معرفی و دانلود کتاب گرگ‌های توی دیوار pdf + خلاصه رایگان

نیل گیمن، فرزاد فربد
انتشارات:
انتشارات پریان

معرفی کتاب گرگ‌های توی دیوار

کتاب گرگ‌های توی دیوار نوشته نیل گیمن است که با ترجمه فرزاد فرید منتشر شده است.

لوسی مطمئن است که توی دیوارهای خانه‌شان گرگ زندگی می‌کند و همان‌طور که همه می‌گویند اگر گرگ‌ها از دیوار بیرون بیایند دیگر کار تمام است. خانواده حرفش را باور نمی‌کند. تا این‌که یک روز گرگ‌ها از دیوار بیرون می‌آیند. اما کار تمام نمی‌شود. مبارزه‌ی لوسی با گرگ‌ها تازه شروع شده.

این کتاب جذاب ماجرای اراده و مبارزه‌ی لوسی است.

خواندن کتاب گرگ‌های توی دیوار را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان علاقه‌مند به داستان پیشنهاد می‌کنیم

درباره نیل گیمن

نیل ریچارد مک‌کینون گِی‌مِن  نویسنده داستان کوتاه، فیلم‌نامه‌نویس، رمان‌نویس، خالق کتاب کامیک، تئاتر صوتی در سبک‌های علمی-تخیلی و خیال‌پردازی است. او در حال حاضر با موسیقی‌دان آمریکایی آماندا پالمر ازدواج کرده‌است، و در این کشور ساکن است.

نیل گیمن موفق به کسب جوایز متعددی شامل جایزه جایزه‌های هوگو، نبولا و برام استوکر، و همچنین نشان نیوبری شده‌است.

از آثار مشهور او می‌توان به کتاب‌های کامیک سَندمن، و رمان‌های گرد ستاره، خدایان آمریکایی، کورالاین و کتاب گورستان اشاره کرد. او سردبیر مجله ابدی‌های مارول کمیک برای دوره اول هم هست. از کتاب مشهور خدایان آمریکایی سریال موفقی هم ساخته شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب گرگ‌های توی دیوار و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:گرگ‌های توی دیوار
عنوان انگلیسی:The wolves in the walls
موضوع:داستان کودک و نوجوانان
تعداد صفحه‌ها:۵۶ صفحه
قیمت کتاب:۱۴۰۰۰ تومان
برچسب:داستان های تخیلی، باشگاه کتاب‌خوانی ازتا

۱۴۰۳/۰۵/۳۰

نیل گیمن جادو میکنه این کتاب پر از فضای رمز آلود است بچه‌ها با این کتاب میتونن به خوبی ارتباط بگیرن

شقایق طلاجوی
۱۴۰۲/۰۹/۱۰