صاد در سال ۱۳۳۰ متولد شد. او مجتهد، فقیه، عارف و اندیشمند شیعه بود که بیش از پنجاه جلد کتاب در زمینههای متفاوتی مانند تربیتی، نقد و روش نقد، ادبیات هنر، روش تدریس و آموزش، قرآن کریم و روش برداشت از آن، تفسیر و دیدارهای تازه با قرآن، دعا و حدیث، ولایت و امامت، معارف اسلامی و آموزههای اقتصادی، اجتماعی و اخلاقی اسلام تالیف کرده است. علی صفائی حائری در سال ۱۳۷۸ به علت تصادف رانندگی، چشم از جهان فروبست.
باید تاریخ را کم و بیش دانست تا بشود گفت کسی بیطرفانه صحبت کرده یا نه اما به نظر من کتاب میکوشید این را بگوید که ما باید روی پای خود بایستیم و به هیچ نیروی خارجی متکی نباشیم حال
نسخه ePUBاش را بگذارید لطفا
توجه داشته باشید که این کتاب قرار بود خیلی کامل تر باشه ولی آقای صفایی عمرشون به دنیا نبود، این کتاب و کتاب بگو که او رو شاگردانشون از نوشته هاشون چاپ کردن.
قبل از خرید کتاب این نکته رو حتما در نظر داشته باشید این کتاب برای مطالعه تاریخ نیست، بلکه نگاه، تحلیل و درآمدی بر تاریخ معاصر تا قبل از انقلاب هستش. بهتره که قبل از خوندن این کتاب، از زمان قاجار
عالی گویا شیوا تحلیل هوشمندانه وقایع تاریخی معاصر توسط محققی انقلابی در دهه پنجاه وقبل از انقلاب
کتاب خیلی جالبی بود اول اینکه متن روانی داشت و همه کس فهم بود. دوم اینکه یک کتاب تاریخ معمولی نبود این کتاب به بررسی تاریخ معاصر می پرداخت اینکه چطور خاندان قاجار به دست بریتانیا منحل شد و خاندان پهلوی برای
باسلام وممنون از اینکه کتاب های خوبی رو به اشتراک میذارید.لطفا کتاب سه جلدی نگاهی به تاریخ جهان رو هم در طاقچه قرار بدید
این کتاب از لحاظ محتوایی به بررسی حرکات، فعالیتها و وقایع تاریخی در ارتباط با یکدیگر میپردازد و به نوعی بررسی و تفسیر تاریخ است و نه بیان ریز و درشت وقایع تاریخی. در کل کتاب خوبی است و آن
کتاب خوبیه زیاد حاشیه پردازی نکرده به زبان ساده کلیات تاریخ معاصر رو از دید خودش توضیح داده در کل پیشنهاد میکنم
کتاب تاریخ تحلیلی محسوب میشه یعنی شما لازمه تا از قبل یکسری اطلاعات تاریخی داشته باشید تا با خوندن این کتاب مثل قطعات پازل کنارم قرار بگیرن و به یک طرح کلی برسن. سی صفحه آخر رو بشدت توصیه میکنم