دانلود و خرید کتاب حرکت علی صفایی حائری
تصویر جلد کتاب حرکت

کتاب حرکت

دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۸از ۱۲۰ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب حرکت

کتاب حرکت نوشته علی صفایی‌حائری (عین- صاد)، کتابی در تحلیل جریان فکری و تربیتی انسان است. این اثر با تحلیل و نقد جریان‌های فکری و تربیتی در جامعه امروزی بر ضرورت حرکت و پویایی به سمت کمال تاکید می‌کند و تعادل را شرط رسیدن به کمال می‌داند.

درباره کتاب حرکت

نویسنده در این کتاب تأکید دارد ضرورت حرکت، باید از ضرورت نفس‌کشیدنمان هم بیش‌تر باشد تا بتوانیم به‌خاطر آن، حتی خون و جانمان را بدهیم. مادامی که ضرورت حرکت در این سطح درک نشده باشد، قطعاً انسان در راه می‌ماند؛ راه‌هایی که پرپیچ‌وخم و پرخطر است. راه‌هایی که پر از درگیری و رنج است.

آدمی که به ماهی چند هزار تومان حقوق و یک زن و بچه و برو بیایی و احیاناً یک عنوان روشن‌فکری و چند جلسه سخنرانی قانع است، دیگر چه می‌خواهد؟ اگر به این حد قانع باشد، طبیعی است که حرکتی نکند، طبیعی است که در رکودش بگندد. اگر به طهارت آب پاک چشمه‌ها و اشک پاک ابرها هم که باشد، می‌گندد که گندیدن ضرورت است.

کفر متحرک به اسلام می‌رسد، ولی اسلام راکد، پدربزرگ کفر است. سلمان‌ها درحالی‌که کافر بودند، حرکتشان آنها را به رسول منتهی کرد و زبیرها درحالی‌که با رسول بودند، رکودِشان آنها را به کفر پیوند زد.

ما که برای رسیدن به یک شغل، یک منصب و یا حتی یک لیوان آب، این‌قدر فعّال و کوشا هستیم و این‌قدر زدوبند می‌کنیم، آیا ضروری‌تر از اینها برایمان وجود ندارد؟ آیا در همین سطح و اندازه هستیم؟ این کتاب به شما یاد می‌دهد حرکت‌های خود را مدیریت کنید و در مسیری که دوست دارید قدم بردارید. 

خواندن کتاب حرکت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به زندگی سعادتمند پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب حرکت

فطرت؛ یعنی همین ترکیب و ساخت انسان، به گونه‌ای است که برایش امکان ایستادن نیست. آدمی طوری آفریده شده که نمی‌تواند بماند. در او شوری ریخته‌اند، به او خود آگاهی و بینشی داده‌اند که می‌داند قلّه‌هایی که باید به دست آورد، غیر از چیزی است که امروز در آن قرار دارد. همین احساس، حرکت انسان را چه در مراحل عالی روحی‌اش، چه در جامعه‌اش و چه در تاریخش، تأمین می‌کند.

ضرورت حرکت، از ترکیب ما، از فطرت ما، از ساخت ما مایه می‌گیرد و به همین خاطر کسانی که حرکتی ندارند، مجبورند با تنوع‌ها خودشان را مشغول کنند. تنوع‌طلبی، نشان دهنده نیازی است که ارضاء نشده؛ مثل گرسنه‌ای که اگر به او غذا ندهند، کثافت‌ها را هم می‌خورد.

وقتی آدمی حرکتی ندارد، مجبور است خودش را با شکل‌های مختلف زندگی فریب دهد تا خیال کند که حرکتی دارد.

۲. قدر انسان

عامل دوم حرکت، شناخت «قدر و ارزش» انسان است. شناخت این نکته است که اگر بمانیم، می‌گندیم.

انبیاء از همین جا آغاز می‌کردند و به آدمی نشان می‌دادند که ارزش او بیش از چیزی است که می‌خواهد به آن برسد و برای این کار از معلومات بلاواسطه او استفاده می‌کردند، نه تجربیات و معلومات با واسطه.

