کتاب اشتباه در ستارههای بخت ما (نحسی ستاره های بخت ما)
معرفی کتاب اشتباه در ستارههای بخت ما (نحسی ستاره های بخت ما)
اشتباه در ستارههای بخت ما کتابی از جان گرین نویسنده موفق امریکایی است که یکی از ۱۰۰ چهره تاثیرگزار جهان نامیده میشود. رمان اشتباه در ستارههای بخت ما در هفته اول پس از انتشار، پرفروشترین کتاب لیست نیویورک تایمز شد، به سرعت به ۴۷ زبان دنیا ترجمه شد و ۱۰میلیون از آن در سراسر جهان به فروش رفت.
درباره کتاب اشتباه در ستارههای بخت ما
در این کتاب داستان زندگی دو بیمار سرطانی را میخوانیم. داستان عاشقانه مدرنی که ناامیدیها و انگیزههای دو نوجوان مبتلا به سرطان را در طول رابطه احساسیشان روایت میکند. داستانی پر از احساس و عاطفه و در عین حال با فرجامی قابل پیشبینی برای دو نوجوان رو به مرگ.
اما نگاه نویسنده به این ماجرا نگاهی واقعگرایانه و نوین است او جوانان قصهاش را افرادی مبارز و امیدوار و عاشق نشان داده است؛ کسانی که خوشبین و پر از شور و اشتیاقاند و به اجبار در سن کم به نبردی نابرابر با زندگی تن دادهاند،
کتاب اشتباه در ستارههای بخت ما اثری برای بازماندگان این عزیزان است. کتابی که به بازماندگان دردکشیده یادآوری میکند شور زندگی پیوسته در روح ما جریان دارد حتی وقتی که دیگر در این دنیا نباشیم.
از این رمان فیلم موفقی نیز به کارگردانی جاش بون و با بازی شیلین وودلی و انسل الگورت در سال ۲۰۱۴ ساخته شد که همان هفته اول اکران در صدر پرفروش ترینها قرار گرفت.
خواندن کتاب اشتباه در ستارگان بخت ما را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
همه دوستداران رمان مخاطبان این کتاب جذاباند.
درباره جان گرین
جان مایکل گرین، متولد ۱۹۷۷، یکی از نویسندگان موفق نسل حاضر امریکاست.
این نویسندهٔ بااستعداد و هوشمند توانست با نخستین اثرش با نام در جستوجوی آلاسکا، که از همان ابتدا در صدر پُرفروشترینهای نیویورک تایمز و آمازون قرار گرفته بود، جایزهٔ بهترین داستان ردهٔ سنی نوجوانان را در سال ۲۰۰۶ به خود اختصاص دهد. اثر دیگرش با نام شهرهای کاغذی در سال ۲۰۰۸ نیز با استقبال شایانی روبهرو شد.
قلمِ توانا و پرداختن وی به مسائل روز جوانان و موضوعات سنتشکنانه قهرمانان داستانهایش از ویژگیهای مهم نوشتههای اوست و همین ویژگیها موجب محبوبیت و به تصویر کشیده شدن بیشتر آثار او گردیده است.
کتابهای مشابه
اگر این رمان خواندهاید و دوست داشتهاید و به دنبال آثاری با حالوهوای مشابه و شخصیتهای نوجوان میگردید، مطالعه این عناوین را به شما پیشنهاد میکنیم: به من بگو ابدیت یعنی چه اثر سارا دسن، پنج قدم فاصله اثر ریچل لیپینکات، النور و پارک اثر رینبو راول و یکی از ما دروغ میگوید اثر کارن ام مک منس، جایی که عاشق بودیم اثر جنیفر نیون.
گمون نکنم هیچوقت بتونم این داستان رو فراموش کنم. یکی از دردآورترین چیزایی بود که خوندم و در عین حال زیبا بود؛ واقعا زیبا بود. از معدود کتابهایی که با خوندنشون گریه کردم. هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم درد
سراسر این کتاب پر از غمه، نه یه غم شیرین بلکه غم رقت انگیز و متاثر کننده که حضور سنگینش خواننده رو به اعماق دردناک تصوراتش میبره. این داستان خوشحالتون نمی کنه، حس خوبی بهتون نمیده و دیدتون رو به زندگی
من نسخه چاپی این کتابو از نشر آموت با ترجمه آرمان آیت اللهی مطالعه کردم و میگم این کتاب شاهکاره و نظیر نداره. البته بعد از خوندن کتاب حتما فیلمش رو هم ببینید. معرکس.
کتابی در ژانر عاشقانه و رئال با موضوعی متفاوت و کمتر دیده شده در کتاب ها کتاب اشتباه در ستارگان بخت ما یا همون نحسی ستارگان بخت ما از اون کتاب هایی است که تا مدت ها شخصیت های کتاب در گوشت
زیبا و درداور
کتاب زیباییست در دوران نوجوانی برایم کاملا قابل درک بود :)
خیلی کتاب خوبی هست و فیلمش هم همچنین شخصیت هاش رو خیلی دوست دارم
ما زندگی رو داریم و هدرش میدیم، اونها زندگی ندارن و دقیقه ها رو با عشق و جنگ زندگی میکنن. از اون کتابهاست که آوار میشه روی سرت و میگه: مطمئنی چیزی درباره زندگی کردن میدونی؟ #کتابهایی_که_باید_قبل_از_مرگ_و_قبل_از_زندگی_خواند
"فضا و زمان به افراد امید نمیدهند و خود انسانها باید امید را تقدیم خودشان کنند" دوست داشتنی ترین نکته داستان واقع گرایانه بودن اونه طوری که اتفاقات به شدت برای ما قابل لمس میشه به دور از اتفاقات اغراق آمیزه و
باید بیشتر از لحظات زندگی لذت ببریم .