کتاب حیات ذهن
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۹ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب حیات ذهن
هانا آرنت(۱۹۷۵-۱۹۰۶)، نظریهپرداز سیاسی آلمانیتبار امریکایی است.
آرنت طرح «حیات ذهن» را در قالب سه جلد ریخت: «تفکر»، «اراده» و «داوری» ــ سه جلوه مهم حیات ذهن که، به تعبیر الیزابت یانگ ـ بروئل، «جمهوری ذهن» را تشکیل میدهند. متأسفانه، مرگ آرنت در ۱۹۷۵، مجال اتمام این طرح را از او گرفت.
آرنت در این هنگام دو جلد نخست را به پایان رسانده بود (که پس از مرگش در ۱۹۷۸ منتشر شدند)، ولی از جلد سوم چیزی جز یادداشتهایی در کار نبود. گفتهاند که «درست پس از مرگ آرنت»، نخستین صفحه جلد سوم «در ماشین تحریر او یافت شد، که فقط حاوی عنوان نوشته و دو سرلوحه از سیسرون و گوته بود».
با این حال، در جلدهای اول و دوم کتاب اشارههایی به داوری هست که با عنایت به آنها میتوان تا حدودی از چند و چون این مفهوم نزد او باخبر شد. در عین حال، چنانکه اشاره کردهاند، کتاب دیگری از آرنت به نام «درسگفتارهایی درباره فلسفه سیاسی کانت» به اعتباری و تا حدودی در حکم جلد سوم «حیات ذهن» است.
«حیات ذهن» و «وضع بشر» دو اثر فلسفیتر آرنت محسوب میشوند که هر کدام عمدتا با وجهی از مسئله نظر و عمل سر و کار دارند. اگر در وضع بشر دغدغه آرنت کاوش در زندگی وقفِ عمل (vita activa) است، در حیات ذهن به حیطه نظر و قوای ذهن میپردازد و در این میان کار را با کاوش در قوه تفکر آغاز میکند و سپس به سراغ اراده میرود.
وضع بشر
امیرحسین حاتمی
تاریخ اساطیری ایرانعسکر بهرامی
مردان قدرت طلبروت بن گیات
هند باستاندان ناردو
آیا رهبران، رهبر زاده می شوند یا رهبری را فرا می گیرند؟مانفرد اف. ار. کتس د وریس
آفریقای قدیملوئیس مینکس
عصر وایکینگدیوید شفر
امپراتوری اسطوره ها و تصویر غربمجید ادیب زاده
اکتشافات قطبیدان ناردو
جنگ های صلیبیتیموتی لوی بیئل
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۹۰,۰۰۰۴۰%
مهم نیست که خرید کتاب چقدر برات گرون تموم بشه مهم اینه که اگه کتابو نخونی چقدر ضرر میکنی...
نمیشه ی کد تخفیف به من بدین ☹️ لااقل برای مشتریاتون تخفیف بذارید
سلام ارتقا سیستم برنامه طاقچه و افزودن ابزارهای به روز کتاب خوانی الکترونیک در رقابت با دیگر برنامه ها موثر خواهد بود.
کسانی که خوندن لطفا بگید ترجمه روان و قابل فهم هست؟
تنها مسلکی که من به آنها تعلق داشتم صهیونیست ها بودند. / هانا آرنت ✡ هانا آرنت: از انقلاب تا اصلاحات در ایران 1- #هانا_آرنت چهرهٔ برجستهٔ #جاسوسی_آکادمیک در قرن بیستم، نسب از #اشراف_یهود و خانوادههای #سکولار میبرد. زنی که هم در