کتاب کنت کارلشتاین
معرفی کتاب کنت کارلشتاین
کتاب کنت کارلشتاین نوشته فیلیپ پولمن است که با ترجمه فرزاد فرید منتشر شده است. ین کتاب ماجرایی ترسناک است که هیچکش انتظار آن را ندارد.
سال ۱۸۱۶ ، دهکدهای در سوییس. کنت کارلشتاین شرور با اهریمن شکارچی پیمان بسته تا به ثروتی هنگفت دست پیدا کند. شرط معامله این است که به مدت ده سال در شبِ عیدِ آمرزش ارواح یک انسان برای او قربانی کند. و امسال کنت شرور تصمیم گرفته دو دختر بیپناه فامیل را به اهریمن شکارچی هدیه کند.
خواندن کتاب کنت کارلشتاین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام نوجوانان علاقهمند به داستانهای پرحاشیه و ترسناک پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب کنت کارلشتاین
کنت لودویگ کارلشتاین پیر، کنت قبلی، بدون داشتن وارثْ مرده بود، پس املاک او به کنت هاینریش کارلشتاین. مردی لاغراندام و سیهچرده، رسیده بود که مدام مشغول ناخن جویدن یا پچپچه با خودش بود و تا پاسی از شب در اتاق مطالعهٔ دیوار سنگی و پر از فرشینهٔ خود در بحر آثار فیلسوفهای آلمانی فرو میرفت. البته این کارها بد نبود، اما عیبهای دیگری هم داشت، مثل زود از کوره در رفتن که او را مثل سگ میکرد، و زبان تند و گزندهاش، و ـ بدتر از همه ـ از بیرحم بودن لذتی غریب میبرد، چه با یک سگ یا اسب چه با یک مستخدم ـ یا فامیلهای کوچکی از کشوری دیگر، که جایی برای رفتن نداشتند. اما همین بود: اربابْ او بود. و در این بین لوسی هویت مهمان را به خاطر آورده بود.
با اصرار گفت: «وکیل است، شارلوت! همان پیرمرد ژنوی! وقتی منتظر عمو هاینریش بودیم به ما نوشیدنی تیره و شیرین و قدری کیک داد...»
شارلوت گفت: «جناب هایفیش!»
«درست است. شاید آمده باز ما را ببرد ـ میتواند این کار را بکند؟ فکر میکنی بتواند، هیلدی؟»
شارلوت گفت: «هیلدی، برو تهوتوش را در بیار! برو گوش کن! خواهش میکنم!»
گفتم: «نمیتوانم! برای همیشه بیرونم میکنند، آن وقت شما کجایید؟ فقط منتظر باشید، بهترین کار همین است.»
به خودم قول دادم تا آخر سال هر کاری که آقای فرزاد فربد ترجمه کرده بخوانم😎😍
بسیار بسیار قشنگگگ💛💚
من نسخه صوتی این کتاب رو در اپ کتابراه خوندم. خیلی جذاب و زیباست. از دستش ندید.😉