دانلود و خرید کتاب تلنگر ریچارد. اچ تیلر ترجمه آٰرش طهماسبی

معرفی کتاب تلنگر

تلنگر کتابی بی‌نظیر در زمینه موفقیت در کار و زندگی اقتصادی، اثر ریچارد اچ. تیلر  برنده جایزه نوبل اقتصاد و کَس سان استاین است. نویسندگان در این کتاب درباره بهبود تصمیم‌گیری در مورد سلامت، ثروت و شادکامی صحبت کرده‌اند.

درباره کتاب تلنگر

مردم اغلب تحت‌تاثیر وسوسه‌ها و یا خطاهای منطقی هستند. وقتی افراد از اطلاعات، بازخوردها و یا تجربیات شخصیِ کافی برخوردار نیستند، احتمال اینکه انتخاب‌های بد انجام دهند افزایش می‌یابد. تاثیرات اجتماعی نیز، تصمیم‌گیریِ خوب را مختل می‌کنند. مردم، گرایشی ذاتی برای همرنگ شدن با جماعت دارند؛ آن‌ها دوست دارند در گروه‌ها جای بگیرند یا کاری را انجام دهند که بقیه انجام می‌دهند. تاثیرات اجتماعی ممکن است ظریف و نامحسوس باشند، اما می‌توانند به شکلی ناخواسته منجر به تغییرات شگرف در سطح اقتصاد ملی شوند.

 تیلر در کتاب تلنگر درباره همین موضوع صحبت می‌کند. چگونه از تاثیرات محیطی بر تصمیم‌گیری‌هایمان به ویژه در حوزه اقتصاد جلوگیری کنیم و چگونه هوشمندانه تصمیم‌گیری‌هایمان را بهبود دهیم.

او پس از صحبتی مفصل درباره انسان و مقصدهای زندگی‌اش، موضوع بهبود تصمیم‌گری را در زمینه‌های کارآفرینی، ثروت، بهداشت و آزادی‌های فردی بررسی کرده است.

 خواندن کتاب تلنگر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم.

خواندن این کتاب به شما کمک می‌کند با دیدی بازتر و تصمیم‌گیری‌های هوشمندانه‌تر در زندگی، به ویژه زندگی اقتصادی و مالی خود پیش بروید. اگر علاقه‌مندید در تصمیم‌گیری‌هایتان تجدید نظر کنید و آنها را هوشمندانه‌تر بازبینی کنید، کتاب تلنگر با راهنمایی‌های ارزنده‌ و علمی اش به شما کمک خواهد کرد.

 درباره نویسندگان

ریچارد تِیلر به سال ۱۹۴۵ در ایست‌اورنج ایالت نیوجرزی در خانواده‌ای یهودی به‌دنیا آمد. پیش از آنکه از دانشگاه کیس وسترن رزرو در سال ۱۹۶۷ مدرک کارشناسی خود را بگیرد، از آکادمی نیوآرک فارغ‌التحصیل شد. و در ادامه مدرک کارشناسی خود را در سال ۱۹۷۰ و دکترای خود را در سال ۱۹۷۴ از دانشگاه راچستر دریافت کرد. پس از اتمام تحصیلاتش، به‌عنوان استاد دانشگاه راچستر مشغول به کار شد. از سال ۱۹۷۸ تا ۱۹۹۵، او عضو هیئت علمی دانشکده جی.اس. جانسون در دانشگاه کرنل بود و سپس در مدرسه بازرگانی بوت دانشگاه شیکاگو در سال ۱۹۹۵ عضو هیئت علمی بود. او در حال حاضر استاد برجستهٔ علوم رفتاری و اقتصاد در دانشگاه شیکاگو است.

کَس سان‌استاین به سال ۱۹۵۴ در شهر کنکورد ایالت ماساچوست در خانواده‌ای یهودی به‌دنیا آمد. مدرک کارشناسی خود را در سال ۱۹۷۵ از دانشگاه هاروارد و مدرک دکترای حقوق خود را در سال ۱۹۷۸ از همان دانشگاه دریافت کرد. حوزهٔ مطالعاتی او در خصوص حقوق قانون اساسی، قوانین حفظ محیط زیست، قوانین اداری و اقتصاد رفتاری است.

