کتاب گرگ ماسه ای (تابستان سوم)
معرفی کتاب گرگ ماسه ای (تابستان سوم)
مجموعه داستانهای گرگ ماسهای را اُسا لیند، نویسندهی سوئدی، در سه جلد و تحت عنوان تابستان اول، تابستان دوم و تابستان سوم نوشته است. این داستانهای بسیار محبوب را هم کودکان دوست دارند و هم بزرگسالان، و میشود آنها را دوباره و چندباره خواند!
درباره کتاب تابستان سوم
«سهگانهی گرگ ماسهای» داستان آشنایی دختری به اسم ساکارینا با یک گرگ ماسهای است. گرگ عاقل داستان تمام سوالهای ساکارینا دربارهی فلسفهی زندگی و شگفتیهایش را به زیبایی و سادگی پاسخ میدهد. ساکارینا فکر کرد چه خوب که گرگ ماسهای در همان نزدیکیها، در ساحل وجود داشت، زیبا بود و بسیار کمیاب. و از نوک دماغ تا نوک دم، پوستی داشت وحشی و براق.
در کتابفروشیهای سوئد این مجموعه در کنار کتاب شازده کوچولو در قفسهها چیده میشود.
خواندن کتاب تابستان سوم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام نوجوانان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب تابستان سوم
بابا خیره به موتور نگاه میکرد و قیافهاش واقعاً کمی شبیه دیوانهها شده بود.
ساکارینا گفت: «شاید بد نباشد چکش را دوباره امتحان کنی.»
بابا فقط غرغر کرد.
ساکارینا گفت: «بروم از گرگ ماسهای بپرسم؟»
بابا گفت: «از گرگ ماسهای بپرسی؟»
ساکارینا گفت: «آره، چون تقریباً همهچیز را میداند. هر چیزی که فکرش را بکنی، دربارهٔ شهابها و هر چیز دیگر.»
بابا گفت: «بس کن ساکارینا، یک دوست خیالی که نمیتواند کمک کند ماشین را درست کنم. ماشین واقعاً خراب شده.»
ساکارینا پیچگوشتی را در جعبهٔ ابزار گذاشت، درِ جعبه را بهدقت بست و گفت: «ولی گرگ ماسهای راستیراستی خیلی چیزها بلد است. فقط کافی است ازش سؤال کنی.»
بابا آهی کشید و دستهای کثیفش را با یک دستمال کثیف پاک کرد و گفت: «میروم به تعمیرگاه زنگ بزنم.»
و رفت داخل خانه.
ساکارینا مدتی کنار ماشین ایستاد. با پاهایش کمی با سنگریزهها وَر رفت و چند بار هم به جعبهٔ ابزار لگد زد. بعد رفت روی تاب نشست.
با خودش فکر کرد: گرگ ماسهای هیچ هم یک دوست خیالی نیست. چون خوب میدانست که...
آیا او واقعاً میدانست؟ حالا دیگر کاملاً مطمئن نبود.
سلام من از این کتاب خیلی خوشم میاد براش ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ستاره دادم