کتاب قانون شادی
معرفی کتاب قانون شادی
قانون شادی اثر هنری کلاود ترجمه شهره عبداللهی (قراچه داغی) به مفهوم شادی و معنویات درون انسان میپردازد. این کتاب توضیح میدهد چگونه آدمی همانطور که میتواند موفقیت را جذب کند شادی را هم جذب میکند و چگونه میتواند در راستای شادی درونی قدم بردارد.
درباره کتاب قانون شادی
شما در این کتاب میخوانید: «شادی از کجا سرچشمه میگیرد؟»، «آیا آدمها میتوانند بر شادیهایشان بیفزایند؟»، «آیا اختیار این کار در دست خود ماست؟».
تحقیقات تجربی جمع شده در این کتاب اطلاعات خوبی را در اختیار ما قرار میدهد تا با مفهوم شادی درونی و بروز شادی آشنا شویم و بکوشیم شادی را در خودمان ایجاد کنیم و به دیگران منتقل کنیم. شادی میتواند ارتباط مستقیم با سبک زندگی ما و رفاه آسایش اجتماعیمان داشته باشد. این کتاب علاوه بر بررسی مفهوم شادی فردی و اجتماعی به شادی سرچشمه گرفته از اسرار الهی هم میپردازد.
نتایج تحقیقات این کتاب ثابت کرد شادی ارتباط مستقیم با خرد معنوی دارد. همه نتایج یکی پس از دیگری نشان میدهند که شادی و احساس رضایت چیزهایی نیستند که ما در دنیای اطرافمان، حسابهای بانکی، داشتههای مادی یا موفقیتهایمان بهدنبال آنها بگردیم؛ بلکه برعکس، این نتایج نشانگر آن بودند که شادی به میزان زیادی از سبک و روشی که ما زندگی میکنیم ناشی میشود و به این بستگی دارد که تصمیم بگیریم قلب، ذهن، روح و تواناییهایمان را روی چه چیزی سرمایهگذاری کنیم.
جملاتی از قانون شادی
وقتی یک روز قبل از اینکه نمایش رادیویی زندگی جدید پخش شود مینیرایانهام را خاموش کردم، مجری دیگری که با من کار میکرد گفت: «من تازه یکی از آنها را خریدهام و طاقتش را ندارم که برای استفاده از آن صبر کنم. مردم میگویند کارش خیلی عالی است!»
از او پرسیدم: «منظورت چیست که نمیتوانم برای استفاده از آن صبر کنم؟ وقتی آن را داری خب چرا استفادهاش نمیکنی؟»
او گفت: «یک جای آن خراب است و قرار گذاشتهام آن را ببرم تا درستش کنند. آن را خریدم و به خانه بردم، اما روشن نشد. حالا باید ببرمش تا درستش کنند.»
گفتم: «عجیب است. معمولاً آنها چیزی را که اصلاً راه نمیافتد وارد نمیکنند. تو برای راهانداختنش چه کار کردی؟»
برایم تعریف کرد که: «خب آن دگمههایی را که زیرش بود زدم، بعد هی بارها و بارها فشارشان دادم، اما هیچ اتفاقی نیفتاد.»
من گفتم: «خیلی عجیب است، اما چرا هی آن دگمهها را میزدی؟ آنها مالِ ماوس رایانه هستند. چرا این دگمهای را که این کنار هست، نزدی؟»
همینطور که به رایانه من زل زده بود گفت: «آن دیگر چه دگمهای است؟ من اصلاً آن را ندیدم.»
گفتم: «این را نگاه کن.»
وقتی دگمه روشن و خاموش را زدم، صفحه آبی رایانه بالا آمد، صدایش هم درآمد و دوستم با تعجب به آن نگاه کرد و پرسید: «چه کارش کردی؟»
جواب دادم: «هیچ کار، فقط روشنش کردم. وقتی آن را روشن میکنی بهتر کار میکند.»
حالا رایانه همکار من باید با شادی چه کار کند؟ چیزهای زیادی را نشان دهد.
و آنچه که تحقیق علمی در مورد شادی به دست آورد این است که ما خیلی بیتاب هستیم شادی را تجربه کنیم، اما در تلاش برای ابراز شادی دائماً دگمههای عوضی را فشار میدهیم.
کتاب های دکتر هنری کلاود خیلی خوب هستند . حرف ها به دور از کلیشه ، واقعی و برخواسته از علم روانشناسی و مذهبیه ایشونه. در مجموع کتاب های ایشون رو دوست دارم و حس خوبی بهم می دن.