 بخشی از کتاب تلنگر

اگر نگاهی به کتاب‌های درسی اقتصاد بیندازید، می‌بینید که انسان مقتصد می‌تواند مانند آینشتاین فکر کند، مثل ابررایانهٔ بیگ بلو اطلاعات را ذخیره نماید و مثل گاندی از قدرت اراده بهره گیرد. واقعا! اما آدم‌هایی که ما می‌شناسیم این‌طوری نیستند. آدم‌های واقعی نمی‌توانند تقسیم اعداد بزرگ را بدون ماشین‌حساب انجام دهند، گاهی اوقات روز تولد همسرشان را فراموش می‌کنند و سر سال نو بر اثر افراط در نوشیدن از حال می‌روند. انسان‌ها هومو اکونومیکوس نیستند؛ آنها هومو ساپینس هستند. برای اینکه در مصرف اصطلاحات لاتین صرفه‌جویی کرده باشیم، از اینجا به بعد این موجودات خیالی انسان مقتصد و انسان‌های واقعی هومو ساپینس را به‌ترتیب مقتصدها و انسان‌ها می‌نامیم.۶

مسئلهٔ چاقی را درنظر بگیرید. نرخ چاقی در آمریکا دارد به ۲۰ درصد نزدیک می‌شود و بیش از ۶۰ درصد آمریکایی‌ها چاق یا دارای اضافه وزن محسوب می‌شوند. شواهد محکمی وجود دارد که چاقی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و دیابت را افزایش می‌دهد و اغلب به مرگ زودرس منتهی می‌شود. خیلی معرکه است که بگوییم هرکسی رژیم درستی را انتخاب می‌کند یا رژیمی را که ارجح است نسبت به آنچه با چند تلنگر ممکن است به سراغش بروند.

البته افراد معقول به مزهٔ غذایشان، و نه فقط سلامتی‌شان، اهمیت می‌دهند و فعل خوردن به‌خودی‌خود باعث نشاط و لذت است. ما ادعا نمی‌کنیم هر کسی که اضافه وزن دارد لزوما عاقلانه عمل نکرده است، اما این ادعا را رد می‌کنیم که همه یا تقریبا همهٔ آمریکایی‌ها بهترین رژیم غذایی را برای خود انتخاب می‌کنند. آنچه درمورد رژیم غذایی صحت دارد برای سایر رفتارهای مخاطره‌آمیز هم صحیح است، مثل مصرف سیگار و الکل که باعث مرگ زودرس بیش از پانصدهزار نفر در سال می‌شود. 



حمید هادیان
۱۴۰۱/۰۴/۱۸

صفحه 542 یه بخشی حذف یا بهتره بگیم سانسور شده در ادامه ی متن ما می خواهیم دولت رو از مسئله ی ازدواج حذف کنیم. این متن هست که متاسفانه حذف شده : برخی از داغ ترین بحث ها در سیاست آمریکا، مربوط به

- بیشتر
ma.forout
۱۳۹۹/۰۹/۰۳

چهل درصد ابتدایی کتاب خیلی جالب و مفید هست، و آدم رو بخوبی با تئوری ناج آشنا میکنه. اما در ادامه بسیار کسل کننده میشه. ولی همون چهل درصد اولش میارزه به خواندن و خریدنش

وحید
۱۳۹۹/۰۵/۱۲

به نظرم در مجموع واقعا ایده کتاب کاربردی‌ هستش. ترجمه هم خوب بود. یه مقدار توضیحاتش زیاده :)

NeMo
۱۴۰۳/۰۶/۱۵

کتاب عالیه ولی الان که حدودا یک سومش رو خوندم دارم ترغیب میشم رهاش کنم و برم سراغ متن انگلیسی. واقعا بعضی جاها نامفهوم و اشتباه ترجمه شده. واقعا متاسف شدم که چنین کتاب محشری با این ترجمه ارائه شده

