کتاب مدرسهی جاسوسی؛ جلد اول
معرفی کتاب مدرسهی جاسوسی؛ جلد اول
کتاب مدرسهی جاسوسی؛ جلد اول نوشته استوارت گیبز است. این کتاب را انتشارات پرتقال با ترجمه مریم رفیعی منتشر کرده است. در این کتاب میخوانید چطور یک دانشآموز ساده آموزش میبیند جاسوس باشد.
درباره کتاب مدرسهی جاسوسی؛ جلد اول
استان بِن ریپلیه، شاگرد ممتاز و نابغهی ریاضی ۱۲ ساله است. آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا از او میخواهد به آکادمی فوق محرمانهی اَبَرجاسوسهای آینده بپیوندد. اما در حقیقت بن یک طعمه است برای بیرون کشیدن یک جاسوس دوطرفه و خطرناک.
مجموعهی هفت جلدی مدرسهی جاسوسی یک مجموعهی بسیار متفاوت است که همهی چیزهای محرمانه را درآن پیدا میکنید. بنجامین که یه نابغهی ریاضی ۱۲ ساله است وارد مدرسهی جاسوسی میشود و آنجا تجربههای عجیب و سختی را پشت سر میگذارد. این مجموعه پر از ماجراجویی و اتفاقات جذاب است.
خواندن کتاب مدرسهی جاسوسی؛ جلد اول را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام نوجوانان و کودکان علاقهمند به داستانهای پر هیجان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مدرسهی جاسوسی؛ جلد اول
وقتی آن روزها را به یاد میآورم میفهمم این سؤال را پرسید تا حواسم را پرت کند. به هدفش رسید. «اوم... یه تیروکمون سنگی دارم.»
«تیروکمون سنگی به درد سنجاب میخوره. ما توی سیا سنجاب نداریم. منظورم سلاح واقعیه؛ تفنگ، چاقو، یا نانچیکو...»
«نه.»
الکساندر سرش را کمی تکان داد، انگار دلسرد شده بود. «خب، مهم نیست. از اسلحهخونه قرض میگیری. تا اون موقع فکر کنم این به دردت بخوره.»
راکت تنیس خاکگرفتهام را از ته کمد بیرون آورد و مثل شمشیر در هوا تکان داد: «شاید مشکلی پیش بیاد.»
فکرکردم شاید الکساندر خودش هم مسلح باشد. کتش، دقیقاً زیربغل چپش، برآمدگی مختصری داشت. حدس زدم تفنگ باشد. یک آن، کل ملاقات-که تا آن لحظه فقط عجیب و هیجانانگیز بود- کمی نگرانکننده هم شد.
گفتم: «شاید بد نباشه قبل از اینکه تصمیم مهمی بگیرم، با پدر و مادرم مشورت کنم.»
الکساندر به سمت من برگشت: «حرفشم نزن. این آکادمی محرمانهست. هیچکس نباید بفهمه قراره بری اونجا. نه پدر و مادرت، نه دوستهای صمیمیت. حتی الیزابت پاسترناک هم نباید بفهمه. هیچکس! تا جایی که به اونا مربوطه، تو به آکادمی علوم دخترانه و پسرانهی سنت اسمیتن میری.»
«آکادمی علوم؟»
یه کتاب مرموز و هیجانی با کلی پیچیدگی!! خیلی عالی بود باید حتما این کتاب رو بخونید. انقد قشنگ بود که یه روزه تمومش کردم. بنجامین ریپلی نابغه ریاضیه که توی مدرسه جاسوسی قبول شده، ولی در اصل نمی دونست
کلا من سری اسپای اسکول(همین مدرسه جاسوسی) رو خیلیی دوست دارم و تا جلد نه که اومده خوندم کتابش واقعا خوبه، از لحاظ های مختلفی میشه اینو گفت کتاب از زبان یه نفره و این خیلی بهتر از اینه که راوی حرف
هر کی اومده جلد یکش رو بخره بخره من تا جلد هفتش رو خوندم خیلییی خفنه بخونید شک نداشته باشید تو خریدش
من نسخه چاپی شو دارم فوق العادس
بهترین جوری که نویسنده میتونست داستان تعریف کنه عالیه😍😍
عالیییییییی🍭🙅♀️ خیلی دوستش دارم🥺🌱✨ یه کتاب فوق العاده،بی تقص و پر از رمز و راز🤩🌻🍒 هیچ جوره نمیشه این کتاب رو توصیف کرد😁🌵
بهترین کتابی نبود که تو عمرم خوندم ولی بسیار کتاب هیجان انگیزی است و شما رو مشتاق خواندن قسمت بعدی می کند من هفت جلدش رو دارم و باید بگم فوق العاده است. حتما بخونیدش
عااااااااااالی😍😍😍😊😊😊😘😘😘 من 6تا📚📚 از این مجموعه رو چاپی دارم محشره😃😃😁😁پیشنهاد میکنم بخرین و بخونین و لذت ببرید😌😌😌😝😝😝اینم بقیه ستاره هاش:⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ممنون از طاقچه🌹🌹🌸🌸💐💐🎉🎉
من نسخه چاپیاش رو دارم، برای بچه های 12 سال به بالا مناسبه و از نظر من که 15 سالمه داستان خیلی قشنگی داره
اگه شما به کتاب ماجراجویی علاقه دارید یا کتاب هیجان انگیز دوست دارید حتما این کتاب رو بخرید اگه این کتاب رو خواندید من به شما یک کتاب دیگه پیش نهاد میدم کتاب شروع بد رو دانلود کنید و قسمت