رسول درودش را بر کسانی قرار داده که این ارزش را شناختند: «رَحِمَ اللهُ آمْرَءً عَرَفَ قَدْرَه». علی (ع) حد جهل را در همین می‌داند که انسان ارزش خود را نشناسد: «کفَی بِالْمَرْءِ جَهْلاً اَنْ لایعْرِفَ قَدْرَه»۲؛ برای جهل ما همین بس که اندازه و قدر خود را ندانیم.

Nerd
۱۳۹۹/۰۶/۰۷

این یِ کتابِ موفقیت و خودیاری اسلامی هستش. بِ شخصِ نتونستم با کتاب های موفقیت خارجی ارتباط برقرار کنم. از اون اثرِ مرکب بگیر تا قدرتِ حالِ تله؛ امّا این، بر پایهِ شالوده و ساختارهای ایدئولوژیک من نوشته شده. نمیشه هم سریع

- بیشتر
چڪاوڪ
۱۳۹۷/۰۹/۰۸

به جرأت می‌توان گفت که آثار استاد علی صفایی حائری، یکی از تأثیرگذارترین نوشتارهایی است که در حوزه اندیشه‌های اسلامی به نگارش درآمده است. ... امروز با دیدن بارگذاری ۲ اثر از ایشان در طاقچه بسیار خوشحال شدم، اما متأسفانه قیمت کتاب‌ها

- بیشتر
هانیه
۱۳۹۸/۰۶/۱۹

عالیه یک کتاب پر کتابی که کلی حرف داره کتابی که یک دنیا درسه لازمه که بجای کتابی انگیزشی مسخره سطحی اروپایی همه اینو بخونن

باغبان 🤗🌱
۱۳۹۸/۰۲/۲۸

اقای علی صفایی معر که ترین روحانی تربیت کننده ای که تاحالا دیدم😍😍

رضا نون
۱۳۹۷/۰۹/۱۳

شکر خدا بالاخره کتاب های استاد هم اینجا منتشر شد. بنظرم قیمت نسخه الکترونیکی کتاب رو خیلی بالا تعیین کردن. از اونجایی که کتاب حق مولف هم نداره و اساسا این نسخه هزینه ای هم برای ناشر نداره شاید می تونست

- بیشتر
Behzad @booker
۱۳۹۹/۱۰/۱۱

تصور نمیکردم این کتاب انقدر پربار باشه. ما انسانها در کودکی عاشق اسباب بازی هستیم و در بزرگسالی فقط ابعاد این اسباب بازیها بزرگتر میشه اما وسعت دنیامون به کوچکی دنیای همان کودک غرق در دنیای اسباب بازیهاست اما انسان متعالی

- بیشتر
کاربر ۱۵۳۶۱۶۱
۱۳۹۹/۰۳/۳۰

اگر کتاب صوتی هم داشت خیلی خوب میشد

محمدجواد
۱۳۹۹/۰۱/۱۵

کتابهای استاد علی صفایی حائری بدون استثناء راه به سوی آسمان رو از منظر یک راه رفته ودراوج به انسان نشون میده واین تفاوت مهم دیگران با سایرینه واما اینکه انتشارات باید آثارایشونو رایگان توزیع کنه به نظرم حرف اشتباهیه

