دانلود و خرید کتاب مقدمه‌ای بر جامعه‌‌شناسی خانواده باقر ساروخانی
تصویر جلد کتاب مقدمه‌ای بر جامعه‌‌شناسی خانواده

کتاب مقدمه‌ای بر جامعه‌‌شناسی خانواده

انتشارات:انتشارات سروش
دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۶از ۹ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب مقدمه‌ای بر جامعه‌‌شناسی خانواده

باقر ساروخانی (۱۳۱۸-) استاد دانشگاه و پژوهشگر حوزه جامعه‌شناسی است.

برگرفته از مقدمه کتاب:

«در بین تمامی نهادها، سازمان‌ها و تأسیسات اجتماعی، خانواده نقش و اهمیتی خاص و بسزا دارد. تمامی آنان که در باب سازمان جامعه اندیشیده‌اند، همه مصلحین، حتی رؤیاگرایان و آنان که به ناکجاآباد روی کردند، بر خانواده و اهمیت حیاتی آن برای جامعه تأکید ورزیده‌اند. به درستی هیچ جامعه‌ای نمی‌تواند ادّعای سلامت کند، چنانچه از خانواده‌هایی سالم برخوردار نباشد. باز بی هیچ شبهه، هیچ یک از آسیب‌های اجتماعی نیست که فارغ از تأثیر خانواده پدید آمده باشد. به بیان اتوکلاین برگ، فرزند پدر بشر است، یعنی اوست که رسالت تداوم نسل‌ها را درخود دارد و هم اوست که کیفیت و کمیت نسل فردا را رقم می‌زند...»

ساروخانی همچنین در پیشگفتار این کتاب درباره چگونگی نگارش آن می‌نویسد: «اثری که بدین‌سان تقدیم جامعه دانش‌پژوهان فارسی زبان می‌شود، حاصل نزدیک به بیست و پنج سال کار آموزش و پژوهش در زمینه جامعه‌شناسی خانواده در ایران و کشورهای دیگر است. پذیرش موضوع «گزینش همسر در ایران و غرب» به عنوان رساله اصلی دکترای این جانب در سوربن به وسیله ژان استوتزل استاد عالی قدر به سال ۱۳۴۲، آغاز راه بود. پس از آن در سال ۱۳۴۷ با تقبل درس جامعه‌شناسی خانواده در دانشگاه تهران، بعد آموزش نیز بدان افزوده شد و این هر دو (پژوهش و آموزش)، از آن تاریخ تاکنون ادامه داشته است....»

Hemmat
۱۳۹۴/۱۱/۲۴

سلام استاد ساروخانی از پیشگامان جامعه شناسی ایران است و در این راه زحمات بسیار زیادی را در کنار دیگر بزرگانی همچون دکتر توسلی ، دکتر محسنی ،دکتر وثوقی و دیگران متحمل گردیده است. کتاب جامعه شناسی خانواده

- بیشتر
Hepatitis G
۱۳۹۹/۰۹/۱۵

این کتاب عالیه چندسال پیش برای کنکورم خوندمش و دوست دارم دوباره بخونمش

ارتباط موزاییکی با این همه، خانواده نو انسانها را به خود می‌کشد، اما نه در تامیت هستی آنان. افراد خانه عادت می‌کنند از آغاز شب در محلی (مثلاً همان خانه) جمع شوند و به رادیو و مخصوصا تلویزیون گوش فرا دهند. در این حال، ممکن است بر اثر کمی جا بسیار فشرده بنشینند، اما توجه آنان به خارج از خانه است. روابط متقابل آنان رو به کاستی است، آن طور که نبودن یکی از افراد خانه کمتر محسوس است. به بیان دیگر، به جای آنکه مانند قرنهای پیشین افراد خانه با یکدیگر گفت وگو کنند، درد دل کنند و بیامیزند، با تلویزیون سروکار دارند. این فرایند را باید نوعی بحران عاطفی در خانه جدید خواند.
mahtab&friends

حجم

۷۵۶٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۷۵

تعداد صفحه‌ها

۳۳۰ صفحه

حجم

۷۵۶٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۷۵

تعداد صفحه‌ها

۳۳۰ صفحه

قیمت:
۱۰,۰۰۰
تومان