معرفی و دانلود کتاب دوتاخفن تابستان خود را چگونه گذراندند؟ pdf + خلاصه رایگان

کتاب دوتاخفن تابستان خود را چگونه گذراندند؟

۴.۴(از ۳۹ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب دوتاخفن تابستان خود را چگونه گذراندند؟

کتاب دوتاخفن تابستان خود را چگونه گذراندند؟ نوشته مک بارنت است که با ترجمه امیرحسین دانشورکیان منتشر شده است. این کتاب یکی از کتاب‌های مجموعه پرفروش دوتا خفن مک‌بارنت است که نامزد و برنده‌ی جایزه‌های بسیار زیادی بوده است.

درباره مجموعه دوتا خفن

مجموعه دوتا خفن داستان پسری به اسم ماسلز مورفی است که خفن‌ترین بچه‌ی مدرسه است و همه این را می‌دانند و حسابی از او حساب می‌برند و هوایش را دارند، اما آن‌ها مجبور به اسباب‌کشی شده‌اند چون خانواده‌اش یک خانه بزرگ در شهر دیگری خریده‌اند.

مایلز روز اول مدرسه متوجه اتفاق عجیبی می‌شود در این مدرسه یک خفن وجود دارد و این خیلی بد است. حالا دو تا خفن به هم رسیده‌اند و اتفاقات عجیبی را می‌سازند. حالا تابستان رسیده است و این دو تا خفن باید یک جوری تعطیلات را بگذرانند.

خواندن مجموعه دو تا خفن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان و علاقه‌مندان به داستان‌ آدم‌های خفن پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دوتاخفن تابستان خود را چگونه گذراندند؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:دوتاخفن تابستان خود را چگونه گذراندند؟
حجم فایل کتاب:۳۱.۲۴ مگابایت
شابک:۹۷۸-۶۰۰-۴۶۲-۲۲۶-۴
تعداد صفحه‌ها:۲۳۲ صفحه
قیمت کتاب:۱۹۵۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه پرفروش‌های نیویورک تایمز، مجموعه دوتا خفن، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

𝒌𝒆𝒓𝒎 𝒌𝒆𝒕𝒂𝒃📚🕊️
۱۳۹۹/۱۱/۲۸

خیلی قشنگه😻 من مایلز و مدیر بارکین رو خیلی دوست دارم❤️😘😇

Sara
۱۴۰۰/۰۵/۱۹

من از کتاب زیبای دوتا خفن ، جلد اولش که دوتا خفن بود رو با جلد دومش که دوتا خفن خفن تر می شوند رو داشتم بعد چند روز پیش که تو انتشارات پرتقال دنبال کتاب های جدیدی بودم دیدم...بیشتر

Book worm
۱۳۹۹/۱۰/۲۷

عالییییی😍😍😍😍😍😍😍بگاینم بقیه ی ستاره ها اصلا چرا ستاره الماس میدم😍(هر الماس۲۰‌تاستارست) 💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍من انگشتر گذاشتم فکر کنید الماسه من هر وقت یه کتاب تموم میکنم حس میکنم مثلا بهترین دوستم رفته یا اینجور چیزا کیا مثل منن؟

۱۳۹۹/۰۵/۱۹

عالیه⁦👍🏻⁩⁦👍🏻⁩⁦👍🏻⁩⁦👌🏻⁩⁦👌🏻⁩⁦👌🏻⁩

گمشده در دنیای کتاب ها :(
۱۴۰۲/۰۶/۲۹

کتاب دو تا خفن تابستان خود را چگونه گذراندند، اثری نوشته ی مک بارنت و جوری جان است که اولین بار در سال 2015 به انتشار رسید. دوباره مایلز و نایلز، پسرهای خفنِ موردعلاقه ی همه، از راه رسیده اند!...بیشتر

chiken

۱۴۰۳/۰۱/۱۳

واقعا وقتی مجموعه دو تا خفن و تموم کردم خیلی ناراحت شدم

Kiana
۱۴۰۲/۰۳/۱۳

عالی مثل جلدای قبلیش♡ ولی پیشنهاد کتابایی مثل این: مکس کرامبی تیمی کارناگاه جودی مودی

Mahdi
۱۴۰۰/۰۳/۲۴

عالیییییی☺

sina
۱۳۹۹/۰۷/۱۹

کتاب بسیار عالی

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۰۲

ببینید اولین مشکل این جلد با بقیه جلد ها این بود که اینجا خیلی ایده های جالب دیگه نمیزدن. یعنی توی جلد اول این بود که توش این دو نفر حقه های واقعا خوب داشتن پیاده میکردن در عین حال...بیشتر

سعید طهائی
۱۴۰۴/۰۴/۳۰

خوب بود اما مثل سری های قبلی عالی نبود.

shazz
مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۱۱/۲۰

بد نبود ولی خب کوتاه و ساده‌خون بود و واسه یه بار خوندن اوکی بود. حس میکنم اگه ترجمه نمیخوندم جالبتر بود.

scarlet holmes
۱۴۰۳/۰۵/۲۳

کتاب عالی بود،ولی برای این یه ستاره ندادم چون هیجان کتاب های دیگه رو نداشت،شما هم همین فکر رو میکنین؟