- بیشتر
tabiyye_del
۱۳۹۹/۰۴/۲۵

سلام لطفا کتاب های استاد رو در قسمت بی نهایت طاقچه قرار بدید🌹🍃

Fatemeh Ghorbani
۱۳۹۹/۰۹/۲۱

از اون کتاب هاییه که باید باهاش زندگی کرد..🍃

«خیلی عجیب است که اینها بر باطلشان، این همه پا بر جا هستند و شما در حقِّتان، این قدر سست!»
اِیْ اِچْ|
برای جهل ما همین بس که اندازه و قدر خود را ندانیم.
چڪاوڪ
خیال می‌کنیم خیلی مهم هستیم؛ چون فقط می‌دانیم، در حالی که دانستن، مسأله‌ای را حل نمی‌کند.
اِیْ اِچْ|
وقتی آدمی حرکتی ندارد، مجبور است خودش را با شکل‌های مختلف زندگی فریب دهد تا خیال کند که حرکتی دارد.
چڪاوڪ
مهم نیست در تاریکی هستیم یا نور، مهم این است که نور در راه ما افتاده یا در چشم ما؟ نوری که در چشم است، کور می‌کند و نوری که در راه است، عامل حرکت.
زهرا سادات
مستضعف کسی است که در باطل است، ولی خیال می‌کند آنچه دارد، حق است.
اِیْ اِچْ|
این ما هستیم که ستم را پرورش می‌دهیم
اِیْ اِچْ|
کفر متحرک به اسلام می‌رسد، ولی اسلام راکد، پدر بزرگِ کفر است.
چڪاوڪ
عظمت انسان در بینش اوست، نه دانش او.
Alireza
شروع حرکت که ضرورت حرکت نیز از آن مایه می‌گیرد، از لحظه‌ای است که تو می‌فهمی از همه چیزهایی که با آنها مأنوس هستی، بزرگ‌تری. بزرگ‌تری؛ چون آنها به تو ختم شده‌اند و تو میوه این درختی و هیچ وقت به ریشه و خاک و سنگ، برگشت نخواهی کرد.
زهرا سادات
رسول، اسلام را آورد نه مسلم را و نه فقیه را.
اِیْ اِچْ|
این طور نیست که فقط بشنوید و بعد هم اگر شناختید و حرکت نکردید، هیچ مشکلی پیش نیاید. کسانی که به اندازه تمامی عمرشان آگاهی به دست آورده‌اند، ولی به اندازه یک لحظه هم گامی برنداشته‌اند، بدانند که همین آگاهی‌ها، اغلال و زنجیرهاشان می‌شود و آنها را خُرد و خسته می‌کند. اینکه می‌بینید با باری از معلومات و مطالعات و آگاهی‌ها، هر کدام فرعونی شده‌ایم و آشکار و پنهان، دعواها داریم، به همین خاطر است که آگاهی یک عمر را به دوش گرفته‌ایم، ولی حرکت یک لحظه را هم نداشته‌ایم. باری که بازده نداشته باشد، چه کمرها که نمی‌شکند! باشد که هر کدام از ما مولّد باشیم نه محتکر!
معجزه ی سپاسگزاری
تنوع‌طلبی، نشان دهنده نیازی است که ارضاء نشده؛ مثل گرسنه‌ای که اگر به او غذا ندهند، کثافت‌ها را هم می‌خورد.
جیمی جیم
ما به چه دل بسته‌ایم؟ به چه تکیه کرده‌ایم؟ به پدری که یک سیگار برایش بیاوریم یا نیاوریم، کم و زیاد می‌شود. به همسری که نمی‌شود اعتماد کرد. به شغلی که با یک امضاء می‌آید و با یک امضاء می‌رود. به نفسی که در یک لحظه بالا می‌آید و یک دفعه قطع می‌شود؟ به چه تکیه کرده‌ایم؟!
امیری حسین
عظمت انسان در بینش اوست، نه دانش او.
رهگذر
کسانی که نقشه ندارند، مهره نقشه‌دارها خواهند شد.
taha.zaki
به بعضی از دوستان که در شرایطی احتیاجاتی داشتند، می‌گفتم اقدام کن. می‌گفت نمی‌شود. به او گفتم: آیا از آن مقدار توانایی که داشته‌ای، استفاده کرده‌ای، یا در جا سوزانده‌ای؟ تویی که هنوز یک لیتر بنزین داری، چرا در جا می‌سوزانی؟ مصرف کن، اگر ماندی، عذر داری، ولی وقتی که بنزین داری، اگر بمانی و اقدامی نکنی، محکوم هستی و مسئول.
امیری حسین
یک شتاب، یونس را زندانی شکم ماهی می‌کند. ما که جامع الشرایط هستیم و کبر و حرص و بخل و شتاب را همه یک جا داریم
امیری حسین
حرکت‌هایی که نسنجیده باشد، در انسان باروری نمی‌آورد و علامت آن هم این است که یا مغرور عملمان می‌شویم و یا خسته از عمل. اگر ما را بکوبند خسته‌ایم و اگر تشویقمان کنند، مغروریم.
درتکاپو...
عظمت انسان در بینش اوست، نه دانش او.
کاربر ۳۵۸۲۱۸۳

حجم

۲۰۹٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۶

تعداد صفحه‌ها

۳۰۴ صفحه

حجم

۲۰۹٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۶

تعداد صفحه‌ها

۳۰۴ صفحه

قیمت:
۳۲,۰۰۰
۱۶,۰۰۰
۵۰%
تومان