- بیشتر
در یک آزمایش از دانشجویان خواسته شد که به دو پرسش پاسخ دهند: ۱ چقدر شاد هستید؟ ۲ چندوقت به چندوقت قرار ملاقات عاشقانه می‌گذارید؟ وقتی این دو سوال با این ترتیب پرسیده می‌شدند، همبستگی بین آن دو پایین بود ۰.۱۱. اما وقتی ترتیب پرسیدن سوالات برعکس شد، همبستگی ناگهان به ۰.۶۲ رسید. ظاهرا وقتی اول سوال دوم پرسیده می‌شود، دانشجویان برای پاسخ به پرسش اول، از چیزی استفاده می‌کنند که می‌شود آن را «روش اکتشافی قرار ملاقات» نامید. «خدای من، اصلا یادم نمیاد آخرین بار کی قرار ملاقات داشتم! جدا که آدم بدبختی هستم!»
کاربر ۲۹۲۱۷۷۶
سیستمی که درست طراحی شده باشد، انتظار دارد که کاربرانش خطا کنند و تاجایی که ممکن است خطای آنها را می‌بخشد.
Reza Yousefpor
از آنجا که مردم دست‌کم تاحدودی از ضعفشان آگاه هستند، قدم‌هایی برمی‌دارند تا از بیرون کمک بگیرند.
کاربر ۱۹۸۴۸۹۵
برای ساختن ۵ عدد از یک محصول به ۵ دستگاه و ۵ دقیقه زمان نیاز است. چقدر زمان لازم است تا با ۱۰۰ دستگاه، ۱۰۰ عدد از این محصول را تولید کرد؟
کاربر ۲۹۲۱۷۷۶
فراموش‌کردن در باک از آن نوع اشتباهات قابل‌پیش‌بینی‌ای است که روان‌شناسان خطای «پس از اتمام» می‌نامند ۲. مفهومش این است که وقتی کاری را تمام کردید، معمولا امور مربوط به مراحل قبلی را فراموش می‌کنید. مثال‌های دیگر از این دست دستگاه‌های عابربانک هستند که بعد از گرفتن پول کارت را جا می‌گذارید یا کارت اصلی را بعد از گرفتن یک کپی در دستگاه جای می‌گذارید.
Reza Yousefpor
یک تلنگر، آن‌طور که مدنظر ماست، هر جنبه‌ای از معماری گزینش است که رفتار مردم را در یک مسیر قابل‌پیش‌بینی تغییر دهد، بدون اینکه گزینه‌های دیگر را ممنوع سازد یا انگیزه‌های اقتصادی آنها را به‌میزان قابل‌ملاحظه‌ای تغییر دهد. برای اینکه صرفا یک تلنگر محسوب شود، این دخالت از بیرون باید طوری باشد که به‌راحتی بتوان با کمترین هزینه از آن اجتناب کرد. تلنگرها اجباری نیستند. گذاشتن میوه هم‌سطح با دید چشمان، یک تلنگر محسوب می‌شود. ممنوع‌کردن فست‌فود، تلنگر نیست.
احسان رضاپور
صدها تحقیق و مطالعه تأیید می‌کنند که پیش‌بینی‌های انسان ناقص و جانب‌دارانه است.
احسان رضاپور
تغییرات کوچک در محیط تأثیرات بزرگی بر دانش‌آموزان می‌گذارد
mahdi ansari
مقتصدها هرگز تصمیم مهمی را بدون رجوع به سیستم تأملی خود اتخاذ نمی‌کنند اگر وقتش را داشته باشند.
کاربر ۱۹۸۴۸۹۵
یک دلیل اینکه مردم تلاش زیادی را برای همرنگی با هنجارها و مدهای رایج به‌کار می‌بندند این است که فکر می‌کنند دیگران تک‌تک حرکات ایشان را تحت‌نظر دارند و بدان توجه می‌کنند.
کاربر ۱۹۸۴۸۹۵

حجم

۶۰۱٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۳۴۰ صفحه

حجم

۶۰۱٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۳۴۰ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان