دانلود و خرید کتاب نگاهی نو به فلسفه و فرهنگ رضا داوری اردکانی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب نگاهی نو به فلسفه و فرهنگ

کتاب نگاهی نو به فلسفه و فرهنگ

انتشارات:انتشارات سخن
امتیاز:
۳.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب نگاهی نو به فلسفه و فرهنگ

رضا داوری اردکانی در این کتاب نگاهی نو به فلسفه و فرهنگ دارد. این کتاب دربردارنده گفتگوهای داوری اردکانی با بزرگان حوزه فلسفه، هنر و فرهنگ است. 

درباره کتاب نگاهی نو به فلسفه و فرهنگ

رضا داوری اردکانی، پژوهشگر و متفکر معاصر در این کتاب گفتگوهایی را که در طول ۱۳ سال با دانشمندان و متفکران حوزه۷ فرهنگ و فلسفه و هنر داشته گردآورده است. مجموعه این گفتگوها حدود ۵۰ تا است که داوری آنها را در سه جلد منتشر کرده است. کتاب حاضر جلد اول این گفتگوها است. 

بحران هویت باطن بحران‌های معاصر، عدالت و آزادی، فلسفه اسلامی، هرمنوتیک، شرق‌شناسی، زبان و ادبیات، علم و آزادی، درباره مدرنیته، سوابق و مسائل آن عناوین برخی از گفتگوهای این کتاب‌اند.

جملاتی از کتاب نگاهی نو به فلسفه و فرهنگ

در میزگرد شرق‌شناسی استادان گرامی آقایان: دکتر اعوانی، دکتر پازوکی، دکتر خلجی، شعاعی، دکتر شعبانی، دکتر مجتهدی و دکتر داوری شرکت داشتند.

دکتر داوری: از استادانی که لطف فرمودند و تشریف آوردند تشکر می‌کنم. بحث این مجلس درباره شرق‌شناسی است. بحث شرق‌شناسی از جهتی کهنه است و از جهتی هم بحث نوی است. من زمانی خیال می‌کردم که کار شرق‌شناسی تمام شده است، به خصوص که از سی سال پیش اسم کنفرانس‌های دو یا سه سالانه شرق‌شناسی هم کنفرانس علوم انسانی در آسیا و آفریقا شده است.

من این را نشانه پایان گرفتن شرق‌شناسی می‌گرفتم ولی حالا می‌بینم که شرق‌شناسی شاید از نظر علمی ضعیف شده باشد و دیگر ما شرق‌شناسانی مثل نولدکه، ماسینون و... نداشته باشیم ولی به هر حال روح شرق‌شناسی همچنان زنده است و مردم اروپا و امریکا احیانآ با دیده شرق‌شناسی به مردم آسیا و افریقا نگاه می‌کنند.

استدعا دارم که اول از شرق‌شناسی تعریفی بفرمایید که بدانیم شرق‌شناسی چیست؟ با تاریخ فرهنگ چه تفاوتی دارد؟ چرا ما به مورخ فرهنگ و ادب و سیاست اروپا غرب‌شناس نمی‌گوییم؟ و چرا به کسی که در ادبیات عرب و هند و چین و ایران تحقیق و پژوهش کرده شرق‌شناس می‌گوییم.

دکتر اعوانی: البتّه کلمه شرق‌شناسی به معنایی که امروزه متداول است شاید پدیده‌ای مفید باشد، البتّه شرق همیشه بوده و فرهنگ‌ها همواره به نحوی به مطالعه یکدیگر می‌پرداختند. اما روشی را که ما امروزه شرق‌شناسی می‌نامیم (ظاهرآ این شرق‌شناسی هم ترجمه شده است قبلا در فرهنگ خودمان نداشتیم) ترجمه لفظی است که در غرب پدید آمده و در شرق به این صورت وجود نداشته است.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
معماری امروز ما معماری یکنواخت است و گرچه کاملا علمی نیست اما ظاهرآ علمی یا شبه علمی است. معماری قدیم ما، معماری اُنس و آشنایی با طبیعت بود یعنی به دلیل آن‌که معمار با طبیعت اُنس داشت، در هر جا بنایی می‌ساخت که مناسب زندگی در آن محل باشد. حالا ما در زاهدان، تهران، مشهد و تبریز و مازندران و... به یک نحوه خانه می‌سازیم.
چڪاوڪ
اخلاق در عصر مدرن
رضا داوری اردکانی
فرهنگ و کارآمدی
رضا داوری اردکانی
اخلاق در زندگی کنونی و شرایط اخلاقی پیشرفت و اعتلای علوم انسانی
رضا داوری اردکانی
اندیشه‌ی پست مدرن
رضا داوری اردکانی
مبانی علوم اجتماعی مدرن
جرالد دیلانتی
فلسفه در دادگاه ایدئولوژی
رضا داوری اردکانی
دین در زمانه و زمینه‌ی مدرن
علی‌رضا شجاعی‌زند
فلسفه، ایدئولوژی و دروغ
رضا داوری اردکانی
در جست و جوی روش
جان لو
فرهنگ، خرد و آزادی
رضا داوری اردکانی
هستی‌شناسی اجتماعی: درآمدی بر یک نظریۀ نو
سیدعلی سیدی فرد
فلسفه تطبیقی چیست؟
رضا داوری اردکانی
درباره‌ی دولت؛ کلاس‌های کالج فرانسه (۱۹۸۹-۱۹۹۲)
پیر بوردیو
امر اخلاقی امر متعالی؛ جستارهای فلسفی
سروش دباغ
راهنمای خواندن نظریه ای در باب عدالت رالز
فرانک لاوت
گفتارهایی در نظریه اعتباریات و نظریه اجتماعی
ابراهیم فیاض
بیست پرسش درباره علم دینی
حمید پارسانیا
تلائم نظر و عمل در تلقی از علوم انسانی به مثابه فرونسیس
مهدی معین‌زاده

حجم

۶۰۱٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۸۱۶ صفحه

حجم

۶۰۱٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۸۱۶ صفحه

قیمت:
۱۱۰,۰۰۰
۵۵,۰۰۰
۵۰%
تومان